Bebeklerimiz ve Biz

saol mev.can cım..sabahdan beri attığım mesajlara yorumlara bir cvp gelmeyince acaba benim hesabımdamı sorun var dedim bende görünüyorda sizler göremiyorsunuz diye düşündüm ama dememkki msjlarım görünüyormuş..

ewet deniz öksürünce veriyorum cnaım

sağolasın danam da benim ufaklık değil koca danam hasta biliyorsun bayağıdır atlatamadı ama geçecek inşallah sanırım artık bırakmak üzere pis hastalık yavrumun yakasını tüm hasta bebişlere acilllllll şifalar diliyorum:Saruboceq:

selaaam kızlar
g,itmedik biryere
arkadaslardan bazıları ewde mahsur kalmis o yuzden erteledik
ewdeyim yani
uyudu kuzum bende bişiler yedim,ya ben cok aburcubur yiyorum ya....kendime engel olamıyorum

yahu arkadaslar ne kadar kalın giydiriyorsunuz,ewler mi soguk,
ben o kadar giydirmiyorum we ben we esim genelde kısa kol dolasırız,sıcaktır ewimiz yani,
ama okuyunca sizinkileri şok oldum.....

berfeme halen bal vermeye başlamadım ama yakında başlarım..malum kış durmadan öksürüyorlar..ama aklımda bulunsum mutlaka denerim..denoda çok faydasını gördünmü...

yahu arkadaslar ne kadar kalın giydiriyorsunuz,ewler mi soguk,
ben o kadar giydirmiyorum we ben we esim genelde kısa kol dolasırız,sıcaktır ewimiz yani,
ama okuyunca sizinkileri şok oldum.....

neeee kısa kolmu...
bacım evler ılık oluyor..duymadınmı zehranın soğuktan dötü donmuş:))

Sıcacık evini bırakıp gitme tabee :)
O kadar kar varmı yahuu bursada..İst.Güneş çıktı ama hava buzzzzzz
Vallahi bende öyleyim tenzile 5 dk boş durmuyor ağzım daha yeni yemek yedim hemen ardından
Nescafe chocolat ve yanında borowni yedik yapırtır söylemesi,böyle giderse sonunu siz düşünün

hoşbulduk danammmŞeniz

ohhhh burasıne güzel sohbet pek koyuuuü

dün aklıma takılan bazı şeyler vardı yazmadan edemeyeceğümmm zeynep yani ekin danası kömürün torbası 18 yetale yazmıştı aynen böyle oldum:1shok: kısım ne 18 yetalesi biz 8,5 yetale ye alıyoruz 1, kalite kömürü eğer doğru yazdıysa yuhhhh diyorum artık fırsatçılığınıda bu kadarı yani...

şu broşkayı merak ettim acep internetten bulabilirmiyimki bir bakıp araştırayım ve enn kısa zamanda alayım mavilim saol canım ilgin için ruziş nasıl canım :1hug:

soytarı jege alişimin anası semiha sizler nasılsınız canım... sevgilerrrrrr

herkese selam, evde pc bozuldu, okuldan bir kaçamak yapıp gireyim dedim

hasta bebişler var galiba, hepsine acil şifalar dilerim

şimdi bakıcım aradı, arda aşı olmuş, bir an önce eve gşdşp kuzumu görmek istiyorum

sabahtan beri kar yağıyor burda,ama daha yağarken havada eriyor

şöyle çok yağsa yollar kapansaa

herkes burdayken bi şey soracam
benim yaramaz bugünlerde ağzına ne versem geri çıkartıyor...
ne yazıkki kahvaltıyıda halen karışık yiyoruz..ayrı denedim sürekli geri ittiriyor..
sizin bebişler ne alemde..ayrı yiyorlarsa nasıl alıştırdınız..yada ne zaman ayrı yiyecek bu velet....

ben bile sobayla ısındığım halde üzerimde bir sweatshort var okadar yaniii anacım ne üşüksünüz beeaa-tatlicadiarzu-

:) mev.can alemsin sen kız taktın zehranın seksü d....ne :)))))))):)))
güldürdün beni vallahi :))))))
bende çok kalın giydirmiyorum öyle alıştırmakda istemiyorum ama bir ince mijama alta üstüne kalın ı 1 tane çorap üste ince bady onun üstüne kalın ı o kadar...yani iki alta iki üste giydiriyorum zorunlu olmadıkça kilotlu çorap giydirmiyorum beni hep kaşındırırdı onuda rahatsız eder diye düşünüyorum
evdeyken mevsimlik pijama giydiriyorum ama etlekle mecbur..
Mev.can ben faydasını gördüm canım deniz de ...aklında bulunsun seninde

neeee kısa kolmu...
bacım evler ılık oluyor..duymadınmı zehranın soğuktan dötü donmuş:))
mewcancimöyle walla cnm ya, butun odalar petekli we hepsi yaniyor,eee yakinca da isiniyor,benim kocam ewde asla uzun kollu yada kalin giyinmeyi sewmez(yaz-kış farketmez),dolayısı ile ewi hep sıcak tutar,bu yuzden o kadar kat kat giyinecek kadar soguk deil,

mevcancım ben dünde yazmıştım yazdıklarımı tekrarlamicam ama kahvaltı konusuna değinmek istedim bizde hala bulamaç yiyoruz ama her geçen gün içindeki pütürleri birazdaha artırıyorum kahvaltının ardından salatalık peynir felan kendisi yiyor zaten yerimseniben

yok be cnm bizim kizlarin kuruntusu biras da ,sabahtan bayaga beyazdi ama eridi simdi,
ama bayırda oturan arkadaslar cıkamamışlar ewlerden,şimdi o kadar degil ama ...

ooh afiet olsun
yarasin
kilo aldınmı bu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…