Bebeklerimiz ve Biz

yeni yılın ikinci mesajıda benden olsun

günaydın tembeller kalkın bakiim

gece 4 de yatık bizde, sabah eşim işe gitti

çocuklarda kalkınca bende uyandım mecburen

kahvaltımızı ettik, zeyneple oyun oynuyoruz, birazdan uykusu gelir kuzumun, sonrada azcık temizlik yapayım

kızlar mrblar..
2009 yılının herbirinizeİ sağlık, mutluluk, huzur ve bol para getirmesini diliyorum..
Mutlu yıllar herkeze..

Biz yeni yıla hasta girdik malesef..
Pzrt. Albina ve ben dr. gittik. ikimizde bronsit olmuşuz.. ( bu arada bu kadar çok ilerlemesini nasıl farkedemedik anlamadım..Yani Albina da burun akıntısı ve ara ara hafif öksürük vardı.. )Bendeki öksürükte pazar akşamı başladı. )

Albinaya 6 tane iğne verildi.. İğneler bitincede antibiyotiğe başlıyacaz..

Bende antibiyotik kullanıyorum.. günlerdir yatıyorum. bu gün biraz iyiyim şükür....

:1hug:merhaba kızlar yeni yılda yeni mesajlarımız bol olması dileğiyle

mavicem ohh vur patlasın çal oynasın eğlenmişsiniz.
zehracım akşam güzel geçti galiba 4 yattığına göre bayağı eğlence vardı galiba

zeybencim geçmiş olsun canım albinaya sanada umarım en kısa sürede iyileşirsin
bizim dün için programımız yoktu ama gençlerden toplaştık kafamıza uygun kişilerle akrabalarla erkekler okey oynadı bizde tv seyraettik kuruyemişler yendi çaylar içildi meyveler yendi güzel geçti eğlendik allah hepimize hayırlı seneler getirsin. bugün tabiki temizliğe koyuldum akşam bizde toplanıldı ister istemez ev battı.
bugün halı çırptım evi silip süpürüyorum şimdide yezdaya çorba yaprım kocişte çıktı dışarı arkadaşlarıyla buluşcak.
neyse görüşmek üzere . hepinizi öpüyorum.

cnm çok çok geçmiş olsun ikinizedea.s.
albinama da sanada acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
şimdi düşünüyorumda zeynepte de hafif burun akıntısı ve ara ara öksürük oluyo, bende bi dr a götüreyim zeynebi hemen
telaşlandım şimdi

kızlar dün gece prensesim

benim türk kahvesinden bi yudum içti zorlakafamçokkarıştı

gece 1 e kadar uyumadı cimcimem:ecrin_bebek:

alnındaki ve dişindeki siyahlıklar kahve lekesi:1rolleyes:

gülümsemesinin nedeni de nasılda içtim sonunda kahveyi modusırnaşık şey

herkeze slmmmmm
nasıl gecti geceninz bizim cok sessizdi cokcukların sesizligi haric tabi evde ailecek oturduk bu yıl a.s
canım cok gecmiş olsun gizemdede var dı bronşit igne kulandık bizde alah acil şifalar versin
mikrop almış demişti doktor
üşütmek degilmiş dikkat et kendinede

çok geçmiş olsun canım acil şifalar çağanında birgün burnu aktı ve öksürük yaptı ikinci gün doktora götürdüğümüzde doktor bronşit dedi ama çok şükür bize iğne yazmadı çok şükürki başlangıçıymış şimdi daha iyi sizlerde ana kız tez zamanda şifa bulursunuz inşallah:Saruboceq:

kızlar ilk sayfaları okuyodum da çok duygulandım
mirror, çokom,ekin, semiha, soytarı ben baya bi döktürüyomışuz

nirde eski sohbetlerimiz

çok özlüyom valla o günleri(((

Son düzenleme:
DİMİ ZEHRACIM eskiden daha çok sohpetlerimiz oluyordu
çocuklar büyüdükçe sohpetlerde azaldı

selam kızlar bende geciktim ama malum yılbaşı hazırlığı v.s. derken ancak gelebildim. Hasta kuzulara acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.

KK.nın en güzel annelerine kuzularıyla yeni yıl mutluluk, sağlık, huzur ve bereket getirsin inşallah . Ülkemize de refah ve barış diliyorum. :Saruboceq::teytey:

2008 benim için çook güzel bir yıldı bana minik meleğimi getirdi; Kızım, canım... Yürek yarım, Hoş geldin..

Son düzenleme:
oooo maşallah herkes yeni yıla güzel girmiş sanırım.hasta bebişlerede acil şifalar.bende fazla giremiyorum sohbetlere çok katılamıyorum benim oğlum bilgisayarı gördüm çıldırıyo bütün tuşlara birden basıp kilitliyo bilgisayarı anca uyuyunca girebiliyorum iş güç derken ama hep takipteyim.herkese iyi geceler.

kızlar ıyı gecelerrr hepımızın yenı yılı kutlu olsun ınsallah hepımıze guzellıkler getırırrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…