Bebeklerimiz ve Biz

püf nktası yok walla yelizcim
mesela dışardaysak da genelde bişi almadanya da yapmadan önce bana sorar,bazen ewde de, sürekli olmamakla birlikte bu tip birseyi (izin almak) bilmesi beni mutlu ediyor
maşallah diyim dilimide ısırayım,
gecen annemlerdeyken babam farketti we benim de kucukken oyle oldugu mu soyledi bana cekmiş galiba:))

Benimde tam tersine, eşleride o sebeplen söyledi,deniz elimi bırakıp parka koştu saatlerce mızmızlandı, ille gidicem diye, gitmeden rahat bırakmadı beni evdede öyle yapma etme dediğim halde gözümün içine baka baka yapar, Onlar söyleyince umursamadım küçük daha komut alamaması çok normaldir diye düşündüm ama Derin i söyleyince düşündürücü oldu bende. Bende uslu bir bebekmişim ama Deniz bana değil Teyzeye çekince hal böyle oluyor.

Aman 41,5 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun.

amin canımcım
dedigim gibi ama sürekli boyle deil tabiki:::::
alışweriş merkezinde falan benimde elimi bırakıp kendi kendine haraket etmek istedigi zamanlar oluyor...

alışveriş merk. anlarım okey, ama Deniz sürekli öyle, evde ya yapma elle fişleri yasak wc nin kapağını elle yasak gün içinde kaçkere dediğimi hatırlamıyorum, ama her seferinde başa dönüyoruz.

Neyse artık beklicez.

oyle cnm hepimizde oluyor o merak etme

bu arada perşembe komşularım gelecekmiş
menu hazırlamaya başlasam iyi olur:))

canım üzüldüm şimdi.geçmiş olsun abine.rabbim acil şifa versin..

oyle cnm hepimizde oluyor o merak etme

bu arada perşembe komşularım gelecekmiş
menu hazırlamaya başlasam iyi olur:))

slm naber tenzile...
bu saatte burdasın bakıyorum.
banada misafir geleceği zaman böyle senin giib günler öncesinden düşünmeye başlıyorm bende:)

bu arada maşallah derine annesi:) ne kadar uslu öyle.
berra çok açık ağızlı bir bbek.herşeye ağlar
her istediğini ağlayarak yaptırıyor bu sıralar
bende küçükken çok usluymuşum.oturduğum yerden bile kalkmazmışım ama berra nerdeeee
bu aynı 'halası'

selam kızlarrrr
bendede bugünden beri bir baş ağrısı sormayın halada ağırıyor
ilaç felan kar etmedi yaniii

tenzilecim maşallah derine allah nazarlşardan korusun

nazda bu aralar çokk sinirli herşeye ağlıyor bağırıyor+vuruyor sadece bana ve ablasına
üst komşuma çıkınca onları çok iyi dinliyor.maşallah naza diyorlar çok uslu ama avde ağlayarak her istediğini
yaptırıyor.

zeynepcim nasılsın canım benim.
bak sen naza.hadi halk arasında ikinci çocuk yaramaz olur derlerde bizim zillide aynı yani.vurması yok ama çenesi maşallah yani .

canımm baş ağrım dışında iyiyimm
aslında yaramaz bir çocuk değil di naz ama bu aralar
çok fazla sinirli herşeye ağlıyor
pat diye yapıştırıyor bana sonra geliyor anne öpim öpimm

demek berrada aynı bak sen zilliye yerüm ben onuu
canım benimm

canım kaçırmışım raatsızmışsın.afana birşeyler mi taktında tuttu baş ağrın.yatabilrisen yat canım.en iyi uyku geliyor.

mavicem sanada geçmiş olsun.

herkese selam bugün annemle babam geldi haftasonuna kadar burdalar bol bol gezip alışveriş yapcaz
herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…