Bebeklerimiz ve Biz

off ya bende bir türlü açılamadım bugün yatıp uyuyasım gelio hep ama nerdeeeeee.....mirmirmirmir

laa garular zati içim daraliyy iki muhabbete bakıyım diyorum hepinizde bi miskinlik valla pöffff içimiz geçmiş bize acilll taze kan lazım yada bizi kendimize getirecek bişeyyy ama neeee??????????

slm kızlarr nasılsınız bakalım

ayşegülcüm alişe geçmiş olsun canım.

yeliz dolgan nerdesin kıssss naber nasılsın efe nasılll değişmedi dimi adıııı efeninnn ne var ne yok çalışıyormusun canımmm..

bütün herkesi kocamna öpüyorum
ekinim aynurum yelizim nimetim elifim semihacım zerencim songülcüm sibelcim ayşegülcüm hepinizi unuttuğum varsa affola kuzularıda öpüyom heeee

doğru diyorsun ama yapacak birşey yok istediğin kadar sakın olacağı varsa oluyor.
Uyuyordu küçük hanım uyandı.Yemek yedik.

hoşgeldin Kadişcim sağol sen nasılsın Yezdoş nasıl?
Yelizcim öyle valla birbirimizi anlıyoruz burayı o yüzden seviyorum, afiyet olsun fıstıkıma ne yedi acaba?

hoşgeldin Kadişcim sağol sen nasılsın Yezdoş nasıl?
Yelizcim öyle valla birbirimizi anlıyoruz burayı o yüzden seviyorum, afiyet olsun fıstıkıma ne yedi acaba?

En önemliside bu değilmi zaten
Saol canımcım, üç beş çatal makarna üç beş çatal tavuklu mantar sote ve yarım bardak ayran içti,

afiyet olsun benim tatlıma maaşallah,
Edacık hoşgeldin ah Asya hanım hemencikde gerimi uyandı...
benim kuzuda uyandı ıh ıh sesler geliyor ayılamadı herhal :ecrin_bebek:

Ben Daninoyu vermek istemiyorum ama denize başka türlü yoğurtu yediremediğim için bir kase sade yoğurtun içine bir küp koyuyordum,herşeyi denedim kayısılı cevizli pekmezli marmelatlı ama yemedi,
Ayranı içtiği için artık ayran olarak vereceğim.

bende vermiyordum ama bi doktordan duydum kendi çocuğuna verdiğini sağlıklı bulduğunu bilemiyorum
yoğurdu benimkide yemiyor 6.aydan 1 yaşına kadar günlük 1 kase yiyordu ama artık yemek istemiyor

slm kızlar..zor bi gece geçirdim beyzayı gördüm sürekli rüyamda
babasının ağlaması kulağımdan hiç gitmedi..halen üzgünüm..allah rahmet eylesin.

selam kızlar
umaır herkes iyidir
biz de iyiyiz,

aysegulcum ben ewde kendi hazirladigim meyweli yogurdu weriyorum ama disarida isek onlardan werdigim oluyor,

ayşegülcüm ben berfeye danino dahil hazır şeyler vermemeye çok özen gösteriyorum..belki faydalıdır ama emin olmadığım için bazen haftada 1 kez felan alıyorum..ev yapımı yoğurdu aşırı sevdiği için bi sorun olmuyor..

soytarım sen ne yapıyorsun iş bulamadınmı canım daha.........
jegem sende hoşgeldin canım .öpüyorum seni...

tenzilecim yoğurdu artık yemiyor meyvelide denedim ama yemedi meyveleri ayrı yitor severek,
mevcancım bende bilmiyorum valla kimi öyle kimi böyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…