- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.001
semihacım merhaba,
iyiyim canım sen nasılsın berra nasıl?
pek vakit olmuyor egeden evde girmem imkansız hale gelyor şimdi bileee mahvediyor heryerikafamçokkarıştı
doğrudur mücüm hep aynı.boğuşarak kullanıyoruz bilgisayarı...
berra iyiydi güzelim istanbuldayım ben onu anneme bıraktım.
herkese iyi haftasonları
egeye mısır(mıhmıııııııı)patlattım bende haberlere bakıyordum sizlerede bakayım dedim..içim bir acayip oldu ölen öğrencileri görüp ağladım tekrardan..Allah rahmet etsin.çok üüzldüm...
sizler nasılsınız
canımmm nasaıllsınn bi denk geemedikk yaaadelikafaduldenherkese iyi haftasonları
egeye mısır(mıhmıııııııı)patlattım bende haberlere bakıyordum sizlerede bakayım dedim..içim bir acayip oldu ölen öğrencileri görüp ağladım tekrardan..Allah rahmet etsin.çok üüzldüm...
sizler nasılsınız
canımm demek istanbuldasınn.yavrum ya nasıl özlemiştir berra seniidoğrudur mücüm hep aynı.boğuşarak kullanıyoruz bilgisayarı...
berra iyiydi güzelim istanbuldayım ben onu anneme bıraktım.
kızlar ıyı geceler nasılısnz bakalımmm ben kötüyüm arda daha iğlesemedi cuma günü doktora götüücez tekrar ciğer röntgeni cekecekmis
Yelizcim bu sana özel, bugününe özel iyiki doğdun, iyiki varsın,
yelizciğimin bugün doğum günüymüş
iyiki doğdun arkadaşım nice mutlu yıllara
kuzunla ve eşinle geçireceğin huzur dolu yıllar diliyorum yeni yaşın sağlık mutluluk ve bereket dolu geçsin inşallah iyiki doğdun arkadaşım
yelizin doğum günümüüü .))))))
canım arkadaşım yeni yılda yeni yaşın güzelliklerle dolu olsun eşinle ve kızınla nice uzun yıllara
seni seviyoruz KK Kadistennn :)
Yelizcim bende seni kocaman öpüyor doğum günün kutlu olsun diyoruma.s.ŞenizŞeniz
yelizimin doğum günü demek bugün..iyiki doğdun canım arkadaşım..ailenle çocuğunla daha nice senelere...
yelızcım dogum gunun kutlu olsun canım daha nıce mutlu yıllara ailenle....
yelizcim nice senelere canım iyiki doğdunŞeniza.s.
kızlar mrblar
Herkeze keyifli hafta sonları diliyorum..
Yelizz doğum günün kutlu olsun cnmm..
İyiki doğdun, iyiki varsın, Ve iyiki buraya üye oldun ve seni tanıdık..
Mutlu yıllar cnm...
yeliz canım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı sıhhatli nice mutlu yıllara...
Yelizcim doğumgününmü benim haberim yoksengözlerimebaksanab
İyiki doğdun canım arkadaşım:Saruboceq: Sağlıklı mutlu bol paralı bir yıl diliyorum hayatıma.s.
Yeliz'cim sabahtan beri aklımdasın ama yarın Asya'mın doğum günü deli gibi ona hazırlanıyorum şimdi vakit bulabildim ondan geç mesaj yazıyorum. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle çoook mutlu bir yaş diliyorum. Seni öpüyorum arkadaşım.
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
saytaricim nasıl gecti dogum gunun cani m???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?