Bebeklerimiz ve Biz

gecmiş olsun monpetticim
disinde felan bi zedelenme war mıymış

bizim geçti düştüğünde kanamış ve şişmişti
seninle denk gelemiyoruz tenzile derin memeyi bıraktımı nasıl yaptınız
en yeni sen varsın bu konuda 1 aya kadar bırakmayı düşünüyomda

Son düzenleme:
ooooooo mevcan hanımda gelmiş
yaaa ben ebrarı dışarı çıkarcaktım burda hava çok güzel ben çorba yapana kadar uyudu

yaz günü gibi dışarısı kuzuyu parka götürdüm..bi sinirli anlatamam salıncaktan asla inmiyor..ağlıyor bıyak diyor..eve gelene kadar hüngür hüngür ağladı..ben yazın napcam bunla...

selam monpetitim..valla ben karnını doyurup evi alel acele topladım attım kendimi sokağa..balkondan parka bakıyor cadı..basıyor çığlığı pak pak diye..demirlere tırmanmaya çalışıyor..içeride girmiyor anlıycan yazın yandım ben..evin önü park camlardan hep görünüyor..açıp açıp pak diye bağırıyor..

aaaaanaaaa eliiiiifff haber ver arayan oldumu arakadaşlar bende numarası yok elifinn
daha doğrusu benim tel çamaşır makinasında yıkandığı için numaralar gitti

arayan varsa benim de geçmiş olsun ilkelerimi iletinn

hay allahım yaaaa

kadişcim fatih tam mekanı
ben ce oraya gelçeşit çeşit var

sen nasılsın ebrar nasıl..bende memeden kesmeyi düşünüyorum çok bunalttı beni..bu sefer durdum durdum 1 -2 ay daha emsin 18 aylık olunca bıraktırıyım diyorum..gerçi nasıl bırakacaksa memem diyor şap öpüyor..benden yüz bulamazsa babasına saldırıyor meme diye:)))

ewet sekerim bıraktık
yaklaşık 3 aydır emmiyoruz
ama hala gördügünde öpüp duruyor:))

walla canımcım cok kasma bi kere kendini,dogal bir surec bu da.kabul ediyorum senin icinde onun içinde zor tabi,

drn bu konuda bana cok yardımcı oldu aslında , yada allah tarafından bilemiyorum
dusundugumuz gece hic uyanmadı sabaha kadar,
ertesi gece de aynen oyle sabaha kadar kesintisiz uyudu.
sonraki gecelerde 1 kez olmak uzere uyandıgında koltukta yanıma yatırdım ,uyuyor numarası yaptim ,o da uyumaya dewam ettii , yatagına koydum tekrar..
boylelikte gecti bizimki cnm
diyorum ya hersey o kadar tıkırında gittiiki sukurler olsun,zorlanmadim ki gece en az 6 kere kalkardı emmeye...

seninki hangi saat diliminde emiyor bilmiyorum ama benimki sadece gece emiyordu,planim uyanırsa eger onu baska sekilde oyalamak we anlatmaktı herseyi,buyudugunu artık bırakacagını ws.
ama Ms.Eda gece simdiden gece kesip sadece gunduz emzirmeye basladı,
bu da cok mantıklı ,gunduz oyalamak daha kolay bıcırıkları ,gece uykulu hallerinde zor olabilir..
sende oyle yap istersen yawas yawas gece yi kes sadece gunduz wer,calisiyorsan isten gelince mesela...

allah yardımcın olsun bol bol dua et...hayırlısı ile atlatacaksin herkes gibi cnm..

Herkese merhaba,
Gecemiz çokta kötü değildi,ateş veya mızmızlık yoktu ama bizim yanımızda sabahladı küçük hanım.
Temizliğimi yaptım, Yemeğimi yaptım, Kuzuyla dışarı çıkmayı planlıyoruz.
Akşamada yarın için hazırlık yapıcam kek ve kurabiyeyi bu akşamda yapıcam böreğide hazırlayıp dolaba atıcam. makarna salatası ve turşu kavurmasınıda yarın yapıcam. Turşu kavurmasını özel istek üzerine yapıyorum. Hiç aklımda yoktu.

Ruze düşmüş,Çok çok geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah.

Bizde bir sokak turu attık. Terlemişti banyo yaptırdım yemeğini yedirip yatırdım. Çok yoruldu herhalde yatağa yatar yatmaz kapadı gözleri...
Yemek yapmam lazım hiç de canım istemiyor. Oturdum kaldım pc nin başına...

gecmıs olsun canım denızeee nasılsınnn tatlım

dunurum demek benım gelın emıyo daha zor oluyodur ya yavas yavas kes canım bırden bıraktırma ben ardaya oyle yapmıstım ılk once gunduz vermedım sonrada gecelerı kesmeye basladımmmm

ruzemıze gecmıs olsun ınsallah hafıf dusmusturrrrrr

kızlar sızer napıyosunuzzz

dünürüm berfeninki emmek deil bi nevi sakız çiğnemek..göğsümü açınca çocuğun gözlerininin içi gülüyor..memem demezmi..öldürüyor beni...

sağol tenzile
bizim emmeyi gece abartıyor 10 kez kalktığım oluyor bazen
1-2 haftadır gündüzleri azaldı emmesi ara öğün çok vermeye başladım galiba
canı sıkılınca memeye sarıyor
1 aydır çalışma saatimde azaldı ya onun verdiği bir rahatlık var
bizde sizin gibi kolay atlatırız inşallah
ohh ne güzel sevil siz dolaşmışsınız biz daha çıkamadık ikna edemiyorum uyumuyorda kalmıyorda ayısına sarıldı yatıyor
deno iyileşmiş ne güzel
benimde yarın kahvaltıya misafirlerim var ne yapsmki bir bakınayım int

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…