Bebeklerimiz ve Biz

buyrun o zaman pratik tarif mikro dalgasi olana

8 yemek kaşığı süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tutam karbonat
Hazırlanışı
Bütün malzemeler mikrodalga fırına girebilen bir kap içinde bir çatal yardımıyla ya da balon karıştırıcıyla iyice çırpılır.
Mikrodalga fırında 600 watta 3 dakika pişirilir.
Sıcakken üzerine dondurma konularak afiyetle yenilir.

alıntı devletşah

Saol Zeynepcim iyiyiz şükürler olsun,
Nikah ve eğlence çok güzel geçti,çok oynamışım eğlencede halen bacaklarım kollarım ağrıyor :)
Çoook iyi geldi gerçekten :)
En yakın zamanda eklerim resim
Senin ve kızının iyi olmasına çok sevindim canım
Bendede öpücükler

jegem çok güzel görünüyor sen hiç denendinmi canım..
ben mikrodalgayı yeni aldığım dönemlerde hem kitapçığında hem de nette mikrodalga için uygun kek tarifi alıp denemiştim..gerçekten çok kısa sürede pişirdi ama..kalıptan çıkmanın imkanı mı var.. o kadar serttiki anlatamam..eşim büyük bıçakla vura vura çıkarmıştı...

off sahimi
cokmu tuttunuz acaba mewcancim
bn denemedim henuz ama denicem en kısa zamanda
yorumlarda herkes guzel yazmış

neyse o zaman sen bi dene bize yaz..ok..ben o zaman 10 dakika felan pişirmiştim..ama benim yaptığım klasik bi kekti..bu kadar sürede anca pişmişti..senin tarifin farklı tabii.bi dene olmazsa bizde yaparız..benim cesaretim yok...

bakıyorum kaynatıp dağılmışsınız mikrodalgam yok maalesef herüfe aldıramıyom kanserojen diyo başka birşey demiyo

size afiyet olsun pazar günü bende aşure yapıcam buyru yemeye beklerimcokacimcoook

tamam cnm tşk ederim..
ama bişi diyimmi, senin yaptığının görüntüsü bence daha güzeldi..ellerine sağlık
burdaki görüntü 2 renkli kek gibi duruyor..
bende deniyecem yakın zamanda..

bendende mutlu akşamlar kızlar..
masayı hazırlıyacam..
öpüldünüz..

asureye bayılırım bı kazan dolusu yerım valla sıcak sıcak bayılırım daha getıren olmadı pazar gunu yapıcam bende esım evdeyken sızlerıde beklerım arkadaslar

günaydın kızlar...
bu saat olmuş kimse gelmemiş...
hu hu nerdesiniz?
kuzucum iyi çok şükür ama gündüz çok huysuzmuş...
hepinizi öpüyorum..az işim var yapayım öğleden sonra kaçacağım daa

Günaydın herkese güzel bir gün olsun işe geldim bugün

baş sağlığı veren bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. hepiniz geçmişlerine rahmet çok sağolun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…