Bebeklerimiz ve Biz

iyiyim valla kız çok hastaydı geçen acile kaldırdık şimdi çok şükür iyi sen ne yapıyorsun nasılsın iyimisin kızın nasıl ismine bayılıyorum kızının anlamı ne kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım inş. önemli birşeyi yoktur neden ateşlendiki acaba kuzun
yezda eylül adı yezda iyilik tanrısı demek:1hug:

diş çıkarıyor oda çok fazla ateş yaptı 4 gün düşmedi ateşi son artık acile kaldırdık havale geçirmeye gelmiş müdahale ettiler düştü çok şükür dayanamıyorum onu öyle görmeye ama şuan görseniz varya gözlerinin önü mor çok zayıfladı zaten kilolu bir çocuk değil di hepten zayıfladı gördükçe çok üzülüyorum sanki kendimi iyi bir anne değilmiş gibi görüyorum onu öyle gördükçe senağlama

selam kızlar hoşgeldiniz,

Elif'ten hiç haber alan yok sanırım, iyi haberleri gelsin inş.

Elmas sizede çok geçmiş olsun, benim kızımda dişlerini ateşli çıkarıyor ama senin ki çok yükselmiş dişten olmaya bilirmi acaba. Kendinle ilgili böyle şeylerde düşünme, hepimiz sürekli en iyisi için uğraşıyoruz ama her bebe ayrı

canım öle düşünme zaman zaman bende hasta olunca öle diyorum ama biz gözlerinin içine bakıyoruz hasta olmasınlar rahatsız olmasınlar diye ama diş bunu bir işekilde çıkartıcaklar
bende senden farksızım canım yezdada öle yemesi güzel ama kilo almayan bir çocuk dişlerinden huysuz olduğu vakit hemen iştahsızlık mızmızlık başlıyor malesef
çok çok gemiş olsun canım dişler çıkana kadar bizde helak oluyoruz onlarla beraber bizimki öle ben geceleri yatarken dolven veriyorum. o geceleri rahat yatmasını sağlıyor

ateşi bayağı uzun sürmüş ama bir ara yezdada öle olmuştu ama sonra doktoruna aramıştım uzun sürdüyse antibyotik başla dedi sonraaldımda içti düzeldi

çok teşekkür ederim gideceğiz doktora idraryollarından şüpheleniyorum ben böbreklerimden rahatsızım çocuğunda olabilirmi acaba diye baktırcaz eşimin izin almasını bekliyorum iyi bir doktor araştırıyoruz

edacım hoşgeldin nasılsın asya nasıll

edacım hoşgeldin nasılsın asya nasıll

Merhaba Kadiş'çim hoşbulduk

Asya iyi şükürler olsun bu ara dişleri peşpeş patlamaya başladı biraz mızmız ama ben razcıyım ateşlenmesinde. Memeye yine çok düştü fakat gece emmelerini azaltmam yinede işe yaradı 3-4 saat uyku uyuyabiliyoruz.

Siz nasılsınız düğün dernek var sanırım elbise falan bakıyormuşsun. Sanırm yakında benimde ihtiyacım olacak ama daha birşey bakmadım. Yezda nın dişler nasıl rahatladı değil mi.

aman iyi olsun yaaa dişler problem zaten başlı başına bizimkide hala sıralıyarak çıkarıyor birgün iyiyse birgün mızmız işte cadıı

meme konusuna gelince bizimki gündüz emmiyor ben işteyim diye ama akşam affetmiyor hemen gelip kaldırıyor badiyi veya kazağı

bende yarından itibaren kesmek istiyorum artık 18 ayına giricek geceleride bazen kalkıyor bazende kalkmıyor ama ağlayıoncada şusturucu tek meme emzik zaten 9-10 aylıktı kendisi bıraktı .

evet mayıs 24 'te erkek kardeşimin düğünü var onun için elbise bakıyorum bende şık birşey olsun istiyorum bakalım pendikten falan bakıcam öle kafamda model canlandırması içinde netten bakıyorum

inşallah yoktur öle bişey canımm neyi idrar yollarına bağlıyorsun

çocuklarda olsun büyüklerde olsun idrar yollarında enfeksiyon varsa ateş yapar o yüzden idrar yolları enfeksiyonuna baktıracağım ben 8 senedir tedavi görüyorum ama enfeksiyonum hiç düşmüyor haliyle zaman zaman ateşleniyorum :1no2:

Haydi hayırlısı, Allah mutlu etsin.

Valla en iyisi mağaza mağaza gezmek ummadığın yerden çıkıveriyor. Bende baktım nette kafam göre birşeyler buldum ama nerede satıldığı v.s. yok arada bulasın

eda bu arada asyanın şu profiline koyduğun resim çok şeker ne güzel oyuncakları dizmiş arasında oturmuş cadı

bir arkadaşımın kızıda çok ateşleniyor dediğin gibi idrar yolları enfeksiyonundan dolayı. Bencede üzerinde dur, o da dediğin gibi kilo almayan bir bebek ama bünye meselesi, annesine diyorum tek derdi kilo olsun ama o da haklı

sağol allah razı olsun canım sizinkinide allah hayırlı etsin :1hug:

öle canım pendikte tekbirin yanında bir mağaza var orda baktımda pazar günü güzel şeyler var ben tesettürlü olduğum için her modelide alamıyorum malesef orda birtane gördüm güzeldi birdaha gişdersem bakıcam ordakine :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…