- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.001
yelizcim atlamışım kusura bakma...
1 kilo ıspanağa 3 orta boy patates iyi geliyor..
ıspanak çiğden cnm.. patatesle karıştırmadan tuzla ovuyorsun sadece..
oyyy yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞenizŞeniz
Bende 60 kiloyum hedefim bu iştahla burada kalabilmek :)
Yeliz daha nerene elma sirkesi içeceksin yaw
sürekli şekerimmm hep sandalye tepesindeyim
bunu bir yerde gördüm hoşuma gitti ondan koydum b
ewet yelizcim
drn de de oluyor we onun tepkiside enteresan ''korkma anne korkma ''diyip boynumuza atlıyor:) sıpa yaa
Edacık bu arada zehra ve sevil müsait bir zamanlarında bana gelecekler sende müsait olursan beklerim canım.
eşim müsait olursa çok isterim yeliz'cim teşekkür ederim.
Bu arada havalar düzeliyor bir kadıköy buluşmasını unutmadınız değil mi? Şöyle havalar biraz daha ısınsın
kızlar aklım çok karışık..berfe son zamanlarda memeye felaket düştü..daha doğrusu emmek deil durmadan oynamak istiyor.geceleri 3 4 kez meme diye uyanır oldu.emmiyor ağzına alıp geri uyuyor.kesmek istiyorum ama yanlış zamanmı daha küçükmü çok karasız kaldım.çok bunaldım meme meme diye ağlayıp duruyor sürekli emzirmemi istiyor.nolur bi şeyler deyin yoksa çıldırcam
kızlar aklım çok karışık..berfe son zamanlarda memeye felaket düştü..daha doğrusu emmek deil durmadan oynamak istiyor.geceleri 3 4 kez meme diye uyanır oldu.emmiyor ağzına alıp geri uyuyor.kesmek istiyorum ama yanlış zamanmı daha küçükmü çok karasız kaldım.çok bunaldım meme meme diye ağlayıp duruyor sürekli emzirmemi istiyor.nolur bi şeyler deyin yoksa çıldırcam
anamm ne çokk lak lak etmişsimiz okuu okuu bitmedüüüüüü
nazda bu aralar seslerden korkuyor çok koktum diyor özellikle köpek havladığı zaman
yanıma koşoyor arkama saklanıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?