Bebeklerimiz ve Biz

dün akşam ağlasada kızımın ağzını zar zor açtırdım alttan azı dişleri geliyor nasıl kabarmış 1-2 güne çıkıcak gibi ateşi ondanmış
yaaa bu kız iyice yaramazlaştı sepeti boşaltıyor diye kapaklı kutu aldım onunda üstüne çıkıyor yetmezmiş gibi sepeti ve kutuyu tv önüne getirip üstün çıkıp tv düğmeleriyle oynuyor düşüyor umurunda değil yine devam kızsanda oda bana kızıp bir taraftan bana bakıyor bir taraftanda eli tv yine karıştırıyor
benimde gribim iyice arttı bitki çayı içmekten yemyeşil olcam

tart yapmaya karar verdim öyleyse turta keke yakın eşimde hiç kek sevmez
hafta sonu görümcemin çocuklarına browni yapmıştım 3-4 dilim eşime ayırmıştım hala duruyor

geçmiş olsun cnm bizimkide ayaklandığı zamanlarda tv nin dibinde bitiyordu sürekli yapışıyordu camına değiştirmek zorunda kaldık şimdi duvarda ulaşamıyor oyuncaklar hep aynı döküyor koca sepeti kaldırıp altından dökemedimi basıyor yaygarayı birde öyle sinir küpü ki elinin üstünü ısırıyor bütün dişleri geçiriyor morartıyor yer yer tombik ellerini napcam bilmem beni üzüyor sıpa böyle yaparak ((

netten resimse özelliklerine tıkla adresini al grafik ekle butonuna basıp çıkan sayfaya yapıştır,
bilgisayarındansa imageshack den url sini al updata yaparak sonra onu yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…