- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.121
dene cnm ..son derece pratik ve lezettli bir tarife benziyor ennn kısa zamanda deniyeceğim teşekkürler canım
ben bilgi werdim ya yetmez mi:))))) beni begenmiyor musunuz yoksa :))))hımmm anladım ayşecim...ama ilginç bir yöntem..istbulda adalarda ve silivri tarafında başlanmış uygulanmaya kredili yöntem...
Semihacım aynen öyleler canım
afiyet olsun sana....
Evet güzel dimi mavice bende malzemeler mevcut bugün yarın yapar sizede bilgi verririm :)
saol danamm iiyizz.efiyet olsun canımmmay berra fırsat vermiyor yazmam için ya.
ne yaramaz oldu bu sıralar
kimseye hal hatır bile soramadım
ekinnazım ayşegül, zehraaa, tenzile ,kadis ve sibel sizler nasılsınız kızlar
kızıma elmalı havuçlu kek yaptım şimdi onu yiyoruz.
sizde buyurun kızlar
bune yaaaaaaaa oku oku bitiremedim delü garularrr yazmış durmuşlar sözüm meclisten dışarı tabiii....kaydirigubbakcemile3
beni sormayın doğalgaz muhabbeti yapmışsınız biz oğlumu odasında klima oturduğumuz odada kömürlü soba kullaıyoruz... ama dün halimi görseydiniz off offf aynı bunun gibi olmuştum:1ninca:
bir kaç gündür bizim bacanın çerkişinde sorun vardı borular temiz ozaman baca dolu dedik en kısa zamanda temizleyelim allah korusun başımıza iş almayalım dedik benim lafta cengaver eşim ben yarın sabah erken kalkar hallederim dedi.. tabi sabah sıcacık yataktan çıkınca zor geldi... beni atmaya hazır sigortalar attı söylene söylene terasa çıktım dayadım duvara merdiveni önce bizim bacayı buldum aldım elime bir ağırlık bağladım arkasına bir çuvalı yumak halinde salladım aşağıya ellerimde çok hijyenikim ya eldivenlerim ama benim ağırlık inmedi aşağıya baca okadar dolmuşdi baka bir şey buldum onunla onun ittire ittire düşürdüm ama mühim olan sonrası aşağıda kurumlar boşatılacak kurum nedir bilrsiniz herhal... aldım elime kovayı tam bir kova kurum çıktı ve işim bittinde tek beyaz yerim ellerimdi..-tatlicadiarzu-
baca okadar dolmuşki iyiki zehirlenmemişiz ya
birde duşa girdim sular kesildi offf offf ve ben bayan asabi bu kadar saçmalığın arasında hala gülümsüyordum :smiley-cool: yaniii allah bana dün peygamber sabrı verdi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?