Bebeklerimiz ve Biz

sanada iyi akçamlar yelizcimm
rabbim kimseyi böyle seçim yapmak zorunda bırakmasın
bende çok üzüldümmmm

iyi akşmalar kızlar beremi bitirmiştim resmini ekliyecektim ama keyfim kaçtı nimocum çok geçmiş olsun canım allah kuzuna uzun ömürler versin ne olur üzme bu kadar kendini rabbim ne olur kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın iyi akşamlar

selam kızlar kuzumun burnu akıyor öksürükte var azcık
yarın dr a götürcem bıktım vallahi bu hastalıktan ay 4 hafta biz 3 hafta hastayız ne biçim iç anlamadım hiç keyfim yok

Elif cim yarın olamıcam

Ruzzemin yeni yaşı kutlu olsun Allah daha nice yaşlar nasip etsin canım öpüyorum bal kızını yanaklarından

huuu kimler var bakayım

Tenzile meleğin ve tüm sevdiklerinle (mesela ben) nice mutlua yaşlara

Nimet sana da çok geçmiş olsun, Allah Nil'e uzun ömürler versin.

yelizcim çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzunada vallahi sen mi benmi bıktım bilemiyorum demekki dikkat etmesek zatürre olacaklar herhalde allah korusun dağlar taşlara

selam kızlar kuzumun burnu akıyor öksürükte var azcık
yarın dr a götürcem bıktım vallahi bu hastalıktan ay 4 hafta biz 3 hafta hastayız ne biçim iç anlamadım hiç keyfim yok

valla bizde bayramdan beri toparlayamadık gözüne baktıkça böyle oluyor herhalde yeliz'cim. Allah kötülerinden korusun canım

yelizcim çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzunada vallahi sen mi benmi bıktım bilemiyorum demekki dikkat etmesek zatürre olacaklar herhalde allah korusun dağlar taşlara

saolasın canım ; wallahi mavicem yaaa gerçekten sıkıldım yarın enine boyuna araştırtcam nedir ne değildir yetti artık bütün kış hastamı olacak..sorma bir de dikkat etmesek allah korusun :sm_confused:bilmiyorum senin kuzu nasıl oldu.

valla bizde bayramdan beri toparlayamadık gözüne baktıkça böyle oluyor herhalde yeliz'cim. Allah kötülerinden korusun canım

sorma edecım sorma üstüne titredikçe aman hasta olmasın dedikçe daha çok oluyorlar :1no2: amin canım cümlemizinkinin
Asya daha iyidir inşallah:teselli:

Simdik geldim,
DRN'i babannesi ozlemis 15 gundur gormuyordu,bizde kocisle basbasa biryerler gittik,guzel oldu:)

ewet Nimet'in gecirdigi operasyon benimde canimi cok sıktı.
Bisey yazamadim bile, sanirim yasamayan yani bizler onun ne hissettigini anlayamayiz,Allah kimseye boyle bir secim yaptirmak zorunda birakmasin,Cok gecmis olsun we Allah affetsin diyorum
Bu da bizlere canli birer ornek olsun we bir anlik zaaflarimizin bedelini bi hayat bitirerek odemeyelim....

nimetcim geçmiş olsun canım.allah nile uzun ömür versin.

yeliz denoyada geçmiş olsun canım ya.dikkat ettikçe korudukça hastalık buluyor bizleri.allah beterinden sakalasın kuzucukları.

jegecım dogum gunun kutlu olsun cnm daha nıce mutlu yıllara sıze

elifcım ruzenınde yenı ve ılk yası kultu olsun öpuyorum onu

nımetçım sana ne dıyecegımı bılemıyorum çok uzuldum cnm benım ya gecmış olsun

Günaydın herkeslere nasılsınız bakalım güzel günler hayırlı cumalar olsunnn

yelizcim denizede çok geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir.

frez günaydın canımmmm nasılsın

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum,
Yeliz Deniz mi hasta geçmiş olsun cnm,
Kadiş günaydın,
Frezya günaydın,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…