Bebeklerimiz ve Biz

semiha slm hayırdır dün sana ne olmuştu tatlım...
mavice ne bakıyon bööölleeee :1shok: yazsana iki kelam bu arada dünkü mesajını gördüm sobelenmişim ama canım hiç geyik modunda değilim affet

e güzelim sende bizim gibi çocukla ilgileniyorsun + hamişsin valla ben hamileyken karpuz gibiydim sürekli yan gel yat yapıyordum şimdi olsa naparım bilmem Allah korusun işin zor canım hem boşver yapmayıver sen kendine dikkat et hem valla ben kendimi hiç enerjik göremiyorum kolumu kaldıracak halim yok boynum tutulmuş dün kollarım bacaklarım bütün kaslarım ağrıyor noldu bana bilmem:bbo:

aman ayşegülcüm her zamanki miskin halimden biriydi.hiç birşey yapmak istemedim.yerimden bile zor kkıpırdadım yani.

siz nasılsınız bakalım.aliş demek temizlik yapıyor.

ayşegülcüm valla doğru diyosun mesela uykum geliyo ama cocuk var uyuyamıyosun.:1no2: bu çok zor herşeyi hamile olsamda Kayra ya göre ayarlamak zorundayım..napalım buda geçecek bi gün değilmi ama? biraz avutayım kendimi:icecream:

ay semihacım enerjik olmam şart koca bi delikanlı var evde:))neyse şimdi uyudu biraz dinleniyom bende...

Semiha valla bende pek miskinim heryerim ağrıyor işte onun dışında iyiyiz şükür oğlumun temizliği bitti bukgeee sini bıraktı yatağından memesiyle battaniyesini getirdi bende yatağına koydum yattı bakalım, babası oyuncak süpürge alayım diyor acaba erkek çocuğuna alınırmı ki çünkü evde süpürgeyi çıkarttırmıyor alıyor elimden oynuor üstüne biniyor sap kısmını çıkartırıp evi süpürüyor kendince :)))

Begümcüm haklısın Kayraya uymak zorundasın mecbur ama onun dışındaki şeyleri boşver canım elbette geçecek hatta 2. bebeğini Kayranında yardımıyla daha çabuk büyüteceksin inşallah...

ayşegülcüm uzmanlar oyuncaklarda cinsiyet ayrımı yapılmamasını tavsiye ediyor...yani aslında hoşuna giderse alın bence bi burgeeee alişimize...
umarım dediğin gibi Kayranın yardımı ile büyütürüz bebeği çabucak...

yanlış hatırlamıyorsam müü de aynısını sormuştu.oda ege ye süpürge almayı düşünüyordu canım.çocukların ilgisini çekiyor işte.

tenzile slm canım
neden yazmıyorsun.derin mi uıyumadı yokssa???

hımm alalım o zaman bi tane bukgeeee oğluşa da yapsın temizliğini rahat rahat :)))) evet canım ben öyle düşünüyorum Kayrayı kopyalayacağı için herşeyi çabuk öğrenecektir inşallah sağlıkla gelsinde...

ben duymadım semihacım sağol ya sorayım müüye bi almışmı bakalım, Berranın oynuyormu evde süpürgeyle filan?

ayşegülcüm genelde erkek çocukları çok meraklı elektrikli süpürgeye ben bi çok erkek annesinden duydum. benimkide öyle süpürgeyle ne yaptığıma dikkatle bakıyo şimdilik bi 3-5 ay sonra oda başla süpürmeye:)) yok ya kayra uyudu ben yemek yedim banyo yaptım ancak işler haloluyor o uyuduğunda..

ben duymadım semihacım sağol ya sorayım müüye bi almışmı bakalım, Berranın oynuyormu evde süpürgeyle filan?

aa oynamaz mı ayşegülcüm.ben temzilik yapacağım zaman evde kıyamet kopuyor.toz almaya bayılıyor.onada bir tane bez veriyorum toz alsın diye ama illede elimdekini istiyor.paspas yaparken viledayı elimden alıyor,yerleri bir güzel siliyor.süpürge yaparken onuda elimden alıyor.hatta bulaşık makinasını bile yerleştirmek istiyor.bayılıyor temizlik yapmaya.geçen gün halılarımı sildim.hala unutmamış.eline bez alınca hemen halıları siliyor..kaydirigubbakcemile3

evet doğru tencere, tava, süpürge ellerinde aradada mendiliyle yerleri siler fırını siler hamarat yavrum benim bide anneyle akşama kadar ne görürlerse onu yapıyorlar...

yerim ben o Berroşu bak yaramaza :)))
ben oğlum uyanıkken vileda yapamıyorum ıslaklığın üzerinden çıkmaz çünkü
bi kere toz alırken kovayı yatağın üzerine kodum içine girmesin diye sen çek tepe aşağı dök suyu bide yüzüme bakmış buuu diyor :)))

okurken güldüm ali ye.gözümde canlandı.alem bunlar ya.

Herkese merhaba
Hayırlı cumalar olsun inşallah.

Genel temizliğimi yaptım kuşumu yatırdım çayımı atıştırmalığımı aldım ve geldim...

Nasılsınız bakalım bir yaramazlık yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…