Bebeklerimiz ve Biz

kızlar selam anca gelebildim oğlumu bıcı bıcı yapıp uyuttum nasılsınız bakalım_
nimom gelmiş, yelizcim, elifcim, zehracım, kadişcim, sevilcim, edacım selamlar

Merhaba canım...
Ohh güle güle kirlensin Alişim yapmış banyosunu. Ben İremi nerdeyse 15 gündür yıkayamıyorum. Kuzum bir türlü toparlanmadı. Ama iyileşmesini beklersem daha çok zaman geçecek uyansın bende yıkayayım. Banyoda yakarım sobayı yarım saat önceden sıcacık olur. Neyapalım öyle böyle atlatacığız bu kışı

Selam,Ms.Edam nasıl geçti Asya nın Doğumgünü.. Resim varmı resim :)))

Selam Mavicem umarım önemli bir sorun yoktur canım iyi düşünelim iyi olsun

ve Ayşem sanada merhaba Ali'şimize Sıhhatler olsun Şifa niyetine...

Selam canım...
Bir gitsin bakalım dr. belki alerjik bir şeydir. Benim ablamın oğlundada var her kış tazeliyor. İnşallah önemli bir şeyi çıkmaz paşamızın.

teşekkürler Sevilcim evet bende banyoya koydum ufoyu ısıttım küvetede sıcak su içine oturttum yıkadım şimdide yatağının yanında ufo sıcacık yatıyor her ne kadar doğalgaz yansada heryerde yinede çok da sıcak olmuyor banyonunki bile yanıyor güya ama yinede kış soğuk oluyor işte

Merhaba kızlar

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Asya bu aralar uyutmama rekoru kırdığı için c.tesi günü başağrısı, gözlerimde yanma helak olmuş durumdaydım Allah'tan büyük kuzum kızkardeşim bendeydi sağolsun çok herşeyi beraber hallettik. Yaklaşık 20 kişiydik ve evde ağırlamak için (oturma düzeni ikram v.s.) biraz kalabalıktık ama çok keyifli geçti, ben çok mutlu oldum.

Telaşlı bir hazırlıklığın ardından dayılar, teyzeler, amcalarla küçük, keyifli bir aile toplantısı, bir doğum günü geçirdik. Şükürler olsun ki kuzum sağlıkla-sıhatle bugünlere geldi, dün o kadar duygulandım ki hep meleğimi kucağıma aldığım gün aklımdaydı. Bizimde anne-baba olmamızım 1. yılıydı ne de olsa. O kadar iş arasında gidip gelip kuzuma sarıldım, öptüm. Umarım nişan hazırlıklarını da böyle heyecanla, keyifle yapmarız.

Sevil'cim bizim doktorumuz hasta diye yıkamamazlık etmeyin sakın dedi. Eğer evin ısısı müsaitse korkma canım daha da rahatlar banyo yapınca.

kadişcim çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin yezdaya

elifüm bak yarıyosa kocişi kandırıp alcam haaaa
hangi markaydı kızzz

oo dünürcüğüm nasılsın

mavicem çok geçmiş olsuncanım
inşallah sağlığına kavuşur

onlar iyi olsun biz herşeye katlanırız

dryim bende çok severim emreyi yaa şarkılarıtambenlik

bu aralar beyonce if ı were a boy a taktım durmadan çalıp dinliyorumm süper

çok saolun arkdaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler umarım ciddi birşeyi yoktur yahu bu yıl okula başşladı diye sevinirken vallahi burnumuzdan geldi.. yarın bakıcaz artık...

zehra danası allah iyiliğini versin emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3
bu smilileri çağatayın yoğun istekleri üzere ekliyorum :1ninca: kötükedihüso

yukarıda da yazdım Yeliz'cim çok keyifliydi, en kötü günümüz böyle olsun inşallah . Foto olmaz olur mu canım eklerim

oo ayşegülcümm incileri hayırlı olsun alişimin

sevilcim valla hasta hasta yıkadım bende nili
açılıyolar valla iyi geliyor
üşütmediğn sürece iyi gelir

ben burnuna sprey bağıra çağıra sıktıüım için banyoda güzelce bi temzileniyor açılıyor burnu işe yarıyor :)))
cicici diye kendini seviyor zillii

ailecek giriyoz banyoya
3 kişi küvetin içinde çok komik oluyor

bide kırmızı balık ye nili yee diye oyun yaptık mı çok hoşuna gidiyor
giydirmek imkansız çıkardıkmıküvetten o ıslak haliyle bi kaçışı var
yerlerde soğuk farkedince ayaklarını bi çekişi var :)))

kadişcim allaha şükür hastayız ama iyiyiz :)))
kuvettli bir bünyesi var çok şükür nilin
babasıda hasta olsa bile hasta depğil o iyileşecek diyor benim kızım hasta olmaz diyor
pozitif enerji yayıyoruz yani
bölece çabuçak iyileşiyor :))
kzılar birde ben ilkyardım sertifikası aldım
ilkyardımcıyım yaniii
kalp masajı suni tenefüs hemlinc falan hepsini biliyorum

allah kullanmayı nasip etmesin ama
allah korusun böle bişey olursa diye öğrenmekte fayda var

Sevilcim k.walidem dinlemiş .dr.lar söylemiş "bebekler hasta diye yıkamamazlık etmeyin 1 hafta 10 gün
eski rutininiz ne ise onu uygulayın bebeğin vucudundan mikrobu atması için yıkanmayada ihtiyacı vardır." demiş.

ağzına sağlık doktorun
hepimiz öyle değilmiyiz
banyo yapmadan açılamıyoruz kendimize gelemiyoruz
atmak lazımmikropları üzerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…