- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.261
cnm bende kan görünce dayanamam ve aynı senin gibi elim ayağım boşalır ne yapacağımı şaşırım:1no2:
çok çok geçmiş olsun
rabbim korusun tüm bebklerimizi kazalardan belalardan:Saruboceq:
ben cok agladım ya gece wakti saat 4 :)esimle izledik o begenmedi pek...
recepe gelince bi kere sonu berbattı
bir de eczanede ayrıntılı anlattıgı olay aabartı geldi , bence sırf bu yuzdden +13....
kalan yerlerde guldum:)))
canım geçmiş olsunn.bende kan görünce çok kötükızlar hafta sonu çamaşır asmıştım..
Albina da çamaşır sepetiyle oynamak istedi..
mutfakta işim var diye izin vermedim ama eşim ben bakarım oynasın dedi..
nsasıl olduysa sepet birden devrilmiş ve kuzum yüzüstü yere çakıldı.. dişleri dudağını fena kesti..
birazda kanadı..ben kanı görünce bayılacaktım nerdeyse çok kötü oldum..
eşim hangimize bakacağını şaşırdı..
çok şükür geçti sayılır..
Ama çok korktum yaa...
Rabbim korusun tüm bebişlerimizii
selam danammm sende yoksunn bugünnnn çabıkkhepinize selammmmmm
iyi bir hafta diliyorum işlerim çok bakamadım ama sanırım pek bakanda olmamış öpüyorum hepinizi hoççakalınnnn
ah canımm geçmiş olsunnn.neyse evde olmanda bir şans canımmSelam kızlar ben iyi değilim çünkü sabah bulaşıkları akıtırken tezhahın altında su çıktığını gördüm,
halım battı yerler bakttı sabahın 10 undan beri onları temizlemekle uğraşıyorum yağ pıslık vıcık vıcıkdı heryer denizde sağolsun bir saat uyudu ve kalktı halıyı balkonda yıkamama izin verdi anlıyacağınız bir sürü işim var sabah yatakdayken "hiç bir iş yapmayıp dinlenicem " demiştim halbuki
Sinir sistemi yıpranmış durumda anlıyacağınız.
Ben çok ile durdum öptüm herkesi
canım ardaya geçmiş olsun acil şifalarkızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm
cok üzüldüm yüce rabbim yardıcıları olsun hepsinin acil sifalar versinnnnn
kızlar telimi dün cebimden tuvalete düsürdümm gittiii hat numaralırrrrr
bebişimm nasılsınnn.aliş nasıllllhoşgeldin Zehra bacu kolay gelsin sanada çocuklar nasıl öperim onları...
danamm gözün aydın kocişin gelmişşşkolay gelsin danam
öpüyorummmmmŞeniz
yap işlerini gel de akşama bi sohbet edelim, gündüz işler yemek, çocuklar derken pek fırsat bulamıyoruz-tatlicadiarzu-
akşama kociş emiri ders yaptırırken bende kaçıyom pc nin başına sessizcene
gecmiş olsun soytarıcım
hayy allah kötü olmuş
herseyde wardır bi hayır
ya sen yokken olsaydı farketmeseydin
daha da berbat olabilirdi
kolay gelsin cnm
ah pardon yaa, Aklım ikeada demekki :)))
Yok yok açılmasın yahuuu :)))))))))))))
hoşbuldukk canımmmAdaşım hoşgeldin cnmm..
özletiyon kendini cnm yaa..
kriz yüzünden izinde dimi eşin...
Neyse iş olsunda, bol izinli olsun..:))
inşallah aslında aldığın tül çokk hoşuma gittisaol ekinim
insallah sende gönlune göre bişebulursun
kızlar nickiniz altındaki yazı nerden yazılıyor yahu..
yardımcı olurmuusnuz..
selam güzellerrrrrr
dun bahsettigim gibi yemege gittik , yeni bir mekandi,we alt kat tamamen bize ayrılmıştı,18 kişiydikwe cok rahattık
sonrasında kat3e gittik(semiha sen bilirsin burayi:) CADI die bi grup canlı muzik yapıyormuş,bir coştuk bir coştuk:))
butun miskinik gitti birden :)) cok eglendim walla, herkese tawsiye ediyorum
kuzuyu aldık ewe gelmemiz 02.30'du ...
bu arada gece arbadan indirirken DRN hanfendiyi ayıcıgı yere dustu esim de ustune bastı hafiften,
tuwalete ws. gittigi ayakabı ile , ee yıkanması lasım hemen dolayısıyla... ama bu mumkun deil cunku onsuz uyumaz,mecburen yattı onunla,kalkar kalkmaz hemen carsaf yorgan yastık ws.yıkandı , ustu başı we kendisi de tabi::::
neyse gece boyle bi ambule olduk ne yapacagız die ama malesef yapacak bile yoktu, allahtan agzına burnuna surmeden yıkayabildik herşeyi....
bu arada yelizcim süt dilimi yazmışsın biyere markette abur cubur yedi yazmışsın dikkatimi çekti
biz süt diliminden hergun birtane weriyoruz , cok ta sewerek yiyor,katkı maddesi yok we gunluk kalsiyumun cogunu karşılıyor...abur cubur cikolata yiyecegine bence sizlerde ewde bulundurun ,dolap kısmında marketlerde unutmayın,
doğal bileşenler ldugu için sizde acıkta bekletmeyin..
neyse ben kaçar alışwerişe gidicez uyanınca kuzu,malum isttan geldim dolap tam takır kuru bkır
opuyorum
kaç gündür burayı ihmal ediyorum..yardım melekleri topiciğinde bi konu var lösemili 9 yaşında bi kızımız için kan bağışı ile ilgili..onunla ilgiliydim..sabah hastaneye kan vermeye gittim..çıkışta babasını aradım ama durum çok kötü..kızımızı makinaya bağlamışlar..doktorlar hiç iç açıcı konuşmuyorlarmış..o kadar üzüldümki anlatamam...
kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm
cok üzüldüm yüce rabbim yardıcıları olsun hepsinin acil sifalar versinnnnn
kızlar telimi dün cebimden tuvalete düsürdümm gittiii hat numaralırrrrr
Selam kızlar...
Bir bakayım dedim ben ablamdayım. Çocuklarla uğraşmakdan nasıl vakit geçiyor anlamıyoruz. Ama aklım hep burda inşallah hasta bebiş falan yoktur. İremde iyi çok şükür... Abilerinin peşinde gezip duruyor. Çenesi iyice düştü baya birşeyler anlatıyor. Cuma kontrolümüzü olduk. 10 gün sonra tekrar gideceğiz idrar kan tahlilili yapılacak ultrasonla bakılacak. Kızlarda idrar yolu iltahapları önemli oluyor dedi dr. aklamızda birşey kalmasın dedi.
Hafta sonu kuzuma alışveriş yaptım yazlık şort elbise bluz falan aldım. Çok güzel şeyler var.
kızlar hafta sonu çamaşır asmıştım..
Albina da çamaşır sepetiyle oynamak istedi..
mutfakta işim var diye izin vermedim ama eşim ben bakarım oynasın dedi..
nsasıl olduysa sepet birden devrilmiş ve kuzum yüzüstü yere çakıldı.. dişleri dudağını fena kesti..
birazda kanadı..ben kanı görünce bayılacaktım nerdeyse çok kötü oldum..
eşim hangimize bakacağını şaşırdı..
çok şükür geçti sayılır..
Ama çok korktum yaa...
Rabbim korusun tüm bebişlerimizii
gule gule kirlet cokocum
ooh en sewdigim seydir arkadas toplantıları :))
iyi eglen stres at..
bende akşam kanka ile buluşucam,daha once de bahsetmistim eşi ile problem war diye,ewleri ayırdılar
hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?