Bebeklerimiz ve Biz

kzlar mamalar tamam
simdi kuzu ile olmalıyım
yogurdunu hazırladım , yiyelim onu,
belki gece seansına gelriim
herkese opcukler

nabıynız annişlerim...

ben yorgunum bitkinim ayriyetten uykusuz sabaha kada seçim sonuçlarını takip ettim çok şükür izmirim anlının akıyla çıktı izmirimle ve imirliliğimle gurur duyuyorum...

ama feci yorgunum akşam misafirimde vardı ev savaş alanına döndü hala temizlik yapıyorum ve sıfır uykuylamirmirmirmir

geçmişe bakamadım sizler nasılsınız bakalım umarım hasta kimse yoktur varsa geçmiş olsun diyorum... öpüyorum hepiniziiii

kadişcim şu köstekli satlerden alabilirsin değişük olurrrrr

ben uzaktan kumandalı araba almıştım hemide kocaman
1 mtre boyundaaa
benim herüfe o kadar aranırım beğenirim pek öle hoşnut olmaz

ben almıyomda kutlamıyomda artıkın
hiç bir özel günü kutlamıyoruzz

vallahi kocişi sanırsam ayşegülümün ama nimocum bencede ali tamamen babaya benziooooooooooo hık demiş yani

nimoooooo yazdıklarını okudum allah sabır versin arkadışım diyorum ve sustum ne diyemki yani öpüyorum seni canısıŞeniz

slm kızlar
bugün arkadaşa gitmiştim yeni geldim.
havalar açıldı artık.
evde durmak sıkıyor
ama gezmeyide korkarak yapıyorum.
tam hastalık havası çünkü.

geçmişe bakamadım tam.
ayegülcüm saçların harika olmuş
nimo canım nil mi hasta geçmiş olsun.
kadiscim eşğfman takımı olabilirbence hem istiyacıda var istiyrodu diyorsun.
ben kocişle özel günlerde yemeğe çıkarım sadece.aldıklarımı beğenmez seçicidir kendileri :S

saol ekin nazım, bakalım ne gelişmeler olucak arıycam birazdan hastaneyi
İNŞALLAH CANIMMMMMMM.
Zehram sağol şımarttın bei yevrüm emme resim dana gibim olduğu içün böle koymamıştım sayfayı devirmiş resmen :)))

Ekünüm sağol bebeğüm öperim seni
bende senüü öperümm danammmmmmmm
zeynepcim hoşgeldin bacum nasılsın :1hug:
cadılar nasılllll
saolll canımmm benimm.ezgi hastaydı dr götürdüm
dr sinüzit dedi .onun dışında iyiyiz canımm
sanırsam eşinin doğum günüü nice mutlu senelere canımmm

nabıyınn danammmmmmmmm evet izmirrrrr süperrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

nasılsınn danammmmm.ohh iyi yapmışınn canımmm gezz tabiii
evet canımm tam hastalık havası dikkat etmek lazımmm

yine ben geldim...

ekinim gelmiş canım ezgimi hasta çok geçmiş olsun yafri bak gelin siz izmire kısım bu kadar diyorum başkada bişiiiiiii demiyorum

kadişimde hastaymış onada geçmiş olsun yelizim ve denosuda hastaymış onalarada çok geçmiş olsun

semihacım sen nasılsın bidenem berramız nasıl

ayşegülüm yazmadan çıkmışım balım saçların yakıyo arkadaşım gerçekten rengide kesimide süper yüzüne çok yakışmış canım güzle güle kullan

vallahi kuaförde boya olayını uzuuunn zaman oldu rafa kaldıralı ben şimci herüfe desem kuaförde saç boyatacam alimallah gece saçlarımı sıfıra felan vururdelikafadulden

ama dipler geldi yine bir kutu boyaya bakar yaza kadar böyle yaza inşallah düğünlerimiz var gölge yaptircem pendeeeeeeeeeeeeeeeee

hadim benim daha işim var yemekte yapicimmmm

öpüyorum danoşlar

iyiyiz aynurcum bildiğin gibi işte.
yemek işini biz halledeli çok oldu. eşim uyuyor azcık bende takılıyorum...

selam bizde eve yeni geldik dün arkadaşlardaydık
nazar boncuğu yapılan bir köye
birde kımız çiftliğine gittik ebrar ata bindi tabi sadece resim çektirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…