- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.961
selam tekrardan kızlar ne yaptıınız,
ya helikopter bulunmuş öyle üzüldüm ki insanlar donarak ölmüşler Allah rahmet eylesin ölümünde hayırlısını versin:senağlama:
ooh maşallah full çekiyoruz
Kuaföre gittik geldik evi süpürdük beraber maskemi yaptım duşumu aldım ve geldim.
Nasılsınız?
benimki durmuyor kızlar görüşürüz sonra
analdim zeynebi göstermişmiydin hiçç
Kilo aldım diye gün öğlen kendime koca bir kase yeşil salata yaptım, roka, tere, soğan, göbek, bol limon, ton balığı. Bir güzel yedim ama zerre doymadım gittim fırına milföy attım ohh karnım doydu. Sonrada bebe bisk. üzereine sarelle sürdüm yanında da yeşil çay ohh ya yani kaş yapayım derken göz çıkardım. olsun yiyelim güzelleşelim.
afiet olsun zeybennep
sıhhatler olsun soytarı:)
hpşgeldin cnmm...
ne maskesi yaptın cnm..
bu arada geçen fırında ıspanaklı patates köfteyi deniyecem bugün bende..
patatesleri koydum haşlanıyor:)))
bende birde ıspanağı tart gibi yapıyorum fırında.. Ailece severek yiyoruz. hem hafifte..
bugün ikiye böldüm ıspanağı..
ikisinide yapacam:)))
ne maskesi yaptın yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiz
yok cnm göstermedim ama keşke zeynebede randevu alsaydım dedim içimdenbenneyaptımki
Albinanın bugün uyku düzeni bozuldu..
şimdi zorla uyutabildim..
Akşam saatimizi etkilemez inş. bu saatte uyutmam cnm..
sen nasılsın cnm..
Emire geçmiş olsun cnm..
zeynebide en kocamanından benim için öp cnmcım
ohh ohh bakımlı hatunlar sizi, sıhhatler olsun cnmmm, bayılırım süse püse makyaja bakıma herbişeye işteeeeeeeeeeeeehihoyyytooh maşallah full çekiyoruz
Kuaföre gittik geldik evi süpürdük beraber maskemi yaptım duşumu aldım ve geldim.
Nasılsınız?
Jege, Ali's Mother+, DreamLover+, ekin naz+, FREZYA, kSo, littlefairy+, MaSaL_08, Ms.Eda+, soytarı+, zeybennep
hey maşallaaaah be
bu arada zeynepcim papatesler benim tutmamıştı birbirini un ile,elime biraz sıvı yağ dökmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?