Bebeklerimiz ve Biz

Elifcim inşallah dersini verir okulunu bititirde kısacık yapar gelir eşin askerliğini,
Allah herkese benim eşim gibi askerlik nasip etsin :)))) 4 ay kuşadasında tatil modunda...

anladım zaten resimlerde elifcim belli oluyor maşallah kuzuna
Canım çok enteresan demekki ideal kilonun altına düştün sen..
İdeal kilonun altına düştüğün zaman istesende alamıyormuşsun...!
Senin adınada çok sevindim canım daha çok var eşinin gitmesine... :)
Bizlerde iyiyiz canım yok bir yaramazlık çok şükür.
Akşam için plan değişti büyük aile toplantısı var annemlerde geliyor bana :):):) şakkıdı şakkıdı :)))

Zeynepcim saol canım bende senin yeni yılını kutlarım..öpüyorum seni ve güzel kızlarını

slm kızlar...
hepinizin yeni yılını en güzel dileklerimle kutluyorum..yeni yılda mutluluk,sağlık ,huzur ve bol kazançlar hep bizimle olsun inşallah..

bende butun guzel annelerime şahane bir sene diliyorum
sewdiklerinizle saglik huzur baris guzellikizayıflık hepsinin bir arada oldugu guzel bir yil dilerim

krem karamelli kekin mi?
koyucam cnm elbette :)
bakalım nasıl olacak, dolapta halaaaa

canım arkadaşlarım yeni yılda istediğiniz, beklediğiniz tüm hayllerinizin gerçek olması ümidiyle:1hug:
yuvamızdan sağlık, mutluluk, huzur, bereket eksik olması

içtenliği , sıcaklığı, samimiyetiyle bi aile gibi hissettiren tüm topik üyelerini kocaman kocaman öpüyoruz, zeynep , emir arda, zehra şakar olarakŞenizŞeniz

aşktan yana yüzü gülmeyenlerin....
sağlıktan yana acı çekenlerin....
mutluluğu bir türlü bulamadım diyenlerin.....
hasretle yanan yüreklerin.....
bebek özlemine düşmüş ailelerin.....
yitirdiğimiz değerlerimizin....
kaybettiğimiz sevdiklerimizin....
hayatı mahfeden kederlerin.....
UNUTULACAĞI SEVGİ DOLU BİR TEMENNİ EDERİM SEVGİYLE KALIN AMA BUNU KAYBETMEYİ ASLA GÖZE ALMAYIN

umarım bu topikten bebeklerimizle ilgili hep çok güzel haberleri paylaşırız yeni yılda da:lepi:

güle güle 2008, hoşgeldin 2009 diyorum:teytey::teytey:

Son düzenleme:
kızlar son sürat mutfakta koşturuyorumkaydirigubbakcemile
mezelerimi dizdim çok şükür,:ecrin_bebek:
sıcakları da misafirlerim gelmeye yakın fırında pişiricem, hazırlıkları bitti zatenkaydirigubbakcemile3
geriye bi masa hazırlamak ve salata kaldıhihoyyyt
zeynep te uyanır birazdan

bu arada ayşegülcüm topikteki arkadaşlara rep verdim, sana yeni vermişim
tekrar denedim veremedim
diğer arkadaşlara verirkende çok rep verdiniz bugünlük yeter dinlenin biraz dediii

http://www.kumru.net/e-kart/yeniyil/yeniyil15/yeniyil15.html

canım arkadaşlarım

yüreğinizin hep sevgiyle çarptığı ellerin hep sarılmak için havaya kalktığı gözlerinizden yanlızca sevinç göz yaşlarının aktığı bir yıl olsun 2009

ailelerinizle sevdiklerinizle geçireceğiniz şanslı vede bereketli bir yıl diliyorum hepinize

..........MUTLU YILLAR.......

herkese şimdiden mutlu yıllar, yeni yılınızın size sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesi dileğiyle

yeni yılda da her gunum sizinle geçer insallah

sağol bebem güzel dileklerin için olsun be repde neymiş bende sana vermişim yeni delikafaduldendelikafadulden
hamarat arkadaşım ellerine sağlık afiyet olsun bizim içinde ye güzeel yemeklerinden:lepi:
bizde plan yok bugün akşam oğluşun daveti var onu götüreceğiz:roflol:

hamarat dunrum benim menun harika tatlımcokacimcoookyeni yıla gelinimle girmeyi o kadar çok isterdim kii:çok üzgünüm:

kızlar ben kaçar geçmişe baktım çok şükür ters bir durum yok ama olmasında eğer uğrayabilirsem uğrarım yok gelemezsem tekrardan hepinize mutlu seneler bende iş çok bir iki hazırlığım var ama öce duş alıcam kendinize ve kuzularııza çok iyi bakın hoşçakalına.s.

zehra,tenzile,çoko,mavice..mesajlarınız çok içten ve samimiydi çok teşekkürler...bi mukawele :)))

Evet tenzile resmini tabiki..heee kendini getireceksen hayır demem :)))) herzaman beklerim:)))))))))) şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…