Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim atlamışım kusura bakma...
1 kilo ıspanağa 3 orta boy patates iyi geliyor..

ıspanak çiğden cnm.. patatesle karıştırmadan tuzla ovuyorsun sadece
..

tamam canım yazdım,ıspanğında son zamanları sanırsam.

oyyy yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞenizŞeniz

bekliyoruz :)

Bende 60 kiloyum hedefim bu iştahla burada kalabilmek :)

Yeliz daha nerene elma sirkesi içeceksin yaw

tartıda geçen 60 ı gördüm ama birde regliyim.vermem lazım bacım en az 2 kilo

sürekli şekerimmm hep sandalye tepesindeyim

bunu bir yerde gördüm hoşuma gitti ondan koydum b

sandalye tepesi hee tuttum bunu:lepi:

Sizin bebeklerde korku başladımı,Deniz bu sıralar onu çok yapıyor "ayyy koyktum anne" diyor Annecimmmm diye atlıyor boynuma :)
neyden kokrtum annecim dediğimde olmadık şeyler gösteriyor az evvel odaya vuran akşam güneşinden korktu mesela.!

ewet yelizcim
drn de de oluyor we onun tepkiside enteresan ''korkma anne korkma ''diyip boynumuza atlıyor:) sıpa yaa

aynen yeliz
bizimki objeden deilde daha cok sesten korkuyor
mesela tık tık tık diye yukardan ses gelirse....
bide ''dit öcü dit'' dyor,heralde biz kullandık bunu dahaonce o da öcüyü öğrenmiş
mumkun olugunca söylemiyoruz artık

Deniz de aynen sestende korkuyor gökgürültüsü tıktık,mesela bugün kuaföre giderken,araba geçiyor haliyle yanımızdan,hemen kucağıma tırmanmaya çalışıyor korytum diyerek,
bende ohayı kullanmış olucamki,denize geçen ayakkabısını giydirirken ayakta bana tutunuyordu düşecek gibi oldu kendisine oaaa dedi ve güldü,bencede artık çok dikkat etmemiz gerekiyor kullandığımız kelimelere
sürekli kayıttalar.

Edacık bu arada zehra ve sevil müsait bir zamanlarında bana gelecekler sende müsait olursan beklerim canım.

eşim müsait olursa çok isterim yeliz'cim teşekkür ederim.

Bu arada havalar düzeliyor bir kadıköy buluşmasını unutmadınız değil mi? Şöyle havalar biraz daha ısınsın

zeynep daha korkmaya başlamadı
ama amcasına gittiğinde onların kocaman simsiyah bir kedisi var ve ne zaman nereye atlayacağı belli olmuyo
o kediden korkmuş havvv havvvv diyerek ağlamıştıı

ben de hiç hazetmiyorum zaten kediden kedi demek doğrumu bilmiyorum kocaman bi köpek kadar besili, kapkara bişiyyy

asla zarar veremem ama asla da dokunup sevemem hiç bir hayvana(

Bende kedileri hiç sewmen zehra,köpek daha sevimli geliyor,

görümcemin köpeği vardı doğal olarak k.walidemde kalıyordu,çok temiz ve bakımlıydı ama denizle
aynı ortamda olmasından hiç hoşlanmıyordum,evlendiğinde götürmemişti,k.walidemde çok sıkılmıştı artık
ona bakmak evde çünkü bir birey gibiydi özel yemeklerle felan beslenir üç öğün gezdiril felan
en son geldiğinde vermiş köpeği alıp gittiler ne kadar sevindim anlatamam.Hayvan sevgisini aşılamak lazım okeyde,evde aynı ortamda olmak bana çok ters. ileride deniz bir hayvan almak isterse en zararsınızdan başlıcam almaya balık su kaplumbağası kuş vs.

katılıyorum yelizcim

bizde kocaman bi akvaryum var ve kuşumuzda vardı
yavruydu daha ama o da geçen gün öldüü
kafesi boş duruyo yenisini alıcaz yakında

zeynep çok seviyodu kuşu, babası onun için almıştı ama büyümeden öldü hayvancık(

iyi akşamlar kızlar...nihayet dizimi bitirdim..yeni sezonu bekliyorum artık..buralardayım yani..öpüldünüz....

kızlar aklım çok karışık..berfe son zamanlarda memeye felaket düştü..daha doğrusu emmek deil durmadan oynamak istiyor.geceleri 3 4 kez meme diye uyanır oldu.emmiyor ağzına alıp geri uyuyor.kesmek istiyorum ama yanlış zamanmı daha küçükmü çok karasız kaldım.çok bunaldım meme meme diye ağlayıp duruyor sürekli emzirmemi istiyor.nolur bi şeyler deyin yoksa çıldırcam

anamm ne çokk lak lak etmişsimiz okuu okuu bitmedüüüüüü

nazda bu aralar seslerden korkuyor çok koktum diyor özellikle köpek havladığı zaman
yanıma koşoyor arkama saklanıyorrr

mevcan cımm ben olsam bıraktırırdım madem çok düşkün oldu
senide bunalttı.benim büyük kızım aynen öyleydi canım
çok düşkündü umduğum kadar zor olmadı bırakmak
hemde iştahı açldı.

canancım zeynep te öle, aklı erdikçe daha bi düşkün oldu memeye, direk açç meme meme diye geziyo ortalıkta, gece gündüz emiyooo sıpaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
anamm ne çokk lak lak etmişsimiz okuu okuu bitmedüüüüüü

nazda bu aralar seslerden korkuyor çok koktum diyor özellikle köpek havladığı zaman
yanıma koşoyor arkama saklanıyorrr

he valllaa bugün coştuk iyicene maşallah

yanlız mavice danası okudu okudu okudduuuşakkıdı
böleeeee :1shok::1shok:baktı baktı bi slm bile çakmadan gittiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…