- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.241
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bende bugün çok yorgunum her yerim ağrıyo
fatmacım hoşgeldin nasılsın ebrar nasıl?
cimcime hayırdır hasta falanmısın?
Uykusuz ve yorgun anneden herkese iyi geceler,
Gecemiz çok kötüydü,gündüzümüzde farksız değildi,bende hastayım tabi bitik durumdayım.
Yatırdıkdan bir saat sonra yine ağlayarak uyandı deniz,ateşi vardı birazcık,üstündeki bir tak pijamayı çıkardım şurup verdim.Umarım dün gece gibi olmaz,yarınımız bugünümüzden güzel olur inşallah.
Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Geçicek inşallah.
Sİbel alınmakta haklısın kim olsa alınır ama çok takmamaya çalış, keyfini çıkar. Ahh ya insanın evi gibi yok
Uykusuz ve yorgun anneden herkese iyi geceler,
Gecemiz çok kötüydü,gündüzümüzde farksız değildi,bende hastayım tabi bitik durumdayım.
Yatırdıkdan bir saat sonra yine ağlayarak uyandı deniz,ateşi vardı birazcık,üstündeki bir tak pijamayı çıkardım şurup verdim.Umarım dün gece gibi olmaz,yarınımız bugünümüzden güzel olur inşallah.
Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Geçicek inşallah.
tamda beklediğin gibi geçmiş gece Yeliz'cim inşallah bu gece daha iyi geçer
cnm mrnb gecmış olsun ınsallah bugun uykunuz guzel gecer ve dınlenmış olursunuz
bu arada sıkkın ve sınırlıyım
halamdayım suan ev toplu oldugu ıçın gıdemıyorum evde 2 paket sut vardı cnm pudıng ıstedı 1.5 lıtre olan sutu actım yaptım halam kurstan geldı demezmı o sutu ben ıçmek ıçın almıştım özgeye demıştım bak ona kızdım dedıçşok şok şok asla bışıyın lafını yapmaz elı boldur ama çok gucendım bır sutun lafını yapan kımbılır arkamdan daha nelerın lafını yapıyordur dedım aglaya aglaya bakkala gıttım sut aldım geldım az önce...çok darıldım yarın yengeme gecıcem ben bakkala gıdınce babannem baya kızmış halama gelıncede hıç konuşmadım
bu arada sıkkın ve sınırlıyım
halamdayım suan ev toplu oldugu ıçın gıdemıyorum evde 2 paket sut vardı cnm pudıng ıstedı 1.5 lıtre olan sutu actım yaptım halam kurstan geldı demezmı o sutu ben ıçmek ıçın almıştım özgeye demıştım bak ona kızdım dedıçşok şok şok asla bışıyın lafını yapmaz elı boldur ama çok gucendım bır sutun lafını yapan kımbılır arkamdan daha nelerın lafını yapıyordur dedım aglaya aglaya bakkala gıttım sut aldım geldım az önce...çok darıldım yarın yengeme gecıcem ben bakkala gıdınce babannem baya kızmış halama gelıncede hıç konuşmadım
Ewet aynen,salya sümük ağlamakla geçti biraz ağrı kesici verdimde rahatladı,eşime bile gitmiyor böyle durumlarda.Haliyle benim kolum ağrıyor yatmıyor oturtmuyor ,holde kaç tur attık bilmiyorum.
İnşallah bu gece daha rahatlamıştır kuzumda deliksiz uyur.
Teşekkür ederim.İnşallah.
canım benim ya geçmiş olsunn.inşallah geceniz gü<zel geçer
sorunsuz .artık tam hastalık havası var dikkat et canımm
dr götürdünmü canımm
Ewet aynen,salya sümük ağlamakla geçti biraz ağrı kesici verdimde rahatladı,eşime bile gitmiyor böyle durumlarda.Haliyle benim kolum ağrıyor yatmıyor oturtmuyor ,holde kaç tur attık bilmiyorum.
İnşallah bu gece daha rahatlamıştır kuzumda deliksiz uyur.
inşallah yeliz'cim. bizde de öyle hastalınca ne babası ne kimse tamamen yapışıyor. Bu gece mışıl mışıl uyusun inşallah, allah rahatlık versin deno ya
canım kıyamam denoda hasta olunca sana yapışıyor demek
nazda aynı kimseye gitmez.keşke iyi olsun canım tur atınn sabaha kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?