Bebeklerimiz ve Biz

huuu huuu ben geldım herzaman gıremıyorum net yok tlfonla baglanıyorum pcye esımıde gönderdım agustoa kadar yok kuzumu çok özlucez.....suan samsundayım 3 nısanda allah nasıp ederse dönucem ızmıre

Sibelcim Allah sağ salim eşine kavuşmayı nasip etsin sayılı gün çabuk geçsin sizin için

sibelcim allah kavuştursun canım eşine de hayırlı görevler rabbim saklasın tüm anne kuzularıyla beraber inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun,
dünden beri oğlumun burnu akıyor ve sürekli hapsuruyor babası akşam peditus almış akşam ve sabah verdim ama bilemiyorum napsam bu kışı hasta olmadan atlatamayacağız sanırım (((( birde şunu fark ettim ben 1 yaşından beri sürekli Aptamil sıvı form sütten içiriyordum bu ara pınar günlüğe döndük Aptamil içtiği sürelerde hiç hasta olmadı bıraktık başladı gribal enfeksiyon ((

günaydın kızlarr....napıyosunuz? hasta bebeklere geçmiş olsun...benimde yer cüceside gece hafif ateşliydi şimdi geçti neden acaba anlamadım...umarım yine ateşlenmez...dün doktora gittim bebeğimin kız olacağını söyledi ama yanılma payınıda ekledi tabi..çok sevindik tabi..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayşegülcüm alişe geçmiş olsun canım...ben şu aptamil olayına pek inanmıyorum aslında bizde yeni süte başladık nestle nin zaten aptamile para dayanmaz...

Begüm günaydın geçmiş olsun Kayroşa inş.tekrarlamaz ateşi,
kızın olacakmış inşallah yanılmamıştır dr. iyi olur bi kız bi oğlan hayırlısı olsun...

Bendede herkese Kocaman bir günaydın,İnt. bank.da işim vardı sizlerede bir bakayım dedim.Herkese Kucak dolusu sewgiler.

Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah başlamadan biter,peditusa bir kaç gün devam et durumu iyiye gitmezse muhakkak bir dr a göster,Aptamil olayı doğruda olabilir yanlışda,
Bnce kesinlikle bünyeyle alakalı Halen anne sütü alan bebek hasta olabiliyor,

Günaydın begümcüm,
Kayra ya çok geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi minik yavrunun cinsiyeti kızdır.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi herşeyden önce.

günaydınlar herkese...
inşallah keyifler iyidir...
daha da iyi olmanızı diliyorum...
sevgiler

Sanada günaydın Songülcüm,Bizdende sewgiler.

günaydın kızlar...
beyzaya çok canım sıkıldı..rabbim ailesine sabır versin inşallah...
ayşegülcüm geçmiş olsun canım...
peditus umarım fayda eder canım..
bacım aptamile para mı yeter..
her zaman almak mümkün değil..

begümhayırlı olsun canım bi kızın olacakmış...
allah sağsalim kucağına almak da nasip etsin
ne güzel bi kız bi erkek..

soytarım napğıyorsun canım..denom nasıl...
dün evin batmış canım..
allah kolaylık versin..
özledim kız valla bi sohbet edemiyoruz..

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım dilerim herkez iyidir istanbulda acayip yağmur yağıyor akşamda kızım uyumadı sormayın nasıl uykum var

soytarım napğıyorsun canım..denom nasıl...
dün evin batmış canım..
allah kolaylık versin..
özledim kız valla bi sohbet edemiyoruz..

Saol hayatım iyiyiz sen nasılsın,Denomda iyi olmaya çalışıyor ilaçlara devam.
Yaa sorma ne batma hemde,halının kurumasını bekliyorum fakat uzun süreceğe benziyor çünkü şiddetli yağmur yapıyor gök gürlediği zaman deniz "" aa aa anne o neydi" diyor :)
Bende özledim gerçekten, evde olduğum halde girmeye çalışıyorum ama sen bu aralar çok yoğunsun sanırım.
Ruze nasıl yoktur bir yaramazlık umarım.

saol canım biz iyiyiz çok şükür..
meleğim de iyi...
havalar bi garip hasta olmasın diye gözünün içine bakıyorum valla...
gece bizim buraya da çok yağmur yağmış...
halı bu gidişle zor kurur canım..yerine serebilecğin başak bişey varsa onu serde denom üşümesin annesi..
ben bu aralar hem çok yoğunum..hemde hiç elim kolum kalkmıyor..
üstümdeki ağırlığı bir türlü atamadım...
ev işi bile yapamıyorum..
herşeyden bezmiş gibiyim..
enerjiye ihtiyacım var:sm_confused:

altta adını görüncee acaba o mu değil mi diye düşünüyordum..
hatırladım tabi..
hatırlamaz olur muyum..
nasılsın?
nerelerdeydin

0günaydınlar kızlarrrrrrr.hepinize güzel bir gün diliyorumm
bende de bir miskinlik varr elim kolum kalkmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…