- Konu Sahibi DreamLover
-
- #10.841
kızlar mrblar..
2009 yılının herbirinizeİ sağlık, mutluluk, huzur ve bol para getirmesini diliyorum..
Mutlu yıllar herkeze..
Biz yeni yıla hasta girdik malesef..
Pzrt. Albina ve ben dr. gittik. ikimizde bronsit olmuşuz.. ( bu arada bu kadar çok ilerlemesini nasıl farkedemedik anlamadım..Yani Albina da burun akıntısı ve ara ara hafif öksürük vardı.. )Bendeki öksürükte pazar akşamı başladı. )
Albinaya 6 tane iğne verildi.. İğneler bitincede antibiyotiğe başlıyacaz..
Bende antibiyotik kullanıyorum.. günlerdir yatıyorum. bu gün biraz iyiyim şükür....
kızlar mrblar..
2009 yılının herbirinizeİ sağlık, mutluluk, huzur ve bol para getirmesini diliyorum..
Mutlu yıllar herkeze..
Pzrt. Albina ve ben dr. gittik. ikimizde bronsit olmuşuz.. ( bu arada bu kadar çok ilerlemesini nasıl farkedemedik anlamadım..Yani Albina da burun akıntısı ve ara ara hafif öksürük vardı.. )Bendeki öksürükte pazar akşamı başladı. )
Bende antibiyotik kullanıyorum.. günlerdir yatıyorum. bu gün biraz iyiyim şükür....
kızlar dün gece hadise yi dinleyen oldumu..euravision da ki şarkımız ben çok beğendim..
dinlemeyenler için buyrun linki...,
TRT.HABER - TRT 2009'a Hadise İle Merhaba Dedi
kızlar mrblar..
Mutlu yıllar herkeze..
kızlar yeni takvimimi beğendinizmi
egem nazımı nasılda havalara uçuruyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?