- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.181
Halen aynımı ya? Dr una sordunmu Neden böyle olduğunu ? Meme bittimi yoksa??
Bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz canım,bildiğin gibi işte evde kuzuyla :)))
Kalp kalbe karşı meselesi olsa gerek sositososito
Ege paşayada afiyet olsun,Denomda bende daha iyiyiz inşallah dahada iyi olucaz
Hadi bakalım Allah kavuştursun Sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin Dualarını ve ziyaretini rabbim kabul etsin. Kutsal güç ona iyi gelecek çok sağlıklı bir şekilde geri dönecek canım buna inan.
Çok özlemiştim hemen bakayım:1rolleyes:
İnsanın baktıkça bakası geliyor yakışıklıya.
Burada ocak anneleri var onlarlada konuşuyoruz aynı durumda olanlar var, emen bebekler sanırım çok sık uyanıyorlar. Geçenlerde bir gece içinde 10 kere kalkınca düzenimizi değiştirmeye karar verdim çünkü gece uyumadığım için gündüzde sersem gibi oluyorum. 4 gecelikbüyük bir kapışmadan sonra gece emzirmelerini kestim, tamamen olmasada büyük oranda bitti ve uyanmaları çok bariz azaldı. Ben gündüz emzirmiyordum şimdi gündüz ve uyanıkken emzirmeye başladım. Yani uyku=meme düzenini değiştirdim. 1 haftada çok iyi duruma geldik, dişler malum ateş yapıyor Asya'da düzeni bozmazsa sanırım böyle giderek daha iyi olacak. Aylardır ilk defa biraz uyku uyudum, bizde olaylar böyle Yeliz'cim. Birde haftaiçi kız kardeşim bendeydi onun için gelemedim. Senin iş görüşmeleri ne alemde
evet canınm aynen öleee vallakaydirigubbakcemile2
inşallah canım hep iyi olun tabi sağlık sağlık sağlıkk herşeyin başı hep klişe söylüyoruz ama öyle çok çabuk unutuveriyoruzz ben bunu anladımmm geçen hafta hepyerimseniben
valla öyle canım bir gitti annem sabah aradılar bomba gibiyim diyor hatunum benim-tatlicadiarzu- bende atom bombası gibiydim onlar gittimi sağ salim diye halbuki:Saruboceq:
sağolun kızlar yorumlarınıziçin teşekkürler
mücüm canım gerçektende çok atalı oğluşun allah nice yaşlar nasip etsin inş. bütün kuzularımıza
kesinlikle sağlık bazen unutuyoruz bu önemi hayat mücadelesinde .
Ohhh maşallah bak etkisini göstermeye başladı bile :) çok sevindim canım
Sende artık rahatla bak anacığında iyi haberi almışsın.:mymeka:
sağol canım amin inşallah tek tek her bir yaşlarını mutlu bir şekidle yaşarlar...
canım evet aynen haklısın unutuypruz..evet canım kutsal yerler olunca pozitif bir enerji yüklenmiş annem..sesi çok iyiydi sağlıklada gelirler inşallah..
olmazmı ya rabbim herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah şekerim inşallahyerimseniben
Edacım Asya memeye çok düşmüş önce gündüz emmelerinimi bıraktırdın ben mi yanlış anladım geceyi ilk önce kesmek daha zordur ya hani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?