Bebeklerimiz ve Biz

merhaba canımm.derin oynadığına göre keyfi yerinde canım
hasta felan olmasında varsın sabaha kadar uyumasınnn
aman zeynepcim kesinlikle haklısın... allah korusun...

Bu arada hafta sonu toplu oyuncak alımı yaptık DRn'e..bahsettigim elektrik supurgesi,utu,org,laptop(acaip guzel we egitici bisi),yazı tahtaları,puzzlelar,kitaplar ws.bi suru sey aldık,teker teker wermeye basliyorum :::

Canım sen G.O.P.daydın değilmi annemler çok yakın sayılmaz oraya ama A.köydeler..
Amcamlar size yakın oturuyor...oralarda kiralar epey para...Ne yapıcan nerelerden bakıcan..
Allah kolaylık versin kışın taşınmak zor ben tam 1 sene önce taşınmıştım ordan biliyorum

sorma cnm
sabahtan akşama kadar oynadıgı yetmiyormuş gibi
bir de pazar akşamı dışarı cıktık bayaga bi oynadı yoruldu , ben biliyordun boyle olacagını..cunku hep boyle oluyor ne kadar yorulursa gece o kadar huysuz oluyor

demek tasınacaksınız nimocum,hayırlısı olsun,kotu ew sahibi insani ew sahibi yaparmış,insallah kendi ewiniz olur cnm....
tebdili mekanda ferahlık wardır nimocum üzülme halledersiniz insallah
ama fırın ustu kokulu olur

hsbulduk kusumcum :)
ya diyorum ya pazra gunu bayaga gezdi yoruldu,ondan....

ben sewerim wictoriacığımı:) keza dawidcimide :)))

tenzilecim caım hosgeldin nasılsın uykusuzsundurrrr demek yaramaz 4.30 kadar oturtturdu seni :))))

canım benim bu kıs vakti cok zorlanırsın nasıl cıkıcan evden ttalım yaaa
hosbulduk cnm
04:30 dan 10 !a kadar uyudugumlayım,iyiyim ama cok şükür

bu arada kesin karar werdim ilk fırsatta meme bırakılacak....

Şimdi anlaşıldı Derinciğin neden uyumadığı O kadar oyuncağı bir anda aldığınızı gördü ya...
Onların hevesiyle uyumamıştır kuzucuk..

İyi günlerde güle güle oynasın

Şimdi anlaşıldı Derinciğin neden uyumadığı O kadar oyuncağı bir anda aldığınızı gördü ya...
Onların hevesiyle uyumamıştır kuzucuk..

İyi günlerde güle güle oynasın
saol hayatım ama cıkarmadım hemen hepsini,yawas yawas
sindire sindire:)

herkese selam, okuldan geldim mutfağa geçmedne önce size merhaba demek istedim, geçmişi pek okuyamadım, okuduğum kadarıyla

güzelleri güzeli yelimizin ve minik asyamızın geçmiş doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım

Odasını temizliceğim için iremi benim yatağıma yatırmıştım. Birde baktım yataktan inmiş yeleğiyle ayakkabılarını eline almış kapıdan kafayı uzatıp deldim ben demezmi...
Ay çok tatlı bu kuzular ya
Ben kaçar kızlar gidip bebeğimi doyurayım ordam da doğru banyoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…