- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.201
bende kaçıyorum kızlar..hepinizi çok özlemişim vallaŞeniz
oğlan terlemiş sırılsıklam değiştirmek şart olduuu anlamıyorum nasıl terliyor bu kadar yaaaa:çok üzgünüm:
Memeye düşmek basit kalır, gece oldumu uyku muyku yoktu
evet tatlım önce gündüzü kestim ama birşeye yaramadı bende zor olanı yaptım geceyi kestim ki zamanı gelince memeyi de kolay bırakır sanırım, gündüz sıksık uyku zamanı dışında emziriyorum. Bu arada fotolar çok güzel maşallah çok büyümül Ege, sende gayet iyi görünyorsun ikinize de.
Kadiş, yeliz, müü hepinize iyi geceler kızlar, Allah rahatlık versin hihoyyyt
Mücüm iyigeceler canım arada ceee yap burdan :)))
Seni ve yakışıklının kocaman öpüyorum aman hemen değiştir,
Bende kaçtım herkese deliksiz uykular.
Kadiş, yeliz, müü hepinize iyi geceler kızlar, Allah rahatlık versin hihoyyyt
iyi geceler bendede:))
ikinizde prenseslerinizi öpün benim için:))
inşallah gelirim böyle fırsatlar yakalayıpp:)
öpüyorummm
Allaha emanet olun.
ahh be yelizcim bulsam aynısını kaçırırmıyım.....Selam bayanlar,
Bende bugün biraz dinlendim hafta içi yaptığım işlerden sonra toparlamak ve kişisel bakım dışında pek bişey yapmadım.
Yarında hawa güzel olursa eşimin iş arkadaşları eşleri ve çocukları gelecek meşhur ormanımızda cızbız keyfi planlandı.
Tenzilecim ne iyi olmuş senin için ihityacın vardı sewindim senin adına,Ortam kalabalık grupda iyi olunca insan çok keyif alıyor. Böyle eğlencelerde ben Deniz'i
almıyorum,malum :)tahlihsiz kazayıda ucuz atlatmışsınız.Bir yerde okumuştum bu gibi alışkanlıkları çiftlemek gerekiyormuş bu tip kazalardan dolayı,imkanı varsa sende çiftle.
Süt dilimine gelince,Deniz'de çok severek yiyor herzaman olmasada ( evde yaptığım kek kurabiye olmadığı zamanlarda) veriyorum.Deniz sütü çok sewdiği için pek ihityaç duymuyoruz ama abur cubur yiyeceğine ondan veriyorum hem çitolata hem kalsiyum açısından.
Kadiscim selam canım,Allah kolaylık versin ewet gittim canım tam 1 günümü aldı maalesef çok kalabalıktı.Sen nasılsın Yezda nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?