Bebeklerimiz ve Biz

semihacım sağol sen nasılsın canım berra nasıl yaramaz oldu dimi yezdada aynı durumda girmediğ. yer yok vallahi .mutfak dolaplarını açıp içine göz gezdirip kapatıyo kap kaçak varsa döküyo bir güzelde onları

yelizcim bende yezdamı versem acaba şu balık yağından geçi iştahı belli olmuyor bazen iyi bazende dğil
hangisi iyi bende ondan alayımmm

ben bilgi werdim ya yetmez mi:))))) beni begenmiyor musunuz yoksa :))))

tenzile görünmü çok güzelll benim kociş bayalır böle şeylere söylesem hemn yap derrr vallahiiii:))))
deneriz artık boş vaktimizde

Aşkol bebemmmm..
ben senin yaptığını unutmuştum kramelli keke gitti aklım biran...ona yapıcam dedin ya...
evet görünüm aynı prifeterol benimde canım çekiyordu yapacaktım ama toplar daha basit onu yapcam :))
canım çekmese şaşardım zatiiiii

canım bence onu dr una sor yezdanın...
Çünkü barışın yaşı büyük farklı olabilir birsürü balıkyağı var piyasada...
Dr unuzda verin derse ver... ama iştah açtığı kesin...acıktım diye geliyor velet onu içince...

bune yaaaaaaaa oku oku bitiremedim delü garularrr yazmış durmuşlar sözüm meclisten dışarı tabiii....kaydirigubbakcemile3

beni sormayın doğalgaz muhabbeti yapmışsınız biz oğlumu odasında klima oturduğumuz odada kömürlü soba kullaıyoruz... ama dün halimi görseydiniz off offf aynı bunun gibi olmuştum:1ninca:

bir kaç gündür bizim bacanın çerkişinde sorun vardı borular temiz ozaman baca dolu dedik en kısa zamanda temizleyelim allah korusun başımıza iş almayalım dedik benim lafta cengaver eşim ben yarın sabah erken kalkar hallederim dedi.. tabi sabah sıcacık yataktan çıkınca zor geldi... beni atmaya hazır sigortalar attı söylene söylene terasa çıktım dayadım duvara merdiveni önce bizim bacayı buldum aldım elime bir ağırlık bağladım arkasına bir çuvalı yumak halinde salladım aşağıya ellerimde çok hijyenikim ya eldivenlerim ama benim ağırlık inmedi aşağıya baca okadar dolmuşdi baka bir şey buldum onunla onun ittire ittire düşürdüm ama mühim olan sonrası aşağıda kurumlar boşatılacak kurum nedir bilrsiniz herhal... aldım elime kovayı tam bir kova kurum çıktı ve işim bittinde tek beyaz yerim ellerimdi..-tatlicadiarzu-

baca okadar dolmuşki iyiki zehirlenmemişiz ya

birde duşa girdim sular kesildi offf offf ve ben bayan asabi bu kadar saçmalığın arasında hala gülümsüyordum :smiley-cool: yaniii allah bana dün peygamber sabrı verdi :Saruboceq:

doğru sölüyosun yeliz alında gidince sorucaktım unuttum neyse tahlillerini yaptırayım götürünce sorarım artık ozaman

saol danamm iiyizz.efiyet olsun canımmm
demek berra çok yaramaz oldu yerüm ben onuuu yerümmmmmmmm

allah senü napmasın delüü ne işin var çatıda
bacacı temizleyici çağırsaydın yaa
erkek gibi hatunsun maşallah sana yavrummm
şimdi senü baca temizlerken hayal ediyom danammm
yerümm senüü ben yerümmmmmmmmmmmm ahanda birazda titreeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende bu sene soba kurmak zorunda kaldımm
girişe gurdum çocuk odası ve mutfakta çok güzel ısınıyor
1 ay önce 10 torba kömür almıştım bitti
tanesi 18 ytl aylık 180 geliyorr gazla aynı değişen bişi yok yanii

Mavic eşine deseydin üşenmeyen bir babacı buldum onunla temizledim diye :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Alemsin vesselam

mavili nerde kızlar haberi olan varmı işlerimi yoğun acaba...????

Ekincim evet aynı hesaba gelmiş sobanın derdi daha büyük ama sanırım evsahibinin gazabına uğramıştınız sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…