Bebeklerimiz ve Biz

bizde iyiyiz canım.
berrada hafif öksürük var.onun dışında yaramazlıklara devam...

Uykusuz ve yorgun anneden herkese iyi geceler,
Gecemiz çok kötüydü,gündüzümüzde farksız değildi,bende hastayım tabi bitik durumdayım.
Yatırdıkdan bir saat sonra yine ağlayarak uyandı deniz,ateşi vardı birazcık,üstündeki bir tak pijamayı çıkardım şurup verdim.Umarım dün gece gibi olmaz,yarınımız bugünümüzden güzel olur inşallah.

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Geçicek inşallah.

cnm mrnb gecmış olsun ınsallah bugun uykunuz guzel gecer ve dınlenmış olursunuz

bu arada sıkkın ve sınırlıyım

halamdayım suan ev toplu oldugu ıçın gıdemıyorum evde 2 paket sut vardı cnm pudıng ıstedı 1.5 lıtre olan sutu actım yaptım halam kurstan geldı demezmı o sutu ben ıçmek ıçın almıştım özgeye demıştım bak ona kızdım dedıçşok şok şok asla bışıyın lafını yapmaz elı boldur ama çok gucendım bır sutun lafını yapan kımbılır arkamdan daha nelerın lafını yapıyordur dedım aglaya aglaya bakkala gıttım sut aldım geldım az önce...çok darıldım yarın yengeme gecıcem ben bakkala gıdınce babannem baya kızmış halama gelıncede hıç konuşmadım

Sıbel alınmakta haklısın kim olsa alınır ama çok takmamaya çalış, keyfini çıkar. Ahh ya insanın evi gibi yok

canım benim ya geçmiş olsunn.inşallah geceniz gü<zel geçer
sorunsuz .artık tam hastalık havası var dikkat et canımm
dr götürdünmü canımm

tamda beklediğin gibi geçmiş gece Yeliz'cim inşallah bu gece daha iyi geçer

Ewet aynen,salya sümük ağlamakla geçti biraz ağrı kesici verdimde rahatladı,eşime bile gitmiyor böyle durumlarda.Haliyle benim kolum ağrıyor yatmıyor oturtmuyor ,holde kaç tur attık bilmiyorum.

İnşallah bu gece daha rahatlamıştır kuzumda deliksiz uyur.

cnm mrnb gecmış olsun ınsallah bugun uykunuz guzel gecer ve dınlenmış olursunuz

Teşekkür ederim.İnşallah.

canım alınmakra haklısın bende olsam çok alınırdım
boşver takma kafana canım.

Üzülme canım , bundan sonra daha mesafeli olursun.Görüşmezsin lafınıda edecek bişey kalmaz ortada.Bazı insanlar iyeceğin lafını çok yapıyor.

canım kıyamam denoda hasta olunca sana yapışıyor demek
nazda aynı kimseye gitmez.keşke iyi olsun canım tur atınn sabaha kadarrr

canım benim ya geçmiş olsunn.inşallah geceniz gü<zel geçer
sorunsuz .artık tam hastalık havası var dikkat et canımm
dr götürdünmü canımm

Teşekkür ederiz zeynepcim geçecek elbet.İnşallah.
Dr a henüz götürmedim çünkü hemen antibiyotik veriyorlar diye,Perebron öksürük şurubu var çok iyi geliyor öksürüğe,onu ve peditus u kullanıyorum bir kaç güne ilerleme göstermezse götüreceğim.

canım kıyamam denoda hasta olunca sana yapışıyor demek
nazda aynı kimseye gitmez.keşke iyi olsun canım tur atınn sabaha kadarrr

ewet babası alıyor,dahada içli ağlamaya başlıyor.Eşimde yanımızda turladı bizimle,gitmiyor ona ne yapsın.
Yaaa evet sağlıkla atalım o turu.
Düzelicek inşallah düzelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…