Bebeklerimiz ve Biz

Merhaba drydeniss nasılsın..? bebişin nasıll..??

iyi soytarıcım . napsın büyüyor cadı. dün ilk defa taklit yaptığına şahit oldum. ben gözlerimi kısarak hihi hi hi diye gülüyorum aynısını yapıyor. şeker şebek yaaaa....
deniz nasıl oda iyidir umarım..
sizler nasılsınız iyi misiniz.

Ohh maşallah sanırım bir senin kızın kaldı topikde yaşına girmeyen ...??
Bizlerde iyiyiz çok şükür canım yok bir yaramazlık

merhaba kızlar nasılsınız bakalım iyi haftalar hepinize;

yelizcim oohhhh maşallah kurtlarını dökmüşsün. allah hep böle güzel günler versin.
tekrar tekrar doğum günün kutlu olsun.

sibelcim kayınvaliden en iyisini yapmış. gözü korkmuştur biraz:))))))))))))
edacım asyamızın doğum günü kutlu olsun. nice yıllara.

nasılsın yelizcim ...
hem demek tamamen içimden gelerek yazdım emin ol...
güzel geçmiş hafta sonun....

yok canımcım işteyim, proxytube dan giriyom gizliceneee

elifcim vibroshape mi aldın kızz göbek neyim yokkine sendeeee

allah iyiliğini versin çıtır şey

valla twist shape almıştım hani 1 kere yaptım bidaha kullanamadım evsahibi kapıma dayanınca

valla bir hafat annemde kalmıştım yazın o vakit servise giderken gelirken bayağ yol oluyordu yürüyordum
iyi gelmişit bana
hani o sebeplen yürüsem fayda eder belki dedim
kalkıp koşu bandıda alamyacağıma göre bu durumda
olsa fena olmazdı ama :)))

Saol Elif'im...Samimiyetine inanıyorum ve biliyorum hayatım..

Evde bir odayada kaldık diyince bende evdesin sandım şekerim..

kızalr yezda 3 geçedir hiç uyutmuyor benii burnu tıkanıyor azı dişleri çok köü etti kuzumu bugün
cold-mix damlasından aldım akşam deniycem iyi gelir inş. çok ağlıyor yavrummmm napıcam bilemeiyorum. (((

kıs nimo göbüşüm hala var...kilom yok ama kocaman çıkıyo göbüşüm...
sırf göbeğim erisin diye almıştım...düzenli kullanınca gerçekten işe yarıyor..hem sen bişi yapmıyorsun...
oturduğun yerden 10 dakika günde
ben 35 ytl ye almıştım shooping tv den...
bi dene istersen bacım bu kış gününde yürüyüş yapmak çok zor gelir insana

slm kızlar keyifli sohbetler diliyorum herkese

nimom da uğramış bugün
yelizcim, mavilim, dry deniss nasılsınız kızlar

kadişim çok geçmiş olsun yezdaya cnm yaa
aynılarını bizde yaşadık
bi kaç güne kalmaz çıkarır dişlerini inşallah
burun açıcı serum fizyolojiklerden kullanıyosundur sanırım

sağol zezom yaaa öle kullanıyorum ama ağlamaktan bırakmıyoki dökeyim burnuna zorla damlatıyorum işteee o açıyo biraz bide otrovibne diye bir damla var sıkıyorum. şimdide cold-mixen aldımmm hiç değilse onu sıkmakla uğraşmam.

zaten dişleri gelmiş dün gece jel sürdüm elime değdi alttaki azılar yarıyorrr. yavrum mahfolduuu işteee 8 diş birden geliyoo birdeeee:a015:

cnm mrb asyanında dogum gunu kutlu olsun daha nıce yıllara hepbırlıkte ıyıkı dogdun asya ıyıkı dogurdun annesı

Sağol sibel'cim, dün bütün gün bende aynen böyle dedim "iyi ki doğurmuşum meleğimi"

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, sana da mutlu uzun bir öür diliyorum tekrar kuzunla

Sağol seniha'cım çok teşekkür ederiz teyzesi

ASYACIM NİCE YAŞLARA BEBEĞİM İYİKİ DOĞDUN...

Ahh çok teşekkürler Ayşegül'cüm çok incesin

canım asyanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı
senelere inşallahh:ecrin_bebek:

Sağol canım :)

ms edacım kuzunun doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı mutlu ve bereketli bir ömüt diliyorum mutlu yıllar

Güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorum

Teşekkürler nimet'çim

(doğalgaz konusunda herkesin derdi aynı sanırım, herkes elektrik sobasına dönüyor. Abimlerde aç- kapa yapıyorlarmış ft. yüksek gelince bu ay sürekli düşük ayarda yakmaya karar vermişler bakalım ft. nasıl gelecek. Bende heyecanla bu ayki faturamızı bekliyorum zira bizde kombi hiç kapanmıyor.

Sevil'cim çok teşekkür ederim, İrem'e de çok geçmiş olsun balgamı atmak maalesef biraz vakit alıyor, inşallah tez vakitte geçer.

Elif'çim çok güzel bir dilek çok teşekkür ederiz canım :)

çok teşekkür ederim kadiş'çiö

merhaba arkadaşlar geçmişe bakamadım hepinize iyi bir hafta diliyorum çağatayı yarın doktora götürecek babası gerçi eski öksiriği yok ama gün içinde 1 veya iki defa kriz gibi geliyor ve balgam çıkarıyor hala nerden geliyor anlamıyorum bu kadar yani neyse yarın doktora gidicek nasılsa...

çağanım iyi maşallah

hepinizin kuzularıada sağlık diliyorum öpüyorummmmma.s.

kızlar selam anca gelebildim oğlumu bıcı bıcı yapıp uyuttum nasılsınız bakalım_
nimom gelmiş, yelizcim, elifcim, zehracım, kadişcim, sevilcim, edacım selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…