Bebeklerimiz ve Biz

ACİL YARDIM LÜTFEN

merhaba arkadaşlar ben henüz yeniyim.
3 yaşında kızımın idrar yollarında iltihaplanma vardı.
Tedavi gördü sonraki testlerde çiş tahlillerinde herşey normale yakındı.
fakat kızımın hastalığı geçmedi.
Muayene eden Dr. hastanemizde vereceğimiz tedavi süreci buraya kadar. Bakırköye
çocuk nefroloji bölümüne götürün dedi. P.tesi gününe randevu aldım
Ama daha önce Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve araştırma hastanesine hiç gitmedim.
Gideniniz muhakkak vardır. Nasıl iyi ilgileniyorlarmı, randevu aldığınız saatte muayeneye başlıyorlarmı?
acil yardımınızı bekliyorum.

yeliz bugün yok ne kadarda belli oluyor ..... neyse ilerki zamanlarda hareketlenir inşallah topik şimdilk benden bu kadar sonra görüşürüz... güzel paylaşımlar dileğiyle

İyiki dogdun Ruzeciiik,yeni yasinda annenle babanla, tum sewdiklerin we sewenlerinle mutluluk saglik we huzur seninle olsun...

Elifcim senin de annelik yildonumun kutlu olsun tatlım...Iyiki dogurdun iyi ki seni tanidik cnm..
Opuyorum seni we Ruzemizi

Kahwalti ewcilik lego derken uyku wakti geliwerdi biciricigimin....

bende bi merhaba demek istedim size ama bakiyorum cuma wakti diye kimsecikler yok...

olanlara selam diyorumm,
we bende kendimi manikur yapmaya adıyorum.....

Yeliiiiiiz bu arada elma sirk. başladiim ,oof allahın gucune gitmesin ama ne kötü tadi, suyun icine koymuyorum,butun tad yayılır yoksa,hemen kaşıkla icip fondip yapıyorum buna ragmnen bogazımda tad kalıyo,oof cok kötü ya....

saol frezya tesekkurler cnm

bana da yeliz onerdi ,bende googleda arştırdım gercekten cok faydalıymış,
bagışıklık sistemini guzlendiriyor,ic we dış yaraları iyileştiriyor,anı zamanda yag yakılmasını saglıyor yani diyetisyenlerde öneriyor...

selam kızlar kardışa yengemdeyim o denizle özlem giderirken bende sizlere bakayım dedim..
Deniz i dr una götürdük çok güzel muayne etti boyu 83,5 kilosu 12,700 olmuş..
şuanda çok hafif üstsolunumyolu enfeksiyonu geçirdiğini önemli bişey olmadığını aşağılarda herhangibir
sorun olmadığı söyledi..içim çok rahatladı...
Aferin Plus verdi gribi için sadece..
Bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye zingomega ya devam edin başlamakla çok iyi etmişsiniz annesi dedi, ilave olarakda yine bağışıklık için İmmuzınc verdi.Düzenli bir ay kullanıcaz eğer tekrar hasta olursa eğerli tetkikler yapılıp ona göre tedavi edilcek..
Deniz hanım öğlen uykusundan kalktı...şuanda yengesinin kütüphanesini boşaltmakla meşkul :)

hadi bakalım şifa niyetine :içelim:
Kabul içimi kolay değil ama yararları akla gelince şifa niyetine diyip içiyor insan

hoşgeldin yelizcim
gecmiş olsun tatlım
kötü birsey olmamasına sewindim
sen işe gitmedin o halde bugun

ewet cnm
dün özellikle iyi oldu.
biz bişe demedik o aramis esimi ''armutludan geldim simdi (dewremülkten) dRn i özledim getir '' demiş,
oyle oldu yani...

neyse ben kacar yarin partimiz war biliyosunuz yılbaşı partimiz cocuklarla
fotolar eklerim ...hazırlık yapmalıyım

opuyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…