Bebeklerimiz ve Biz

Herkese günaydın dışarıda buz gibi bir hava var yeni geldim şirkete..kızımla 08,30 a kadar uyuduk :)
Dün enson mesj olarak nimet in mesajını okudum bişey yazmadım çıkmam gerekiyordu..
Rüyamda Kürtaj olduğumu gördüm (( hemde kendim için değil taşıyıcı anneymişim birinin bebeği
olmuyormuş bende ona güvenerek hamile kalmışım sonrada istememiş..çok gerçekciydi rüyam
Ay çok kötüydü ya Allah birdaha rüyada bile yaşatmasın böyle bir şeyi (((
Allah ım hayırlara çıkarsın inşallah

günaydın kızlar
bursa çoook kapalı ya.

kadiscim sen beni mevcan la karıştırdın galiba.şükür ki berra nın bu sıralar böyle sorunu yok.

karlarr düşer
düşer düşer aglarimmmmmmm........

Bembeyaz heryerbu hafada ewde oturup kar seyretmek lasim ama biz dawetliyiz arkadasimiza,oraya gidicez....o yuzden erkenden size merhaba diyeyim dedim.....
kocamaaaaaaaaaaaaaan GUNAYDIIINNNNN.....

saolsaın canım benim bugün mutlaka soracağım aktara öpüyorum tatalım seni ilgin için teşekkürlerrŞeniz

tüm güzel anneler günaydınnnnn hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum... izmirde soğuk bugün bırrrrrrrrr..... az sora kahvaltı yapacağız ben çağatayı almaya gideceğim okula... şimdilik size iyi sohbetler... tekraradan görüşmek üzereeeeeecokacimcoook

kızlar bu arada 2 gun once aksam eski sitedeki komsuma akşam kahwesine gitmiştik,sewdigim bir teyzedir 55 yaslarında...
DRN ew terliği hediye etti,aman kiziiminda ne terlik giyesi warmista ben bilmiyormusum,ayagından cıkarmıyor,şap şap dolaşıyor ama cok hosuma gitti benimde,cok tatlı oluyolar ya

tenzile naber canım.ne güzel dışarısı değil mi?
derini terliklerle görmeyi isterdim doğrusu.

mavili ruzemizede geçmiş olsun canım ya.ah bu havalar yokmu...
bu arada yeni yaşada çok az kalmış.

kızlar şimdi annemle konuştum benim cadıyı sormak için kakasını yapmış annem altını yıkamış yemeğini hazırlarken sen git leğenin içindeki suya batır kendini komle ıslanmış şimdide ağlıyormuş annemin küçük kızı çok cadı vallahi yaramazım benim kzıyorum bazen ama çok seviyorum yavrikimiiii

Tenzile sana iyi gezmeler aman dikkat dışarısı buzzzz gibi

Deniz de bayılıyor terlik giyinmeye...onuda var annanesi almıştı..ama halen bizimkileri giymekte ısrar ediyr :)

Selam kıslar
İstanbul soğuk ev soğuk...
Dün doğalgaz faturalarından bahsedilimiş bu konuda en yaralı benim galiba...
Geçen ay gündüzleride evde olmadığım halde 260 ytl geldi. Isınsam için gam yemiyecek bakalım bu ay 350 den aşağı gelmez herhalde. Elektiriği hiç sormayın oda 70 ytl Allah yardımcımız olsun.
Kuzum ikinci uykusuna yattı. Bende işlere dolmadan bir bakayım dedim.
Mavicem o öksürük ve balgam bizdede var. Bende ıhlamur ve kekikle iyi etmeye çalışıyorum. Bakalım hafta sonuna kadar geçmezse dr. yolları gözükecek.

Sevilcim faturalardan dolayı yanmışısz zaten sorma çalıştığımızı onalara veriyoz geçmiş olsun kuzunuda bu arada çabucak iyileşir en kısa sürede inş.

saolun kızlar geçmiş olsun dilkeleriniz için..bugün daha iyi kuzum...
ama biraz ateşi var dedi kaynanam..

fatura konusunda bizde az sayılmayız ama sizlere göre çok iyiyiz...
elektrik 40 ytl..
su 10 ytl.
d.gaz 10 ytl
merkezi sistem ısınma 150 ytl..
ev telefonu+internet 50 ytl
eşimin benim ve kaynanamın cep telefonu75 ytl..
her ay rutin bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…