Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim maşallah denoya sensiz duruyor.
gerçi alışkın tabi.bizimki hayatta durmaz.
demek kapı gıcırtısına oynuyor cadı.bunları bir araya getirip oynatıcan ne süper olur
nazda aynı anne aç aç diye bilgisayarı gösteriyor bana akşama kadar oynasa bıkmaz zillii

hiç kimseler yok muuuu

kızlarr napıyınız
bişey sorcemmm

bi arkadaşımın kızının doğumgünü var 3 yaşına gircek
lakin ne alacağımı bilemiyorum

var mı önerileriniz

bir sürü oyuncağı var çok şükür
oyuncak alırsam aynısından olurmu diye tereddüt içindeyim
kıyafette çok basit kalcak gibi geldi
şaşırdımm yaa ne alsam

makyaj seti var
piyanosu var
çamaşır makinesi, süpürgesi falan herşeyi var
laptobu bile var
bir sürü legosu var
barbiesi var
ne alsam bilemedim ya

geçensene üzeri yazılı bir tshirt yaptırmıştım ona özel

ay bi fikir verin ayoll

nimetcim valla ne var ne yol saymışşısn..bizde diyecek bi şey bırakmadın bacım..al bi oyuncak olsun bitsin..yada kış günleri için bi hırka atkı felan...

kızlar 2009 benim için iyi başladı..umarım hep böle gider..
hani belli bi süredir berfenin katı yememe sorunu vardı..allah şükür eski düzene döndük..artık herşeyi yiyor oldu..dün öğlen nohut pilav,akşamada kıymalı pide yedi.siz düşünün yani..
dün itibariylede kahvaltıyı ayrı yemeye başladık..hiç ikilemedi bile ne versem yedi..
yumurtası,peyniri,pekmezi,zeytini,ıhlamuru,reçeli her şeyi ayrı verdim..sadece süte biraz bisküvi ezdim..doysun diye..gerçi normal zamanda onlarıda ayrı yiyor..
artık sütte içiyoruz..akşamaları yatırırken bi bardak süt veriyorum hepsini bitiriyor..
allahım inşallah hep böle gider..

Saol dream cim amin amin hiçbir zaman...
Ekincim saol canım...duruyor canım...:)
senin papatyayada maşallah
nimet cim o kadar çok şeyi varki o çocuğu mutlu etmekde zor biraz..
Herşeye doymuş çünki...dream in dediği gibi çeyrek alabilirsin...

Mev.can hadi gözün aydın maşallah diyelim...
Senden mutlusu yoktur şimdi...

Alinin anası uğramadı bugün..
Saat 14,00 kuşuda gelmedi:)
eşleri evde sanırım :))

valla süper:lepi:
maşallah berfe sultana,
keşke benim kuzumda bu bahsettiğin şeylerdeb azcık olsun yesekaydirigubbakcemile

sen ne diyon bacum valla bi mutluyum ki sorma..heleki kahvaltıyı ayrı yemesine çok sevindim..
bi görmen lazım berfede çok mutlu oldu..bana durmadan peyniri gösteriyor ıh ıh diyor ..hoşuna gitti ayrı yemek..

selamlar hepinüzeeeeee

ayrıyetten hayırlı cumalr diliyorum biz artık rutine girdik çağatay durmadan öksürüyor kuru öksürük ay delirecem yaaaa gece tık yok gündüz durmadan öksürüyor ne yaptımsa geçmedi birde kendini çok kolay kusturabilen bir çocuk akrka arkaya bir kaç defa öksürdümü hopppp lavaboda alıyor soluğu ne var ne yok boşaltıyor bunun alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum eşim pazartesi günü çoçok hastanesine götürecek kuzuşumu bakalım hayırlı haberler diyeyim şimdiden....

bu arada kıslar dün gece biz yılın ilk kavgasını yaptık ama ne kavga oldu anlatamam en son mutfakta salya sümük ağlıyorduk ikimiz ben zaten yapı olarak sinirliyim son zamanlarda yaşadıklarımda iyice gerdi beni eşimde işlerinde yaşadığı bazı pürüzlerden dolayı gergin güya sıkıntısını anlatmayarak bana yansıtmıyor ama tüm gerginliğini hissediyorum ve hislerim çok kuvvetlidir benim anlıyorum ters giden birşeyler var soruyorum anlatmıyor dün gece sordum bak iyimi oldu sen biriktirdin ben biriktirdim sonu iyimi oldu dedim erkeklerin ağlaması çok koyuyor insana kendimi unuttum onu sakinleştirmeye çalışıyorum çok kolayda ağlayabilen biri değildir aslında neyseki tatlıya bağlandı son zamanlarda ekonomik açıdan biraz dar boğazdayız ve kendimize bir yol belirledik artık kontrol bende iki ay kadar bir sıkıntımız olacak ama bunlarda geçecek biliyorum iş çooookkkk piyasada para yok.... off ya ne olursa olsun onu yani eşimi çok seviyorum çocuklarım ve eşim bir yana dünya bir yana ahhh ahh içim okadar dolu ki yazmaya kalksam parmaklarım dayanmaz ... sadece hayat insanlar o kadar acımasızki bu zamanda eşin ve çocukların dan başkası yalan yani benim için böyle keşke böyle olmasaydı keşke:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Selam mavicem...
Canım aslında benim bildiğim gece hastalık daha artar çağatayın tam tersi..
Götürsün bakalım babası..iyi düşün iyi olsun canım..
Eşinle el ele sırt sırta verdiğin sürece atlatamayacağın zorluk sıkıntı
yoktur...allah sağlık huzur ağız tadıversin yeter...

mevcancım sevindimmm canım çok 2009 iyi gelmiş
valla dünürüm , yelizim valla fikir iyi, akraba olsaydı hiç düşünmezdimdeee
arkadaşım bide cafe tutuyoo
ne bileyim böle oyun grubu falan yapıyo aksiyonlu falan oluyo
hanii aaa dedirtecek bi hediye olsa diye düşündüm ama
pek mümkün değil galiba

oyuncak aslında almıştım halada duruyo çekmecemde
böle sayışarı harfları öğreten elektronik bir alet ama
ne bileyim çok basit gibi geldi
çok daha pahalısıda şu an benim bütçemi aşıyor açıkçası
kendi çocuğuma ksııyorum almıyorum çünkü
şu ahni minnilerin evimi ne var onu istiyor biliyorum

evet canm çağatayın rahatsızlığı çok enteresan bir türlü anlam veremiyorum seninde dediğin gibi hastalıklar gece artar bizde gece tık yok bakalım ne olacak artık bayağı can sıkıcı olmaya başladı kuzum benim kıyamam ben ona...

evet canım el ele sırt sırta verince altından kalkılmıyacak zorluk yoktur bence aynısını ben eşime söyledim akşam kıs kyamam ben ona ya aslında çok iyi biridir ama hiç destek vereni yok anne baba insan değil gerçi bende çok farklı durumda değilim ama ben kabullendim artık tınlamıyorum kimseden destek istemiyorum ah birde köstek olmasalar

Nimetcim dediğim gibi o çocuğu mutlu etmek inan bana çok zor..!
Sana göre en değerli hediyeyi alsan bile o belki yüzüne bakmayacak..
Onun için gerçekten zor bir seçim... :s ne alsan bilemedim

mavicem duygusal delüüü.
kyamam ben sana..olur böle şeyler..üzme tatlı canını..bak takviminde anlatmışşın düşündüklerini..
çağatayımızda en kısa zamanda düzelir hiç üzülme sen...

cnm yamek takımı al o zaman ,
hani şu crba kasesi tabagı felan oluyo , küçük bebekler icin olan degil ama dikkat et buyuk cocouklar icin olan ,guzel oluyo,
benim önerim bu .....

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama delüüü ağlattın beni çok doluyum ben ya akşam eşimii sakinleştircem derken ben çok kastım kendmisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…