Bebeklerimiz ve Biz

ah canım ya kıayamam ne filmi çekildiiz bu arada geçmiş olsun dediğin gibi it iti misali ama hiç birşey yapmadığımız sürecede bu şekilde devam eder bu devarn tekrar geçmiş olsun canım

bizde iyiyiz şükür berroş uyuyor.

berra da izliyor zeynepcim naz gibi yumurcak tv ye bayılıyor.aç aç aç diyor her seferinde.benimkide sebzeleri öğrendi.auçç,ıyasa,tattes.dotes diyor..

ama sadece yumurcak tv izliyor.onun dışında açıkta olsa bakmıyor ama aliş gibi açık kalsın istiyor sürekli.

zeynepcim başın sağolsun arkadaşın adına üzüldüm.
bizde 4 arkadaştık.halada samimi olarak görüşürüz.şükürki eşlerimizde anlaştı.hala okul yıllarındaki gibi samimiyiz.

Arzucum hoşgeldin cnm nerelerdesin sen bakalım unutma şekerim arada yokla biz iyiyiz sen nasılsın Yağız nasıl büyümüştür iyice

nan turta dediniz tart dediniz canım istedi.ben bayılırım elmalı keke kurabiyeye.
canım çekti hemen kalktım bir kek çırpıverdim en elmalısından...

bende en kankimi kaybettim çocukluk arkadaşım komşu kızıydı evlendi hamileliği esnasında bir rahatsızlığı gelişti bebeğini almamız lazım dediler 6,5 aylıktı kıyamadı 7 aylık olsun sezaryenle doğum yapşm dedi 7 aylık olmasına 5 gün kala hastandede birden bire vefat etti bebişiyle birlikte gitti.. yıllarca etkisinden kurtulamadım.. ama şimdi onu hep gülümseyerek anıyorum güzel günlerimizi hatırıma getirerek... yavrusuyla koyun koyuna yatıyor diye düşünüyorum...

seimaha normal doğumdan konuşmuşsunuz akşam bende normal yaptım ama anormal bi normaldi senağlama

sorma benim bir tek tenzile kalmış aklımda ama bayağı yapanınız varmış.sizleri sabırınızdan dolayı tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum...keşke bizlerede nasip olsaydı ama hayırlsıı tabikide.

büyüdü ablası 2 yaşımız bitti koca adam oldu sayılır ama uyku düzeni hala değişmedi.. tüm gece huysuz ve uyumuyor doğduğundan beri aynı:)) ama bende alıştım artık.. derin uyuyunca noluyoruz falan oluyorum:)) sen nasılsın oğluşun nasıl? tam olarak konuşmaya başladı mı alişşş?

ah canım ya kıayamam ne filmi çekildiiz bu arada geçmiş olsun dediğin gibi it iti misali ama hiç birşey yapmadığımız sürecede bu şekilde devam eder bu devarn tekrar geçmiş olsun canım

sağolasın cnm benim
Albina sağ ayağını biraz içe basıyor.
dün ortopedi dr. götürdüm. film istediler..
sonrası anlattım gibi işte..

ne bu tatlılar felan yaa noluyoz.. ayıp yani bırda rejim yapan var dimi... ayşegül danası kıs hergün geliyor kociş öğlenleri eve çağatayı okuldan o alıyor...delüüüüüüükaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz Arzucum koca adam olmuş sıpam daha niye uyumuyo doğru haklısın insan alışıyor uykusuzluğa :)))
Ali bey herşeyi söylüyo papağan gibim ama iki kelimeyi bir araya getiremiyor -tatlicadiarzu-
yeni yaşı kutlu olsun Yağız paşanın Allah uzun ömürler versin cnm...

sağolasın cnm benim
Albina sağ ayağını biraz içe basıyor.
dün ortopedi dr. götürdüm. film istediler..
sonrası anlattım gibi işte..

hımm anladım canım tekrar geçmiş olsun ters bir durum varsa bile yaşı küçük daha hallolur hayırlısı ile canım allah ne bunların eline düşürsün ne de yine eksikliğini versin...bu arada bu gün çerkez tavığı yapicim az önce kulaklarını çınlattıydım kaydirigubbakcemile5

mavicem Allah rahmet eylesin cennete gitmişler bebişiyle nur içinde yatsın çok üzüldüm (

he çağatayı getiriyo demek senü delüüü seniii eyi bakem kaydirigubbakcemile3

anacım tarifleri Fatoş soktu aklıma tart mı yapıyım turtamı dedim konuştuk ölee

ah cnm başın sağolsun..
benim arkadaşımda o yıllar bize çok yakın oturuyordu..
sonra başka bir semtten ev aldılar.
15 gün olmuştu yeni evlerine taşındıkları.
ailece enkaz altında kalıp vefat ettiler..

Semihacım valla çok zor ama yinede pişman değilim o kadar ağrı çektim sabahın köründen akşama kadar suni sancıyı dayadılar o kadar dikiş cabası 2 gün ayağa kalkamadım çok kan kaybetmişim ama genede sezeryanı göze alamazdım herhalde

öylemi ne güzel..
şimdiden afiyet olsun cnm..

kıslar tv konusuna gelince çağatay 3 yaşına kadar felan tvyle alakası yoktu ama şimdi oturuyor çizgi filmler kalkıyor çizgi filmler sürekli onları konuşuyor az önce babası dellendi bir sürü kızdı sen başka bir şey bilmezmisin diye pc yi kıstladık zati zorlamıyorda tv de artık günde yarım saat... inşallah tez zamanda kurtulu etkisinden birde hayal gücü çok kuvvetli bir çocuk allahım ne yapayım bilemedim kendikendine konuşup duruyor oyun şeklinde off offf ann olmak ne zanaat yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…