Bebeklerimiz ve Biz

Ohh topik çoştuuuu maşallahh
esinticim bugün herkes gece uykusuzluğundan dertliii demekki aynı durumdayız hepimiz. şu yaramazlara bak yaaa biz nöbete tutturuyorlarr:bbo::bbo:

Saol mavice iyiyiz sen nasılsın canım
son zamanlarda Form'un prinç ve mısır patlağına taktım onu yiyorum neyse en az kalorilisi en azından :))))

sağol mavicem iyi olmaya çalışıyos iştee gece nöbtlerinden şikayetçiyiz topik olarak :)))

sen nasılsın çağatay nasılll iyileştimi birazzz

kelebekcim hoşgeldin canım nasılsın kuzun nasıl canım

kızlar bu arada nimetten hala ses yokk ne yaptı acaba operayona gittimi ayy canım yaaa((

Ohh topik çoştuuuu maşallahh
esinticim bugün herkes gece uykusuzluğundan dertliii demekki aynı durumdayız hepimiz. şu yaramazlara bak yaaa biz nöbete tutturuyorlarr:bbo::bbo:

haklısın canım bide gece oğlum sustu kızım başladı ağlamaya
kulağım ağrıyor dedi. ağrı kesici verdim ama mıkırdaması durmadı
biri sustu diğeri ağladı bütün gece nöbetteydim.

ayyy canım yaa senin işin daha zorrr bir değil 2 tane birden senin işin bizden zorr allah yardımcın olsun esinticim

tünaydın herkese...
çok zor bi gece geçirdik..berfe yine uyumadı..ne sıkıntısı var anlamıyorum..gözleri hep kapalı ama bi türü dalamıyor..sürekli ııı diyip duruyor..

Saol mavice iyiyiz sen nasılsın canım
son zamanlarda Form'un prinç ve mısır patlağına taktım onu yiyorum neyse en az kalorilisi en azından :))))

kıs ne bu yaw ne zaman sorsak ne yapıyorsun diye hep birşeyler tıkınıyorsu afiyet olsun da bu ara coştun valla afiyet bal şeker olsun ama löp löp et olmasınkaydirigubbakcemile5

sağol mavicem iyi olmaya çalışıyos iştee gece nöbtlerinden şikayetçiyiz topik olarak :)))

sen nasılsın çağatay nasılll iyileştimi birazzz

çağatay ehh biraz daha iyi gibi canım saol vallahi allahıma bin şükür gözüm dötüne olsun dilimi ısırıyorum yazarken çağan 6 aylıktan beri uykusunu bir düzene soktu aynen devam maşallah maşallah kuzuma darısı başınıza:Saruboceq: bilhassa çalışan anneler için çok zor yaaa

dün faturalardan konuştuk durduk..akşam eşim eve geldi..gaz yetişmiyor salonu kapatıp küçük odaya geçelim dedi..ne yazıkki 2 kanepe bi tv sehbalı odamıza tıkandık yine..berefe şimdiden sıkıldı..perdeyi açıyorum ama manzara sıfır..hiç olmazsa salondan parkı caddeyi görüyordu kuzum...

kızlar berfe oynamakta sınır tanımıyor artık..
eskiden dışardaki köpek havlamasına,kapı ziline,düdüklü fıslamasına oynayan berfe bugün popo sallamada son noktaya geldi..banyoda ben diş fırçaladım o çıkan sese popo salladı..

Valla öyle mavicem bir dur demem artık lazım....gece yatana kadar böyle((

Mev.can denizde aynı canım..üst kattan tan tan çekiç vuruyorlar bizimki naynaynay elleri popoyu kııvırıyor

elifcim ruzişimizin doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere
yavrumya ne çabıkk büyüyorlarrr

tenzilecim tekrardan doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birliktee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…