Bebeklerimiz ve Biz

bende bayblis vardı canım güzeldi seramik maşajı onun bir taktiği var buklede yapıyor kıvıra kıvıra indiğin zaman aşağıya.

Ayıp ettin denom elverdikçe burdayım

baybliss hangi model fıstık hatırlıyonuzmuuuuuuuuu
bu arada çok ağrı kesici içtim galiba 7 oldu
arkadaşlar bişey olursa hakkınızı helal edin
şaka şaka şakaaaa
ha bişey dicem bu arada
nedense kimseye söyleyemedim
çünkü saçmalamanimet dicekelr diye ailemden kimseye diyemedim

sizin aklınızda olsun
bir gün bana bişey olursa kızıma kardeşimin bakmasını istiyorum
özelikle onun onu en az benimkadar seveceğine ve koruyacağına eminim
siz artık bi şekilde ulaşır nimetin vasiyetiydi dersiniz demiii
hatta mektup yazayım falan diyom ama ne bileyim kaybolur falan bulmazlar sonra halası bakar üzülürümmm

kız siz beni delirtecenizmi yaaaa tamam dedim topikteki kasvet dağılmıştır bir nebze girince karşılaştığım mesaja bak nimooooo alırım seni ayağımın altına:mymeka: delü karuuuuu:mymeka: densizzzzzz:mymeka: şaşkınnnnn:mymeka: ühüüüüüüü ya allahım ben bunları hak edecek ne yaptımmm da beni bu delülerin arasına düşürdünnnnsenağlama senağlama senağlama senağlama

vallahi kılar bahsettiğiniz markayı bilmiyorumda küçük ev aletlerinde barunun üstüne tanımıyorum bu arada imo bende istiyorum o zimbırtılardan artık hangi saçları düzelticeksemkaydirigubbakcemile3

selam herkese yemekteyizde herkes tiramisu yapınca bende az önce yaptım kocişin gelmesini bekliyorum beraber yeriz diye
aynur gelsene sende yakınız nasıl olsa tatlı krizin geçtimi
benim geçen hafta hergün canım istedi üstüne birde 10 gün reglim gecikince panikledik ama test negatif çıktı regl de oldum ama içim rahat değil çünkü ben ebrarada hamileyken regl olmuştum farkettiğimzde kızım 13 haftalık olmuştu böyle bişi başına gelen varmı kan testimi yaptırsamki acaba
soytarı canım işten çıkarılmana üzüldüm ama yeni iş buluncaya kadar en azından işsizlik sigartası alırsın hemen başvur
little benim tavsiyem braun es3 hem buklede yapıyor saçlarda parlak oluyor
diğer arkadaşlarda iyidir umarım

çok çiziksin sen danacım ya:roflol: güldürdün beni

herkeze mutlu akşamlarr...

Yeliz cim cnm arkadaşım..
hakkında hayorlısı olsun inş. cnm..
üzülme herşeyde bir hayır vardır..
tez zamanda şu kriz olayı biter daha iyisini bulursun inş..
öpüyorum seni ve denomu

mavilim ruze suçiçeği çıkarıyormuş.
şimdi gördüm bitanem yaa.
çok geçmiş olsun cnm..
Geçen Albina nın bacaklarında nokta nokta kızarıklık çıktı..
k.walidem su çiçeği olabilir bu dedi..
bende o panikle hemen dr. gittim değilmiş..
alerjik dedi..geçti şimdi çok şükür..

dünürüm başınız sağolsun cnmm..

cnm bende fakir var..
ama hiç memnun değilim..
başka almayı düşünüyorum bende ve babylis düşünüyorum..
arkadaşımda babylis var.. çok güzell
braunda başka bir arkadaşımda var oda memnun..

canım bende braun s3 var çok memnunum.buklede yapabiliyorum.

zeybennep merhaba
nasılsın albina nasıl

yelizcim iyi geceler alah rahatlık versin.

canım bende braun s3 var çok memnunum.buklede yapabiliyorum.

zeybennep merhaba
nasılsın albina nasıl

yelizcim iyi geceler alah rahatlık versin.

mrb cnm..
iyiyiz cnm çok şükür..
bugün temizlik günümdü fırsatım olmadı girmeye..
şimdi Albina uyurken bir slm vereyim dedim..
sen nasılsın..??
Kuzun nasıll??
herşey yolundadır inş..

çok çiziksin sen danacım ya:roflol: güldürdün beni

heheeeee vallahi pek normal göremiyorum ben buradaaaa zati normali ne işi var burdaaa arada istisnalar var ama kaideyi bozmaz canimmmm evet kabul ediyorum çizikimmmmmmmm ama si beni böyle sefiyonuz be anacımmmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden güldürebildiysem ne mutlu canım yaaa:1hug: eccükte normaaallll olalım dimi ama:1closedeyes:

canım geçti krizim ama tramisuyada bayılırımmm kıs nirden getirdin gece vaktııı aklımaaa
afiyet olsun canım kıs en minasip zamanda buluşalım kordonda aha aha ahakaydirigubbakcemile3 yine çızıktırdımmmm... canım öyle bir durumun varsa bencede yaptır kan testi de için rahatlasın bidenemmmm öpüyorum ebrarımıda senide ....

yaaa kıslarrr ben bu ara şu joaquin cortese fena taktım kafayıııııı ahhhh ah bayılırım zati flamenko ve tangoya buda tuu biberi oldu yaniiiiiii:1closedeyes:

günaydın herkese nasılsınız
bir haftadır yoktum geçmiş okuyamadım umarım herkesler iyidir hasta olan varsa geçmiş olsun
hepinize güzel bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…