Bebeklerimiz ve Biz

güzel anneler hepinize günaydın..kuzucuklarınızla güzel bir gün geçirmeniz dileği ile.....

günaydın kızlar kaynatmışsınız epeyce
Zehram çok geömiş olsun canım abinize acil şifalar dilerim dualrımız sizinle,
Tenzile maaşallah Derine kuzum benim benim kuzuda genelde dinler sözümü ama istediği bişeyi yaptırmak içinde arada ağlar birde çok sinirli dizlerini yere vuruyor elini ısırıyor napcam bunla bilmem sıpam benim,
Semihacım, Zerencim, Begüş günaydınlar,

cimcime hoşgelin güzel paylaşımlar dilerim,
takviminden anlaşılan Hatice 7 aylık maaşallah Allah bağışlasın

benim kuzuya peditus faya etmeyecek sanırım burnu iyice tıkanmaya başladı sabah zor nefes alıyordu biraz açılı şimi yattı uyuyor , sabahları uyanma işini erkene alı iyice 6-6:30 arası kalkıyor...
bugün belki doktora götürürüm dışarısı çok soğuk biraz hava düzelirse çıkacağız

ayşegül aliş çok erken kalkıyormuş yaaaa git dinlen uyumuşken
begümcüğüm nasılsın damadım nasıl
cimcime hoşgeldin canım

ayşegülcüm götür alişi doktora canım çocukların nefes alması zorlaşınca iyicene huysuzlaşıyorlar..
dünürcüm iyi damadın valla oyun oynuyor kendi kendine yavrucan..gelinimi yollasan fena olmazdı valla beraber oynarlardı gamyoncuiremsu

günaydın herkese güzel günler olsun .

zehracım canım abine acil şifalar canım dualarımız onunla

mavicem ekincim sizlerede geçmiş olsun çok çok bahar rehaveti galiba

ayşegülcüm alişin rahatsızlığı ilerlemeden bencede götür baksana peditus bile kesmiyor cold-mix kullanıyormusun açar burnunu

cimcime iyi paylaşımlar hoşgeldin

semihacım fatmacım sizlerede günaydın kuzuları öpüyorum

fatmacım annennle baban gelmiş gözün aydın canım dolu dolu vakit geçirirsin artık :)

yine gelirim öpüldünüz hepiniz

bu arada begümcüm seni untmuyim nasılsın kuzun nasıl

bebeğinin kız olduğunu sölemişsin çok sevindim hakkında hayırlı olsun canım

iyi valla kuzucuk kadiscim nasıl olsun uğraşıyoruz...evet doktor kız dedi ama tabi daha net önümüzdeki ay öğrenicez inşallah...

hoşbulduk arkadaşlar sağolun
benim kızımda hala çok erken kalkar en fazlauyuduğu 7.30 dur

günaydın kızlar bende geldimmm

cimcime hoşgeldin
güzel paylaşımlar diliyorum

ayşegülcüm ihmal etme o zaman götür canım.bu arada aliş ne kadar erken kalkıyor öyle.berra geçen hafta 7:30 gibi kalktı.akşam olamk bilmiyordu.

günaydın kızlar hepinize.
mutlu birgün diliyorum...
zehracım abine çok çok geçmiş olsun canım..
rabbim acil şifalar versinn
zaten böyle hastalıklar hep iyileri bulur bacım be..
iyi haberlerini dört gözle bekliyorum

ayşegülcüm oğluş düzelmedi demek..
havada aksi gibi çok soğuk..
hiç gezilecek gibi değil...

dün akşam eve gittik ruze çok sıkılmış evde..
babasını kandırdım biraz dolşamaya çıktık..
carrefour a gittik...
oyuncaklara bindirdik..bol bol koştu oralardaa..yoruldu..
bi de çok hesaplıydı toyikide ona ksilifon aldım..
çok mutlu oldu kuzum..iyi geldi..
artık bi yaz gelseydi

kızlar bende tam sevinmiştim kızım uyku düzeni oluşturdu diye ama maalesef yine gece ayaktayız akşam 11 de uyudu 1 e kadar sonra 4 e kadar ayaktaydık

Selam kızlar Günaydın...
Dün akşam Annem süpriz yaptı bize eşimle beraber geldiler, Şimdi anane torun hasret gideriyorlar.

senin bıcırık nasıl buarada?

iyi canım nasıl olsun yürümeye başladığından beri hiç durmuyor yerinde bıdığım yoruluyor akşamda 21:30 dedimmi uyumak istiyor .

inş. kız olur canım yaaa ikiz gibi büyüycekler maşallah yaaa sağlıkla kucağına alırsın inş. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…