Bebeklerimiz ve Biz

evet yelizcim 120 günlükj ssk primin yatmışssa alablirsin ben ddoğum nedeni ile iş çıkışım verildi başvurdum 8 ay aldım işsizlik maaşı az ama yinede ihtiyacını karşılarsın şu zaman da para artık değerli
aynen bizde sizin gibi yarım maaş aldık geçen ayyyy allah yardımcımız olsun .

bildiğim kadarıyla aynurcum, en son çalıştığın yerden 120 gün sigortan olması gerkiyor başvuru yapabilmen için, p.tesi gideceğim allah izin verirse.

evet canım bende az önce tekrar baktım toplamda 600 gün son olarak ayrıldığın yerdende en az 120 gün sigortalı olma gerekiyormuş canım sevil sen daha iyi bilirsin canım prosedürü

tabikide yanında olacağız aradım seni canımmm ama müsait değildin galibaa o anda bakamadınnn olsunn yanındayız canımm dualrımız seninle inan yavrunun rızkını rebbim verir onlar melek onlar için iy kullarına yardım eder yüce rabbim.

1- işşizlik ödeneği alabilmek için işçinin işinden çıkarılmış olması,
2- son üç (3) yıl içinde toplam en az 600 gün sigorta primi ödenmiş olması gerekiyor
3- yukarıda ki şartlarla birlikte işcinin son Dört 4 ay sigorta primi kesintisiz ödenmiş olmalıdır.

bak bunu buldum canım

biraz önce memleketimden kötü bir haber aldım biri 20 diğeri 16 yaşında iki genç trafik kazasında hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ((

aaaayyyyyy başını saolsun ayşecimmmm:çok üzgünüm:

yaaaaa bune ya kötü haber günümü hafamız kötü başladı ama dilerim devamı güzel gelir :çok üzgünüm::Saruboceq:

hay allah yaaa bugün niye kötü haberler alıyoruz ((((((((

ayşegülcüm allah ölenlere rahmet eylesin ailesine ve yakınlarınıda sabır versin::Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kızlar ( Allah can sağlığı versin ya giden geri gelmiyor işte annesi babası ne haldelerdir annemle konuştumda küçüğün ailesine gitmiş akşam annesi artık bitmiş hali kalmamış diyor (((

mavilim AMİN canım AMİN

çok teşekkür ederim hepinize ya ne kadar iyisiniz kızlar..gerçekten çok saolun varolun.

kadiscim kusura bakam sigara içitiğim zaman aradı galiba sen söyleyince gördüm çağrını.

Rabbim rızkımızı kestiği vakit canımızı alır, Allah kesmediği sürece bir kapı kapanır diğeri açılır,
yapacak bişey yok burdada vaktimiz bu kadarmış.

Kızlar kapatalım he bu konuyu bebelerden konuşalım valla ihtar almayalım topiğe. kapanmasını hiç istemem.

Hepinize canı gönülden çok ama çok teşekkürler. İyiki varsınız. öpüyorum güzel yanaklarınızdan

yelizcim tabiki yanındayız canım.
burda hepimiz birbirimizin derdine mutluluğuna ortak oluyoruz."biz bir aileyiz"

ayşegülcüm başın sağolsun.allah kimseye evlat acısı göstermesin.

kızlar az öncede kkda okudun bı kız 18 yasında 13 gun önce dogum yapıyor eve gelıyor ve 13. gun kız vefat etmış çok uzuldum kahroldum o bebege kıza

Allah rahmet eylesin ayşegülcüm,ölüm hiç kimseye yakışmıyor göçeden genç se hiç yakışmıyor.

Sibelcim neden vefat etmiş canım kk üyesimiymiş. Offff

Kadis ya görmedim kusura bakma sorunu- Ev kendimizin krediyle aldık 1 sene oluyor. O olmazsa hiç dert etmem delimiyim evimde oturur denomun büyüdüğüne ben şahit olurum babanesi değil. ((

yaaa morelimizi yüksek tutalımm içimiz karardı bugünnn yaaa ben zor tutuyorum kendimi ağlıycam yaaaa
allahım kimseyi böle üzüntüler ve acılarla sınmasın tabiki hayatta herzaman mutlu olamayız üzüntüler yaşamadıkça tecrübeli olamayız ama insanında biryere kaldırma noktası varrr en iyisi yelizin dediği gibi kendimizi başka şeyelere yönlendirip konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…