Bebeklerimiz ve Biz

selam arkadaşlar anca uğrayabildim.iş güç evişleri hiç bitmiyorki.umarım herkes iyidir.hasta bebişlerede acil şifalar.

kadiscim Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yakınlarınada sabır versin.

Monpetit merhaba canım şükürler olsun yok bir sorun,sizler nasılsınız.?

Sibelcim hayır hayatım Allah korusun , geçtiğimiz c.tesi nikahları oldu,izmire gelin gitti.

merhabalar güzeller

kadiscim allah rahmet eylesin
basınız sagolsun

yelizcim nesi war denonun?

bizde doktora gtiik bugun,ters giden birsey yok allahıma binlerce sükür,doktorumuz cok begendi.

kadis cim Allah rahmet eylesin canım. zor tabi. Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin. bizi onların acısıyla sınamasın inşallah

bu arada benim dünürümü gören var mı yaa.. nerde bu kadın kaç gündür. dün fırçayı kaydı bana gitti. nerdesin sen bakimmmm.. yoklamada yok saydım haberin olaaa

Selam tenzilecim,çok sevindim canım önemli bişey olmadığına,neye bağladı peki uyku düzeninin bozulmasını.??

Denom pazar gecesi uykusunda 2 kere kustu,dün sıfır iştahla gezindi hiç birşey yemeden ve birazda ateş vardı,şimdi ise herşey normal canım şükürler olsun

hakket yavvvv
amma pc bozuktu kuzumun yaaaaaa öyle dimeyelim dünürcümee..
kıyamama ben ona.. bağlanamasada buraya merak ediyordur şimdi
çatlıyordur neleryazıyoruz diye..
kız dünürrr duy sesimi damadım nasıl de bakem bana

slm yelizcim biz iyiyiz çok şükür.sen ve meleğin nasılsınız.gerçekten ev işi nankör.saatlerce temizle uğraş 1 dakikada baıtyor her yer.oğlum sayesinde.aman canı sağolsun.hasta filan olmasında artık eskisi kadar takmıyorum.

selammm kıslarr
ben geldim vallahi evin işi gücü hiç bitmiyor pc bozuk değildide dün hatlarda bir sorun vardı neyse
dünürüm sen nasılsın bidenem gelinim nasıl çağan çok iyi maşallah abiside sağlıkları yerinde çok şükür öpüyorum ikinizide

vallahi bu ara kendimi bir geyiğe verdim sormayın kafamı dağıtıyorum iyi geliyor gözek dishe süpüş strese bir birler valla delikafadulden

yelizcim sen nasılsın deno nasıl sevgiler öpüyorum denoyu

tüm güzel annelere mutlu bir gün diliyoruma.s.

uyapabilir dedi
kendi cocugunda da oldugunu soyledi
we gecici bir durum merak etmeyin dedi
baktınız uzun sure boyle yapıyor o zaman gunduz uykusunu azaltın dedi..
insallah düzelecek....kara aşı olduk birde,
birde kzuunun sol ayagı biraz iceri dogru basıyor gibi geliyor bize doktor baktı normalbu dedi,iceri donme olasılıgı her zaman war cok aşırı olmadıgı surece ama icinizin rahat etmesi icin bir ortapedi doktoru gördün isterseniz dedi,doktorun da boş saati yokmuş gösteremedik bu sefer ama onun icin ayrıca gösterecez,insallah normaldir

kadişçim başınız sağ olsun allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun inşallah hallanada sabır diliyorum allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

Aynen öyle sema cım takmamak lazım çocuk olan evde 24 saat yardımcı olsa yine temiz kalacağı dk aynı 1 dk:) boşver çok sütünde durma zaten

Bizler de iyiyiz şükürler olsun canım

Bizdende öpücükler mavicemmm

Aşı için geçmiş olsun canım uyku için umarım dediği gibi geçici bir süreçtir,sen şimdiden kısıtla bakalım gündüzleri ne olacak..? birden bire çok enteresan ama..:SSS
Ayak içinde Dr un dediği gibi içinin rahat etmesi için ortapedi dr una gösterirsiniz bir ara.
Endişelenme, iyi düşün iyi olsun

kadiscim başınız sağolsun canım...mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin...
ya yelizcim elim varıp da bi türlü yazamıyorum...
çok yoğunum ne telefon susuo ne gelen giden
işlerim bi yandan..
altta hep açık sayfa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…