- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.281
iyi gecelr arkadaşlar yardım meleklerinde bir küçüğümüzle ilgili bir konu vardı lösemi tedavisi görüyordu küçüğüm melek olmuş çok moralim bozuldu...allahım ailesine sabır versin
huuu huuu ben geldım herzaman gıremıyorum net yok tlfonla baglanıyorum pcye esımıde gönderdım agustoa kadar yok kuzumu çok özlucez.....suan samsundayım 3 nısanda allah nasıp ederse dönucem ızmıre
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun,
dünden beri oğlumun burnu akıyor ve sürekli hapsuruyor babası akşam peditus almış akşam ve sabah verdim ama bilemiyorum napsam bu kışı hasta olmadan atlatamayacağız sanırım(((( birde şunu fark ettim ben 1 yaşından beri sürekli Aptamil sıvı form sütten içiriyordum bu ara pınar günlüğe döndük Aptamil içtiği sürelerde hiç hasta olmadı bıraktık başladı gribal enfeksiyon ((
günaydın kızlarr....napıyosunuz? hasta bebeklere geçmiş olsun...benimde yer cüceside gece hafif ateşliydi şimdi geçti neden acaba anlamadım...umarım yine ateşlenmez...dün doktora gittim bebeğimin kız olacağını söyledi ama yanılma payınıda ekledi tabi..çok sevindik tabi..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayşegülcüm alişe geçmiş olsun canım...ben şu aptamil olayına pek inanmıyorum aslında bizde yeni süte başladık nestle nin zaten aptamile para dayanmaz...
günaydınlar herkese...
inşallah keyifler iyidir...
daha da iyi olmanızı diliyorum...
sevgiler
soytarım napğıyorsun canım..denom nasıl...
dün evin batmış canım..
allah kolaylık versin..
özledim kız valla bi sohbet edemiyoruz..
Saol hayatım iyiyiz sen nasılsın,Denomda iyi olmaya çalışıyor ilaçlara devam.
Yaa sorma ne batma hemde,halının kurumasını bekliyorum fakat uzun süreceğe benziyor çünkü şiddetli yağmur yapıyor gök gürlediği zaman deniz "" aa aa anne o neydi" diyor :)
Bende özledim gerçekten, evde olduğum halde girmeye çalışıyorum ama sen bu aralar çok yoğunsun sanırım.
Ruze nasıl yoktur bir yaramazlık umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?