Bebeklerimiz ve Biz

kaç gündür burayı ihmal ediyorum..yardım melekleri topiciğinde bi konu var lösemili 9 yaşında bi kızımız için kan bağışı ile ilgili..onunla ilgiliydim..sabah hastaneye kan vermeye gittim..çıkışta babasını aradım ama durum çok kötü..kızımızı makinaya bağlamışlar..doktorlar hiç iç açıcı konuşmuyorlarmış..o kadar üzüldümki anlatamam...

aaa evet biliyorum ben o kızımızı...
kan verememiştik biz..
tüh çok üzüldüm.
umarım dr.lar yanılır da o körpecik prenses iyileşir..
allahım yardımcısı olsun

kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm

cok üzüldüm yüce rabbim yardıcıları olsun hepsinin acil sifalar versinnnnn

kızlar telimi dün cebimden tuvalete düsürdümm gittiii hat numaralırrrrr

dünürüm slm canım..ardamıza geçmiş olsun..taşındın taşınalı hastalıktan kurtulamadı çocuk..ee annesi doğumgününede az kaldı artık..yevrum sende ne diye cebinle tuvalete oturursun ki...

sorma dünürüm yaaa doktor bünyesi çok hassas diyoo yanında temizlik yapmıcaksın süpürge calıstırmıcaksın yastıkları bile birbirine vurmucaksın diyoo toz kalkınca bizimki hemen kapıyomusss bizde hava temizleyici aldık onu calıstırıyoruz devamlıııı

marketten gelmistik cok sıkıstıkk tuvalete girelim dedim tel aklıma gelmedi o arada pantolunu indiriken pat düstüü gittiii

selamkızlar nasılsınızzzz
napıyorsunuzzz
bende iyiyim yoğun haftasonuydu
yemeğe misafirlerim vardı pazarda kuzuyu alıp gezdirdik biraz
kaydıraktan kendisi çıkacakmış zilliii
gelmeeeeeee diye bağırıyor iyi dedik ama kolalrımızı açtık düşerse yakalaıcaz diyeee

bu arada bizim ssk pirmlerinin her ay 30 değil 10 gün aytıracakalrmış şirket giderek batıyor allah sonumuzu hayır etsin, daha maaşlarıda alamadık

kayınpederde sağolsun 750 milyon telefon faturası getirmiş, ceple yurtdışındaki akarabalarını aramış, bize kaldı

o kadar taşındık bit on masraf çıktı, bide üstüne bu bide maaş yok napıcaz bakalımmm

slm kızlar
kızımı uyuttum yemek yapıyorum
bi yandan da pazartesi temizliği
geçmişi okuyamadım
hasta bebişimiz varsa geçmiş olsun diyorum
hepinize iyi bi hafta diliyorum ayrıca
öpüldüznüz ben buralardayım:))))))))

selam kızlar hepinize
mavilim gezmiş hafta sonu iyi yapmış,
mevcan selam nasılsın Befe sultan nasıl ah canım bende duydum ama kan grubumuz uymuyor Allahım acil şifalar versin inşallah,
Esma çok geçmiş olsun Ardaya hay Allah bi ara bizimkininde çok hırıltısı oluyordu dr banada deterjan, çamaşır suyu, parfüm kokulu vs.vs. şeyler kullanmayacaksınız demişti...
Nimoo maaşallah Nile yerim ben onun gelmeee diyen ağzını bizde hafta sonu gezdirdik kuzuyu tırtıla, trene bindi bi adam gibi oturuşu var sıkı sıkı tutunarak birde ne deniyo ona salıncaklar var dönüyor hızlı hızlı etrafında ışıklı ışıklıda parmağıyla onu gösteriyor binecekmiş sıpam :)))
bu insanlara ne demeli bilmem töbe ya rabbim yokmu kendi parası madem yok neyine güvenip o kadar telle konuşuyor 750 liraya gidip gelseymiş ondan iyiymiş hem ödemek zorundamıymışsınız yok diyin olmazmı?

merhaba kocaman opucukler herkese
keyfim yerinde çok şükür
kahwaltımızı ettikten sonra hawanın guzelligine kaptırıp kendimizi park bahce gezdikten sonra,
gelip ewi cekip cewirdik,yani temizledik,kuzuyu yatırdım simdi....
biraz takılıp yemegi we utuyu yapmam lasım
sizler nasılsınız?????

Selam kızlar...
Bir bakayım dedim ben ablamdayım. Çocuklarla uğraşmakdan nasıl vakit geçiyor anlamıyoruz. Ama aklım hep burda inşallah hasta bebiş falan yoktur. ıremde iyi çok şükür... Abilerinin peşinde gezip duruyor. Çenesi iyice düştü baya birşeyler anlatıyor. Cuma kontrolümüzü olduk. 10 gün sonra tekrar gideceğiz idrar kan tahlilili yapılacak ultrasonla bakılacak. Kızlarda idrar yolu iltahapları önemli oluyor dedi dr. aklamızda birşey kalmasın dedi.
Hafta sonu kuzuma alışveriş yaptım yazlık şort elbise bluz falan aldım. Çok güzel şeyler var.

merhaba güzel annler..
herbirinize gönlünüzce geçireceğiniz bir hafta diliyorum.
ayrıca geçmiş kandilinizi ve kadınlar gününüzü de kutluyorum..
geçmişe bakamadım henüz umarım herbirinizin keyfi yerindedir..

iyiyim ayşegülcüm
sen nasılsın bacım
zeynebin çorbasını yapıyorum bi yandan göz gezdiriyorum

esmacım telefona üzüldüm yaa, geçmiş olsun diyim:)))
toz konusuna gelince bende asla çocukların yanında ev süpürmem, bişey çırpmam emirde çok hassas ve alerjik, dr dan escilli:)) bi ton tahlil yaptırmıştık, toza da çıktı

sevilcim güle güle giydir cicişlerini, umarım temiz çıkar tahlileri iremimin

tenzile ve zeynep sizden nbr kızlar
hoşgeldiniz

saol zehracım iyilik güzellik walla
ben bu yuzden drn dogunca supurgeyi degistirdim,hepa filtreli zerre toz kaçırmayanlardan aldım,
cunku tem. yaparken onu bi yere yollamam imkansiz,baska odada durmaz zaten illa yanımda olacak,
cok sukur alerjik bise yok

alerji olayı fena bise
benim arkadasımın oglu alerjik halı bile seremiyor,o da bu yuzden hepa filtreli makine aldı..

peki zynp te de warmı ? alerji?

jegecim biz iyiyiz çok şükür..
benimde ütüm var ama üşeniyorum bugün yapmaya.:))
Benim bugün yemek işim yok diyordum ama akşam çorbayı dolaba koymayı unutmuşum ekşimiş sabah kadar((

gerçektende bahar havaları kendini göstermeye başladı. burdada hava çok güzel..( en sevdiğim mevsimdir bahar:)
Bizde öğlen üst komşuya kahveye gittik. ordan markete gittik. ordan ewe :))
kuzumda yoğurdu yedi ve uyudu..
bu baskül 57yi gösterdi..:))
2 kilo kaldı..:))

cnm benim hoşduldukk..
biz iyiyiz sen nasılsın..
afiyet olsun zeyno'yaa..
öpüyorum kocamann

cnm inş. temiz çıkar sonuçlar..
demek yeni ciciler aldınız..
güel güle kullasın kuzucuğun...
kız çocukları için harika şeyler var gerçekten..
moda topiğine eklede bakalım cicilerine:))

kızlar istanbulda iken boş durmadım kuzuma yeni tül aldım
bakın begenecekmisiniz..
NEMO karakterleri
bayılırım ben balık figurune,kızımın odsı da balık kaplumbaga ws. figürleri war,u tulu görünce almak kacınılmaz oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…