- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.241
hasta bebişlere de geçmiş olsun der, acil şifalar diler dream teyzeleria.s.
sanırım ruziş ve çağan hasta okuduğum kadarıyla
iyi bakın kızz bebişere:mymeka:şakkıdı
gerekirse 10 kat giydirin, çok soğuk hava allah muhavaza
ben bile 2 kat çorap, 2 kat eşofman giyiyom naniknanik
dötüm buz gibi ne yapıyım, ısın mıyo hiç:roflol::1rolleyes:lülülülülülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile
saol mev.can cım..sabahdan beri attığım mesajlara yorumlara bir cvp gelmeyince acaba benim hesabımdamı sorun var dedim bende görünüyorda sizler göremiyorsunuz diye düşündüm ama dememkki msjlarım görünüyormuş..
ewet deniz öksürünce veriyorum cnaım
yahu arkadaslar ne kadar kalın giydiriyorsunuz,ewler mi soguk,
ben o kadar giydirmiyorum we ben we esim genelde kısa kol dolasırız,sıcaktır ewimiz yani,
ama okuyunca sizinkileri şok oldum.....
ben bile sobayla ısındığım halde üzerimde bir sweatshort var okadar yaniii anacım ne üşüksünüz beeaa-tatlicadiarzu-
mewcancimöyle walla cnm ya, butun odalar petekli we hepsi yaniyor,eee yakinca da isiniyor,benim kocam ewde asla uzun kollu yada kalin giyinmeyi sewmez(yaz-kış farketmez),dolayısı ile ewi hep sıcak tutar,bu yuzden o kadar kat kat giyinecek kadar soguk deil,neeee kısa kolmu...
bacım evler ılık oluyor..duymadınmı zehranın soğuktan dötü donmuş:))
herkes burdayken bi şey soracam
benim yaramaz bugünlerde ağzına ne versem geri çıkartıyor...
ne yazıkki kahvaltıyıda halen karışık yiyoruz..ayrı denedim sürekli geri ittiriyor..
sizin bebişler ne alemde..ayrı yiyorlarsa nasıl alıştırdınız..yada ne zaman ayrı yiyecek bu velet....
Sıcacık evini bırakıp gitme tabee :)
O kadar kar varmı yahuu bursada..İst.Güneş çıktı ama hava buzzzzzz
Vallahi bende öyleyim tenzile 5 dk boş durmuyor ağzım daha yeni yemek yedim hemen ardından
Nescafe chocolat ve yanında borowni yedik yapırtır söylemesi,böyle giderse sonunu siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?