Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar nasılsınız moralım çok çok bozuk dişçiye gıttım bugun askerı hastanede arkadasımı gördum hergun göruştugumuz arkadasımız 8 ayın ıçınde hamıle kendısı suyu çok fazlaydı sorunu arastırmak ıçın sabah dr gıtmış mıgdesı yukarı çıkmış bebegın kalbıde saga kaymış amelıyata gırcekmış bebek dogar dogmaz mıgde asagıya ındırılırmış ama kalbe dokunamazlarmış artık nekadar yasarsa gıbısıne konuşmuş dr lar çok uzuldum

bişey değil dream bebem :))),
mevcancım bilmiyorum valla herkesi bi yere yazıvermiştim ama nereye yazdım hiç hatırlamıyorum cnm

Genel müdürlükten şimdi mail geldi.
30 a yakın kişin işine son verilmiş durumlar kötü.ocak-şubat-mart ayındada belirlenecek kişilere
ücret siz izin veerilcekmiş..(( inanılmaz moralim bozuldu..Allah ım hakkımızda hayırlısını versin.. (

iyiyiz bitanem nasıl olalım evdeyiz sıkılıyoruz işte oğluş uyuyor şu an uyanıkken nasıl oyalayacağımı bilemiyorum camdan baktır diyor sürekli aç diye tutturuyor indirince ağlıyor babamızda 2 ay 21:30 da gelecek hiç olmazsa 18:00 de geliyordu oğlum yatana kadar oynuyordu valla halimiz böyle işte sen nasılsın Berfe sultan nasıl? sıkılmıyormu evde neler yapıyorsunuz?

nasıl aglıyor ya bı görsenız ama hıç laf dınlemıyordu umursamıyordu çok kere kızdım ona içme su sıgarayı dıye 1 saatte 6 tane sıgara içti gözlerıme ınanamadım sureklı kahve elınde haftanın üç gunu 5 mı 6.mı ne kattan yuruyerek ınıp lojmana föne gelır hergun dısarda az dınlen yanı deme çok zor bı durum yaa

canım sıkılmazmı evde sürekli mız mız..bana camdan hep parkı gösteriyor..neyseki aynı binada ablam var uyanık olduğu zaman arada onlara götürüyorum...yiğenlerimle oynamayı çok seviyor..kendimizce oyunlar oynuyoruz..neyseki sabahları geç kalkıyorda akşam çabuk oluyor...

yelizcim canım hayırlısı olsun yaaa birçok yerde var çıkarım ablamın eşide çıkartıdı 3 ay ücretsiz izine oda bekliyo şuanda her yerde durumlar aynııı umarım senin için birşey çıkmazda devam edersinnn.

dreamcim tebrik ederim snm ben görmedim oylamayı kaçırmışım maalesef...

yelzicim çok üzüldüm cnm...
umarım allah gönlüne göre verir..hakkınızda hayırlısı olur ..
çok canım sıkılıyor zaten bugün...
kayınpederimin borçları yüzünden galiba arabamızı satmak zorunda klacağız...
herkesde bi sıkıntı..allahım yardımcımız olsun ne diyimmm

Saolun kızlar Allah ım dermansız dert vermesin...3 ay ücretsiz izinmi.. ??? ben kendimi düşünemiyorum bile..
Sibelcim arkadaşınada ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten Acil şifalar dilerim...Derdi veren Allah derman aratmasın inşallah

hepimiizin hakkında hayırlısı..

sibelcim arkadaşının allah yardımcısı olsun canım....
eşimin okuldan bir dersi vardı veremediği..kütüğünün bağlı olduğu yere gitti.2009 ağustosda alacaklarmış askere..o zamana kadar dersi veririm diyor eşim...şubedende askere alınmazsın demişler...
çok büyüğk ihtimal gitmiyor canım askere...

Elmalı toplarım..:) ben biraz değiştirdim tarifi 3 elma 1 kakaolu 1 sade pedibör koydum..çok hafif ve lezzetli oldu gerçekten...Denom ve eşim çok sevdi...Tenzile'ye öpücükler

iyi akşamlar kıslarrr ben gece kuşu oldum valla.....

çağan cephesinden haberler iyi çok şükür yavrum bugün daha iyi

çağatayda çok iyi ( bunu çağatayın isteği üzere yazdım kaydirigubbakcemile3)

malum yarın yılbaşı bilin bakalım biz kimlerle birlikte karşılıyacağız yıl başını
tabiki leyloşumgille...

yelizcim görsel olarakta bu tatlıyı görmem iyi oldu yarın yapmayı düşünüyordum ... ellerine sağlık canım

yelizcim ayrıca cicilerinizi güle güle kullanın canım kocişe gösterdim en kısa zamada edineceğiz legolarımız var şimdilik birde 6 tane plaştik renklirenkli bardakları var bayılıyor onları içi içe koymaya onların içine legolarını doldurmayakaydirigubbakcemile3

of ya kuzucum kendine geldi benimde keyfim yerine galdi çocuklar gül gibi bir günde soluveriyorlar canlarım

kimselerden haberim yok geçmişe bakamadım yanlşızca elifin eşinin durumunu öğrendim hakkınızda hayırlısı canım benim...

hasta kuzulara tez zamanda acil şifalar diliyorum yarın yeni yıl mesajımla görüşmek üzere kendinize ve kuzulşarınıza iyi bakın hoççakalınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…