Bebeklerimiz ve Biz

cnm nerelerdeydin bakiim bugünsengözlerimebaksanab

bizde yarın için alışverişe çıktık, yılbaşına k k dan da tanıdığınız ırmak2004 arkadaşımla giricez inşallahkaydirigubbakcemile5
ön hazırlıklarımı tamamladım ben şimdiden şekerim, yarına pişirmesi kaldı sadececokacimcoook

amin cnm:Saruboceq:
ne aklına getir ne başına gelsin böle bi durum

slm mawice &dream

bende kankacimla giricem kısmet olursa

bu arada bahsettigim krem karamelli keki yaptım ,su an dolapta beklemesi gerekiyor,bakalım nasıl olacak....yalniz cok ilginc bi tarif yaa....

iyi geceler jege, nbr
kankacın size geliyo sanırım

neler var kızlar menünüzde eccük kopya çekem söyleyinde

ben piyaz, fırında soslu tavuk but, patates püresi, paçanga böreği, amerikan salata, mevsim salata, pilav kesin yapacaklarım da başkada ekliycem işte düşünüyorum yane:)))

Herkese günaydınnn
güzel bir gün güzel bir yıl diliyorum...

Mavicem kuzularının iyi olmasına sevindim..elmalı toplara gelince toplanırını şimdiden hazırlayıp akşamada sosunu yapabilirsin..
Jege cim sende resmi koy bakalım nasıl olmuşş..!
Dream cim ben kısmet olursa avrupa yakasındayım yemeği annemde yer gezintiye çıkarız dayılarım,teyzelerim kuzenler..onçün yemek derdim yok şimdilik.

nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür

dun aşımız vardı son karma
özel aşılar kaldı onada para lazım
hepatit a
ponomokok
su çiçegi var mış paralı
ponomokok sordum bizim bebeler kapsamıyormuş mayız ayında doganlara ve yeni doganlara üçretsiz

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün olsun 2008 songününde hepinizin dilediği herşey gerçekleşsin çocuklarınız ve eşlerinizle daha nize usun ve mutlu yıllar görün sizleri ve kuzucukları kocaman öpüyorum :teytey:a.s.

günaydın kızlar...
yeni yılın bu son günüde umarım bütün kötülüklerde bu son günle beraber gider..
2009 hem üklemize hem kendimize getirir..
2008 kötü bir yıldı bizim için..
umarım 2009 çok güzl eolurrr

Selam kızlarrrr
Yeni yılın herkese sağlık mutluluk, dünyaya barış ve huzur, ülkemize istikrar getirmesi dileğiyle....
Yelizcim iş durumuna çok üzüldüm Rabbim hakkında hayırlısını versin. İyi düşün iyi olsun be canımmm
Elifcim eşinin durumuna çok sevindim. İnşallah o tek dersinide verirde kısa dönem yapar.
Mavicem oğluşunun düzelmiş hadi gözin aydın. İrem de daha iyi biraz hırıltısı galdı oda balgamdan sanırsam Yelizin tarifini uyguluyorum inşallah onunla daha da iyi olur.

Elifcim benim anlamadığım bişey var eşin hiçmi gitmeyecek askere yoksa 1 sene sonramı gidecek..??

Bu arada dün akşam resimlerine baktım canım...kocaman kız olmuş ruze nasıl büyümüş maşallah
kiloda almış sanki yanaklar dolmuş boy uzamış
senide dahada zayıflamış gördüm canım bakmıyormusun hiç kendine azıcık yemek ye bacım..iştahın yoksa benim yanıma gel karşılıklı yiyelim :)))

yaaa bende yeniyıl ekartı göndercem bir türlü olmuyorrr imageshack yapıyorum ama nereye yapıştırcam
biri sölesinnn((

yelizcim güzel yorumların için çok teşekkür ederim..ruze gerçekten kilo aldı..
9800 gr olmuş...pazartesi baktırdık...
yanakları dold ve hep kırmızı maşallah kuzuma sonunda yediği yaradı da biraz bende rahat ettim...
canım ben gün geçtikçe zayıflıyorum anlamadım valla...
sözüm ona göbeğimi eritmek için vibro shape aldım...ben kullanamadan göbeğim eridi...
pantolonlar bol geliyor..anam bide iştah bi de iştah..senin gibi sürekli yiyorum...
dün gece 12 de sağlıksız olduğunu bildiğim halde nugget ve patates yapıp yedim valla...
canım eşim okulu bitince kısa dönem gidecek..
daha 3 yıl var okulun bitmesine..
şükür rahattız yani canım...
sen nasılsın bakalım denom iyimi...
akşama ne plan var...

ayşegülcüm güzel mesajların için çok teşekkürlerrr...bende senin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum cnm...
sevilcim çok teşekkür ederim canım..bizde çok mutlu olduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…