Bebeklerimiz ve Biz

miskinler siziiiiiii bak beni örnek alın bugün on insan gücü iş yaptım hala yorulmadım yaa insanın moralinin iyi olması nasılda itici güç oluyor yaaaaa balkonumu yıkadım ama öyle böyle dğil tüm korkuluklar balkon demürleri koruma kpı hepiciğini tek tek sildim oturduğum bina üç katlu hotımı bir taktım baştan aşağı tüm binayı yıkadım ev işi malum her zaman var çamaşırlarımı yıkadım astım arada ufak tefek işleri saymıyom ama hiç yorgun değilim bende anlamadım ama yorgunluktan eser yok atom karınca gibiyim bugündelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Selam kızlar...
Bende pek aktiflerdenim. Kuzumu yıkadım yatırdım. O uyurken evi sil süpür banyo wc temizle ütü yetmedi buzdolabını temizledim mutfak duvarlarını sildim. Kuzuya çorba akşam için yemek yaptım ablama gidiceğim için kocişe börek sardım. Valiz hazırladım eeee 5 gün kalacağız şaka değil badiydi pijamaydı eşofmandı yelekti çoraptı hırkaydı elbiseydi derken tam valiz oldu.
Aynurcum o hiperaktiflik sağlıkdan geliyor bana kuzunun sana kendinin iyi haberleri doping etkisi yaptı.

mutlu akşamlar hamarat anneler..
mavicemben okurken yoruldum yahu..
maşşallah ne çok iş yapmışsın..
ama akşam çay keyfi yaparken çıkar o yorgunluğun kanımca...
bizimde bugün misafirlerimiz vardı..
şimdi mutfağı toparladım bi slm vereyim dedim güzel annelere..
öpüyorum herbirinizii

selam herkese k knın hamarat hanımları herkeste bir bahar temizliği havası var galiba
haftaya annemler gelcek bende haftasonu temizletcem evi
mutfağı tek başıma yapamam çünkü

selam canlarrr

Ohh maşallah hamarat annelerime, elleriniz dert görmesin inşallah.
Sevil ve aynur neler yapmışınız öyle anacım. Maşallah diyorum

Sevilcim çok sevindim canım sonuçların temiz çıktığına.

herkese iyi geceler gece kuşları gelmedimi daha

nasılsınız güzel annişler

ayşegülcüm canım kardeşin için geçmiş olsun acil şifalar
halan içinde aynı dileklerimi yolluyorum acil şifalar canımm

tenzilecim sağol canım iyyiz sen nasılsın derin anasıl

aynurcum güle güle kirlet canımmm sil süpür işleri hiç bitmez canımm

sevilcim sonuçların iyi çıkmış gözün aydın ohhh gez gel bakemmm yarasınnn

ekincinm canım sen nasılsın kuzun çok şeker çıkmış bu büyük cadıı küçük cadın napıyoo yerim ben sarı kelebeğii:)))))
fatmacım canım sen nasılsın ebrar nasılll umarım eşinle aran düzelmiştir. benimde geçen hafta başımdan buna yakın bir olay geçti benimkisin de terlik yoktu ama eller kollar vardı belki okuşuşsundur itelemişti benim kocişte maç yüzünden erken gol yemnenin acısı benden çıktı ama bayağı çıkıştım. birdaha yaparsan koparız dedim:) ve eve maç yasağı getiğrdim git nerde izlersen izle dedimm. zaman zamn kaba oluyorlar hatasını anlar gönlünü alır canım.

zehracım sen nasılsın canım seni ve minik kuşunu öpüyorum.

benim cadıda 3 kalmış uyumamış bu akşam erken yattı 21:30 uyudu kuızum yürümeye başladığından beri poposu yer görmedi yoruluyor galiba cadaloz:)

semihacım mevcancım elifcim bahar rehaveti çökmüş üstünüze galiba silkinin çabucak

yok vallahi arkideşim bu saat oldu hala yorgunluktan eser yok birde akşam yarın kaynoşlara misafir gelicek kekimi ve kuarbiyelerimi çok beğenirde ona kek ve kurabiye yaptım... sevilim sana katılıyorum bidenem sağlıktan geliyor bu enerji çok şükür sonuçlarımda bir terslik çıkmadıda uzun zamandır ilk kez salı günü gecesi bir uyku çekmişim of of of deliksiz uyumuşum vallahikaydirigubbakcemile3
herşeyin başı sağlık öpüyorum hepinizi güzel annelerim a.s.

herkese günaydın arkadaşlar...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum herkese...
sevgiler...

günaydınnnnnn mutlu ve güzel bir gün diliyorum tüm güzel annelere ... ayrıca hayırlı cumalar ... kaynoşun bugün misafiri var öğleden sonra uğrayamam sonra görüşürükkkkk

HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
allah duallarımızı kabul etsin bu mübarek günde

mavicem danam kolay gelsin sakın pasta börek hüpletmeee
diyettesin yaaaaaaaa

kadiscimm saol canım kızlar iyi allaha şükür
sen nasılsın demek senin cadı hiç durmuyor yerinde
öpüyorum çokkkk

datlummmm nabıyın danammmm
hüpletmem merak etmeeee frenlerim sağlamdır accık accık tadına bakarım ama olarmıdelikafadulden

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar dilerim tüm dualarınız kabul olur inşallah,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kardeşim iyi eve çıktı ama halacım hala yoğun bakımda sürekli kanını değiştiriyorlar toksaplazma veriyorlar ama lökosit değeri 3500 lerde olması gerekirken 0 a düşüyormuş dua ediyoruz inşallah bir an önce bir çözüm bulur doktorlar...
bu arada oğlum 3-4 gündür anne diyor düzgün şekilde şimdi ev süpürüyor hamarat bukgeee bukgeeee (süpürge yani) koltuğun altına kaçırıyor annee bukgeeee diyor halıyıda pembeye boyamış sağolsun yaramazlık fulltime...

iyiyim canım sen nasılsın? tekrar geçmiş olsun canım..umarım halanda en kısa zamanda iyileşir...allah şifa versin... bu oğlanlar çok yaramaz ya napıcaz biz bunlarla...benimkide her yerde sağolsun devamlı koşuyor...bi dakika rahat bırakmıyor..

valla öyleler sağolsunlar akşama kadar hiç bir iş yapmıyorum sadece peşinde koş ve dağıttıklarını topla şeklinde yaşıyoruz şu an...

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar
dualarımız kabul olur inşallah.
bugün düne göre daha enerjikimm.

ya siz çok enerjiksiniz hepiniz ben çok miskinim ya temizlk bile yapamıyorum haftada bi üstten alıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…