- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.361
Teşekkür ederim canım,yok be ne döktürmesi, portakallı pekin ördeği değilki,
onlardan kolay ne var :)
Günüm yok canım,K.walidemlerin komşuları gelecek yaklaşık 10 kişi,taşındığımdan beri gelmek istiyorlardı hazır son günlerim davet ettim.
Çok haklısın tam havası ama balkondan bakınca çılğına dönüyor herkes gibi.
çıkarıyım biraz.
Demek bayılırsın heee babam getirmişti memlekette k.walidemde bizim komşular sever diyince bir bayımlık aldım annemden,ben ve eşim pek aramayız.
Siz gelin yaparım aşk olsun.Bu arada Perşembe günüde siz gelin bacım.Ne dersiniz.?
Çünkü ben P.tesi günü işe başlıyorum:sm_cool::lepi:
Teşekkür ederim canım,yok be ne döktürmesi, portakallı pekin ördeği değilki,
onlardan kolay ne var :)
Günüm yok canım,K.walidemlerin komşuları gelecek yaklaşık 10 kişi,taşındığımdan beri gelmek istiyorlardı hazır son günlerim davet ettim.
Çok haklısın tam havası ama balkondan bakınca çılğına dönüyor herkes gibi.
çıkarıyım biraz.
Demek bayılırsın heee babam getirmişti memlekette k.walidemde bizim komşular sever diyince bir bayımlık aldım annemden,ben ve eşim pek aramayız.
Siz gelin yaparım aşk olsun.Bu arada Perşembe günüde siz gelin bacım.Ne dersiniz.?
Çünkü ben P.tesi günü işe başlıyorum:sm_cool::lepi:
kzılar napıyınızzz
bşey sorcam
efendim kuzuları yatağına yatırıp bırakınca kendi kendine uyuyormu
biz halen kendi yatağımızda yatmıyoruz, bizimle yatmıyor hiç yatmadı da ama ben ona yer yatağı yapmıştım orada yatıyor. akşam olunca yanına uzanıyorum hemen gözleir kapatıp uykuya dalıyor
ama yatağına alıştırmaya çalıştım hafatsonu gözler faltaşı, şirinlik yapıp uyumadı.
birde halen emzik muhabbetimiz devam ediyor bizim
varmı bi görüşü önerisi olan
zeynepcim diyetemi başladın tam yürüyüş havası ama
imkanım olsa bende yürüsem ben köyde oturuyorum yürüme şansım hiç yok malesef
ama benim kilolar gitti bu ara yine almaya başladım
dengelemem lazım elim yüzüm şiş sabah uyanınca parmaklarım falan uyuşmuş oluyo
böyle olduğunda ben pirinç lapası yuyorum gün boyu sadece
ee biraz iniyor şişliğim ama gecici tabi ki
hazirnada tatile gitcez 3-4 kilo versem ne güzel olacak ama zor gibi
mev.can ,ekinnaz zeynnepcim ve tenzilecim teşekkür ederim canlarım.
dün bir görüşmeye gitmiştim,aslında iş ilanları yoktu ama bir önceki şirketimle aynı işi yapıyorlardı
info adreslerine mailimi atmıştım.dün çağırdılar görüşmeye,aslında boş posizyonumuz yok ama iş tecrübeleriniz ve cv nizi yollamanız çok hoşumuza gitti,sizin için bir pozisyon ayarlıcaz dediler,
bu günde telefon geldi başlayabilirmisiniz dediler, :) Hayhay efendim dedim :))
Evime çok yakın yine, Rabbim utandırmasın inşallah.Çok mutluyum çoook
Tenzile yaparmısın öyle bir güzellik çok mutlu olurum inan :))))
nerde be guzelimmev.can ,ekinnaz zeynnepcim ve tenzilecim teşekkür ederim canlarım.
dün bir görüşmeye gitmiştim,aslında iş ilanları yoktu ama bir önceki şirketimle aynı işi yapıyorlardı
info adreslerine mailimi atmıştım.dün çağırdılar görüşmeye,aslında boş posizyonumuz yok ama iş tecrübeleriniz ve cv nizi yollamanız çok hoşumuza gitti,sizin için bir pozisyon ayarlıcaz dediler,
bu günde telefon geldi başlayabilirmisiniz dediler, :) Hayhay efendim dedim :))
Evime çok yakın yine, Rabbim utandırmasın inşallah.Çok mutluyum çoook
Tenzile yaparmısın öyle bir güzellik çok mutlu olurum inan :))))
Ay inanmıyorum yılın flaş haberi bu... Hadi hayırlı olsun canım benim Allah utandırmasın inşllah daim olur. Perşembe gelemem misafirlerim gelecek başka zamana inşallah olmazsa annene geldiğinde bu tarafda buluşuruz. Aman boşver sen işe girdin ya gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?