- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.661
ah canım ya kıayamam ne filmi çekildiiz bu arada geçmiş olsun dediğin gibi it iti misali ama hiç birşey yapmadığımız sürecede bu şekilde devam eder bu devarn tekrar geçmiş olsun canımkızlar inanılmaz sinirerim gergin..
malumunuz bugün dr. gittik tekrar..
sabah filmi çektirdik..poliklinğiğe gittiik..
dr. pratisyenmiş.uzman görsün dedi bunun içinde 11,50 de gel dedi..
peki dedim..
söylediği saatte tekrar gittim..
uzman dr. alçı odasında. ne sıra var ne bişi..herkes kafasına göre giriyor..
Albinanın da fena uykusu geldi kucağımda ağlamaya başladı...
dr. sıraya girin diye söyleniyor felan..sonunda kızdı dr. ben gidiyorum ne yaparsaqnız yapın dedi..
çıktı gitti terbiyesiz..görevlide öğle tatili..1 den sonra gelin demezmi..
Allah benim tepem attıı...
dedim kardeşim ben dünden beri bu küçük çocukla sürekli gel git perişan oldum.film gösterecez diye sırada verilmiyor. oyunmu oyunuyoruz burda dedim..dedim bunu burda bırakmıyacam..
Albinanın uykusu geldi diye eve geldim. şimdi öğlenden sonraya tekrar sıra aldım..
gidince Başhekime şikayet edecem ama ne kadar işe yarar bilmiyorum..it iti ısırmaz misali..
yani halen daha parayı veren düdüğü çalar diyorlar.
bastır paranı git özeline kölen olurlar...Allah düşürmesin yaa.
selam kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz bakiiiiiim ben yokkken...
seimaha normal doğumdan konuşmuşsunuz akşam bende normal yaptım ama anormal bi normaldi senağlama
ah canım ya kıayamam ne filmi çekildiiz bu arada geçmiş olsun dediğin gibi it iti misali ama hiç birşey yapmadığımız sürecede bu şekilde devam eder bu devarn tekrar geçmiş olsun canım
sağolasın cnm benim
Albina sağ ayağını biraz içe basıyor.
dün ortopedi dr. götürdüm. film istediler..
sonrası anlattım gibi işte..
bende en kankimi kaybettim çocukluk arkadaşım komşu kızıydı evlendi hamileliği esnasında bir rahatsızlığı gelişti bebeğini almamız lazım dediler 6,5 aylıktı kıyamadı 7 aylık olsun sezaryenle doğum yapşm dedi 7 aylık olmasına 5 gün kala hastandede birden bire vefat etti bebişiyle birlikte gitti.. yıllarca etkisinden kurtulamadım.. ama şimdi onu hep gülümseyerek anıyorum güzel günlerimizi hatırıma getirerek... yavrusuyla koyun koyuna yatıyor diye düşünüyorum...
hımm anladım canım tekrar geçmiş olsun ters bir durum varsa bile yaşı küçük daha hallolur hayırlısı ile canım allah ne bunların eline düşürsün ne de yine eksikliğini versin...bu arada bu gün çerkez tavığı yapicim az önce kulaklarını çınlattıydım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?