J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.761
afiet bal şeker olsun cnm....Elmalı toplarım..:) ben biraz değiştirdim tarifi 3 elma 1 kakaolu 1 sade pedibör koydum..çok hafif ve lezzetli oldu gerçekten...Denom ve eşim çok sevdi...Tenzile'ye öpücükler
iyi akşamlar kıslarrr ben gece kuşu oldum valla.....
çağan cephesinden haberler iyi çok şükür yavrum bugün daha iyi
çağatayda çok iyi ( bunu çağatayın isteği üzere yazdım kaydirigubbakcemile3)
malum yarın yılbaşı bilin bakalım biz kimlerle birlikte karşılıyacağız yıl başını
tabiki leyloşumgille...
yelizcim görsel olarakta bu tatlıyı görmem iyi oldu yarın yapmayı düşünüyordum ... ellerine sağlık canım
yelizcim ayrıca cicilerinizi güle güle kullanın canım kocişe gösterdim en kısa zamada edineceğiz legolarımız var şimdilik birde 6 tane plaştik renklirenkli bardakları var bayılıyor onları içi içe koymaya onların içine legolarını doldurmayakaydirigubbakcemile3
of ya kuzucum kendine geldi benimde keyfim yerine galdi çocuklar gül gibi bir günde soluveriyorlar canlarım
kimselerden haberim yok geçmişe bakamadım yanlşızca elifin eşinin durumunu öğrendim hakkınızda hayırlısı canım benim...
hasta kuzulara tez zamanda acil şifalar diliyorum yarın yeni yıl mesajımla görüşmek üzere kendinize ve kuzulşarınıza iyi bakın hoççakalınnnnnn
Saolun kızlar Allah ım dermansız dert vermesin...3 ay ücretsiz izinmi.. ??? ben kendimi düşünemiyorum bile..
Sibelcim arkadaşınada ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten Acil şifalar dilerim...Derdi veren Allah derman aratmasın inşallah
hepimiizin hakkında hayırlısı..
tatarım günaydın canım sanada mutlu sağlıklı yıllar...
Nasılsın cnm gizem nasıl epeydir yoktun..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?