Bebeklerimiz ve Biz

bu sefer oldu

evde berra hanım hep böyle bisiklet tepesinde geziyor.sen onu gezdirmezsen kızıyor bebeğini alıp düşe kalka o gezdiriyor bebeğini.

slm kızlar ne var ne yok 3 gundur pek gıremıyodum temizlıkten herkes soguktan dertlı sanırım burdada bır kar yagıyor suan valla herkes sobaya donmekte haklı bıde kıradaysa allah yardım etsın en hesaplısı bence ve sıcak olanı komur kaloriferli evler bizimki sukur oyle bencere acıyoz dıyebılırım MAVİCE aman dıkkat dusecen asagı dıkkat et KADISCİM ayrıca bende kızıma minadex kullanmıstım iştahsız donemlerine ıyı gelıyor tavsıye ederim

kızlar az önce doğalgazdan konuşmuştuk ya.az önce tv de alt yazı geçtiler.doğalgazda %20 indirim geliyormuş.umarım gerçekleştirirler.

aa kızlar ben özel üye olmuşumm..
farkında değilim ...
rep veren arkadaşlar.. herbirinize ayrı ayrı tşk ederim..
bu arada Zehra'cım rep verirken çerkes tavuğunun tarifini istemişin inan yeni gördüm hemen gönderiyorum cnm tarifiiiii

ben inanmam semihacım bu zamana kadar yapılan hangi zamlar geri alındıki bu alınsın... (((
gıcık oluyorum gıcııııkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…