Bebeklerimiz ve Biz

iyi akşamlarrrrr topiğinizin baca temizleyicisi geldiiiii

allah sizi neee etmesin emi vallahi ben de şimdi düşünüyorumda iyi halletim valla... demekki neymiş öfkeyle kalkan herzaman zararla oturmuyormuş kocişe kızdım o gazlaaa

heeee ekün garusuuuuu sen beni öyle hayal et kıs baca temizleyicisimi ben heeeeçççç görmedim:1shok: üyle bir meslek dalı biliyorum duydum ama hiççç tanışmak kısmet olmadı ama en büyük hayalim kendüleriylen tanışmak üniversite mezunu tercihimdir yanekaydirigubbakcemile3 sosyetik bursalılar nolcek... sefiyorum seni bebeğümmm heee bu arada zehra garususynan planlarınızı okudum ayyyy ne güzel olur yaaaa keşke olsa kısmet olsada olsa öpüyorum seni yewrümmmmŞeniz

semihacım kuzuna maşallah kırkbirkeeeee tütütütü tüküren smiley ( çalıntıdır uğur böcüğüne aittir bu laf )

ruzemize çok geçmiş olsun tez zamanda acil şifalarrr

mevanım benim sıpada yapar öyle bazıııı bazı vallahi canının istediğini yiyor istemezse ne yaparsan yap yemiyor...

ayşegülcüm öpüyorum senide alişimide

jegecim vallahi öyle traji komik

yelizcim daha iyi olmana sevindim canım öpüyorum güzel fıstığını

kadiş sanada yezdaya da sevgiler

dünürüm olacek kırılgan hanımda uğramış bugün öpüyorum kendülerinide gelünümüde..

nimetcim allah yardımcın olsun canım keşke böyle bir seçim yapmak zorunda kalmasaydın aman budan sonra olmaz inşallah dediğin gibi rabbim tüm isteyeynlere bu hissi tattırsın istemeyenleride böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın:Saruboceq:

başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa onuda çooookkkk öpüyorummmmŞeniz

cnm keşke böle olmasaydı
çok üzülüyorum , rabbim kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
şimdiden çok geçmiş olsun nimetcim

ekinim nazım arkadaşını durumuda çok acıymış cnm, bide bebkleri olacakmış
rabbim yardımcıları olsun, umarım en kısa zamanda yeni iş bulur eşi, bebkleri şans getirir onlara

mavilim ruzişime de çok geçmiş olsun cnm, umarım yeni yaşına hasta olarak değilde sağlıklı, sıhhatli ve mutlu bi şekilde girer minik kuzu

benimkilerde abi kardeş boğuşuyolar şimdiden
evdeki bağırtı çığırtıyı anlatamam sizee
gülmekten kopuyorum hallerine emirle zeynebin

emir sürekli zeynebi kızdırıyo
o da ev dolusu ona bağırıp, el havada sürekli vurcakmış gibi yapıyoo
tabi arada pat pat indiriyoooo

canım sankı bizim evin durumunu anlatmıssın bızımkılerde aynı bagırısıyolar bende bu seste takılıyorum olsun saglıklı olsunlarda oynasınlar

Ayy çok üzüldüm yaa.
Allah yardımcıları olsun..Bebiş uğur getirir inş..

aynı durum kuzeniminde başına geldi ama, çok şükür bebeği doğmadan yeni bir iş buldu..
Şimdide eşimin kardeşini işten çıkardılar.. aynı fabrikada çalışıyorlardı..
Allah cümlemizin yardımcısı olsun....

iyi gecelr bu ne kısss bir sayfa bilem atlamamış olsun ne yapalım demekki bana kısmetmiş yeni sayfaya kadar yazmaya devamm

zehram elma şekerim yirim kıs ben onları evlerin tadı tuzu onlar ya

benim bücürde ağbisiyle azmaya çalışıyor bacağına bakmıyor.. sonra canım yanınca yada sıkışınca basıyor yaygarayı velet allah korusun hepimizin yavrularını :Saruboceq:

iyi gecelr canımcıma.s.

eeeee nedemiştik yeni sayfaya kadar devamm

bu arada çağatayın öksürüğü hala geçmedi ama direniyorum doktora götürmicem antibiyotik deryası oldu kuzum ya

evde kendi çabalarımla halletmeye çalışıcam ıhlamur hatmi çiçeği karışımı çay yapıyorum
sabahları aç karnına organik bal+polen+arı sütü karışımı veriyorum

akşamları bal+toz zencefil+limionsuyu karışımı veriyorum

dilerim tez zamanda atlatır kuzum....:Saruboceq:

iyi geceler kızlr kimsecikler yok daha..
kuzular uyumadımı daha:)))

kızlar bu arada
25 aralık perşembe günü saat 19,30-21.00 arası
caddebostan kültür merkezinde eğitici drama semineri varmışş..
seminer ücretsiz..
yakın olanların gitmelerinde fayda var..

Tenzile cim montessori eğitimi mail grubunun blog sitesinii buldum..
acayip eğlenceli şeyler..
valla kalkamadım pcnin başından..
en kısa zamanda uygulamaya geçecemmm

günydın kızlar..mis gibi ve bembeyaz ankaradan hepinize günaydın..
iyi geçen bir gece..ağrıyan kollarım bembeyaz ankara...
dışarda hala çok güzel kar yağıyor..rabbim yakacak odunu kömürü olmayana sığınacak kapısı olmayana yardım etsin bu soğuklarda...
ayrıca prenssesimin doğumgününe son 2.............

mavicem bidenem çok geçmiş olsun canım...
bi türlü iyileşemedi yavrum...
acaba balgam mı varki..
bide aktarlarda broşka olur bala karıştırıp yediriliyor...teyzem benim yiğeni hep onunla iyi etti acaba ondan mı alsan..
balgam içinde günlük...bu ikisi çok faydalı

Günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum.
İstanbul bugün çok soğuk fırtınalı kış kendini gösterdi vallahi.

elifcim ruzişe geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inş. bu arada doğum günüde kutlu olsun nice yıllara

kelebekcim minadex i kullandım canım bende pek işe yaramadı açıkçası.

mavicem çağataya da geçmiş olsun bacacı garuuuuu seniii güzel sevgi dileklerin için sağolll:1hug:

nimetcim hakkında hayırlısı canım.allah kimseyi böle şeylerle karşılaştırmasın zor bir durum.

zehra ne güzel iki kardeş oynuyorrrr yezdada birşeyler öğrenmiş ellerini sallayarak birşeyler anlatıyorrr beö beö dior ama anlayamıyoruz çokta komik oluyor.

semihacım belki geçici bir durumdur kızınınki yezdada zaman zaman yapıyooo.

bütün herkese sevgiler zeyno tenzile yelizzz mevcan hepinizi ve kuzularını öpüyorumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…