Bebeklerimiz ve Biz

selam tekrardan kızlar ne yaptıınız,
ya helikopter bulunmuş öyle üzüldüm ki insanlar donarak ölmüşler Allah rahmet eylesin ölümünde hayırlısını versin:senağlama:

ewet ya bende çok çok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin..
Bu arada herşeyin hayırlısı derlerya Allah ölümünde hayırlısını versin..
donarak, yanarak vs. ölmek gerçekten çok kötü..

ooh maşallah full çekiyoruz
Kuaföre gittik geldik evi süpürdük beraber maskemi yaptım duşumu aldım ve geldim.
Nasılsınız?

hpşgeldin cnmm...
ne maskesi yaptın cnm..
bu arada geçen fırında ıspanaklı patates köfteyi deniyecem bugün bende..
patatesleri koydum haşlanıyor:)))

bende birde ıspanağı tart gibi yapıyorum fırında.. Ailece severek yiyoruz. hem hafifte..
bugün ikiye böldüm ıspanağı..
ikisinide yapacam:)))

Jege, Ali's Mother+, DreamLover+, ekin naz+, FREZYA, kSo, littlefairy+, MaSaL_08, Ms.Eda+, soytarı+, zeybennep

hey maşallaaaah be

eyvah eyvah bunları hepsini senmi yedin...Diyene baksana baharın gelişindenmidir nedir
bende 2 kilo almışım.Hep abur cubur,Dün denoyla koca kase patlamış mısırı götürdük.
çikolata gofret vs vs çok yiyorum ben.

afiet olsun zeybennep
sıhhatler olsun soytarı:)

Teşekkür ederim cnm.

Hımmm çok iyi , bende çok beğendim bizler içinde üstüne beşemal sos yapılım fırına verilebbilir.
Bende denize onu yaparken kendimizede yemeğini pişirmiştim.
Senin dediğin nasıl oluyor cnm.

ne maskesi yaptın yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Canlarım kil maskesi yaptım haftada bir kere muhakkak yaparım sonrasındada fındık ve kayısı yağıyla masajını yapıyorum.

bence akşamı etkiler cnm yaa
bu saatte uyuduğuna göre gece geç uyur, arada bizde de oluyo
be ngünde 1 kere uyutuyorum zeynebii, kızlar siz kaç kere uyutuyosunuz

ooh maşallah full çekiyoruz
Kuaföre gittik geldik evi süpürdük beraber maskemi yaptım duşumu aldım ve geldim.
Nasılsınız?
ohh ohh bakımlı hatunlar sizi, sıhhatler olsun cnmmm, bayılırım süse püse makyaja bakıma herbişeye işteeeeeeeeeeeeehihoyyyt

Jege, Ali's Mother+, DreamLover+, ekin naz+, FREZYA, kSo, littlefairy+, MaSaL_08, Ms.Eda+, soytarı+, zeybennep

hey maşallaaaah be

valla hay maşallah

kızlar koptum zeynebeeeeee
beyaz çilolatalı gofret verdim eline , tabi üstten baya bi ısırdım önce kendim

şimdi geri kalanınından ısırmak için zeynebe doğru eğildim dee
cadıı çikolatayı uzaklaştırıp bana da kaakkkkkk diye bağırınıyo vermemk için

Denomun en fawori aktivitesi şu sıralar fot.makinesi eline alıyor açıyor,Anne gülümse diyor ve çekiyor.
Bir görseniz çektiği resimleri :))
bazen çok güzel yakalıyor bazende olmadık yerlerimi çekiyor :))))))))))))))

bu arada zeynepcim papatesler benim tutmamıştı birbirini un ile,elime biraz sıvı yağ dökmüştüm.

hım anladım cnm sağol..
cnm bende patatesleri haşlayıp rendeliyorum ,ıspanakları ince ince kıyıp tuz ile hafif ovuyorum.. patatesle karıştırıp içine 1 bardak yoğurt, 1 bardağa yakın süt,
1 bardak un, 2 yumurta ve tuzunu ilave edip yağuruyorum. yağlanmış tepsiye döküp üzeri kızarana kadar pişiriyorum..güzel oluyor tavsiye ederim..

Deniz eğer erken yattıysa gündüz ve bir saat uyuduysa bir daha 5 gibi uyutmaya çalışıyorum
tabi bazen uyumuyor, ama 1 gibi yatıp bir saati geçiyorsa uykusu bir daha yatırmıyorum ama
bence 2 saat uyumaları lazım zehracım.

Fındık mevzusunada,ben günde bir avuç ya fındık ya badem ya ceviz veriyorum kaseye koyup deniz yiyor.

Saol zehracım. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…