Bebeklerimiz ve Biz

kıs danaaa maşallah bu fıstık olmuş dimek kahve içiyorha çağanda aynı çocuk içecek manyağı acılı şalgam bile içiyor düşün yani maşşalah zeynoma kırkbir kere

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün Hayırlı bir Cuma diliyorum...
Nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallah..
Kuzucuğum dün Anneannesine gitti çok özlemiş..Yarın gelicek inşallah...
Evde bir sakinlik mevcut şuan,ne kadar dolduruyormuş bir çocuk bir evi,Özledim kuzumu hemde çok.
En kötü ayrılığımız böyle olsun inşallah (amin)

Zeybennep cim Sana ve minik kuzuna çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Bende bundan korkuyorum işte bebeklerin neşeleri kaçmıyor keyifleri yerinde,az burun akıntısı,
sabit bir nezle sanıyoruz veya dr larda öyle sanıyor.. tedaviye geçkalmak en kötüsü..
Tez zamanda şifa bulmanız dileğiyle...öpüyorum sen ve kızını...

günaydın kızlar..............
uamrım yeni yıl hepimiz için iyi geçer...
ayrıca yılın ilk cuması hayırlı olsun...
bizim sakin geçti yeni yılımız..
kaynanamlarda sessiz sakin oturduk...yeni yılı kutlayacak hiç havam yok zaten..
zeybennepcim geçmiş olsun canım hem sana hem kuzucuğuna...
yelizcim bidenem günaydın canım..evdemisin bugün sen...
biz çalışıyoruz
zehraaa fıstık çok güzelleşmiş ansının kızı olmuş valla maşallah canım...

Günaydın tatlım
Tabiki hayır İşteyim....
Bizim güzel geçti yeni yıl kutlamamız Deniz Saat 00,00 a kadar hiç durmadan oynadı :)
bir figürler bir haraketler kırıldık resmen onu izlerken..Mendil alıp halaymı çekmedi Tey Tey diyerek :)
Ortada göbekmi atmadı :))) cimcimem benim yeni yıla oynayarak girdi :))

bizim ruzede çok oynuyor canım..hayrret ettik valla...
bi video çekebilsem..
maşallah kıs denoya maşallah....
kız çocukları oynamaya çok meraklı oluyor değil mi?

herkese günaydınn ve hayırlı cumalar olsun, evde pc yine bozuldu, okuldan kaçamak giriyorum

sohbetlerinizi çok özledimm, gelinime kırkbir kere maşallahhh, allah nazardan korusun canımın içini

sorma canım sorma kapı cıgırtısına bile oynuyor benim kuşum :)
Ben heranını çekmeye gayret ediyorum video+foto elimde..:) fotoylz diye geziyorum :)
sanırım yaklaşık 4 bin küsür resmi vardır denizin :)

bende elimde makine geziyorum ama benimki çektiğimi görünce elimden almaya kalkıyor hem ben çekemiyorum hem o oynamayı bırakıyor :)

herkese merhaba hayırlı cumalar olsun hepinize nasılsınız bakem 2009 yılında bol bol mesajlaşalım topiğimizde

kızalr yezdada öpücük atmaya başaldı sın üç gündür bebek resmi görünce cicicci diyip muh muh diyo öpücük atıyo bizimde hoşumuza gidiyor yezdaya öpücük atıyoruz oıda bize atıyooo bona 5 li bebek seti almıştık ana kucağı sallamalı koltuk bebek çantası falan vardı onun üstünde bebek resmi va onu görünce odasına geliyooo öpücük atoyoo cadımmm yaaaa :)))))
onun yeni öğrendiği ve yaptığı birşey için okadar seviniyoruzki babasıyla beraber.

nasılda büyüdü geçen sene bu zaman daha 3 aylıktıı :)))) kuzum benim annesinin böcüğü

hepinize hayırlı cunalar diliyorum kızlarr
bizimde yılbaşımız evde geçti çocuklar erkenden uyudu bizde kocişle keyif yaptık

çok beğendimyevrğmmmm egem güçlü kuvvetli tabi nasıldaaaaaaaaa nişanlısını havalara uçurmuşkaydirigubbakcemile2

slm kızlara.s.

bugün 11 de kalktık valla, kuzularımla yatak keyfi yaptık, ardından kahvaltı ve emiri okula gönderdim, şimdi bi bakıyım dedim

bayıldım ekinim valla süper olmuş takvimin:lepi:

slm kızlara.s.

bugün 11 de kalktık valla, kuzularımla yatak keyfi yaptık, ardından kahvaltı ve emiri okula gönderdim, şimdi bi bakıyım dedim

bayıldım ekinim valla süper olmuş takvimin:lepi:

saol bebişimmmm.
ohh demek keyif yaptınız biz 7 dedinmi ayaktayız canım ya
naz erken yatıyor erkendende kakıyor cadııı:ecrin_bebek:

Allah kavuştursun bitanem:1hug:
allah eksikliklerini göstermesin hiçbirimize:Saruboceq:

demek tüm kurtlarını döktü, işveli denomuzkaydirigubbakcemile2

maşallah diyelim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…