- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.421
kadis yorumun için çok teşekkür ederim canım benim
hoşgeldin elmaz iyi sen nasılsın
iyiyim valla kız çok hastaydı geçen acile kaldırdık şimdi çok şükür iyi sen ne yapıyorsun nasılsın iyimisin kızın nasıl ismine bayılıyorum kızının anlamı ne kaydirigubbakcemile5
diş çıkarıyor oda çok fazla ateş yaptı 4 gün düşmedi ateşi son artık acile kaldırdık havale geçirmeye gelmiş müdahale ettiler düştü çok şükür dayanamıyorum onu öyle görmeye ama şuan görseniz varya gözlerinin önü mor çok zayıfladı zaten kilolu bir çocuk değil di hepten zayıfladı gördükçe çok üzülüyorum sanki kendimi iyi bir anne değilmiş gibi görüyorum onu öyle gördükçe senağlama
selam kızlar hoşgeldiniz,
Elif'ten hiç haber alan yok sanırım, iyi haberleri gelsin inş.
Elmas sizede çok geçmiş olsun, benim kızımda dişlerini ateşli çıkarıyor ama senin ki çok yükselmiş dişten olmaya bilirmi acaba. Kendinle ilgili böyle şeylerde düşünme, hepimiz sürekli en iyisi için uğraşıyoruz ama her bebe ayrı
selam kızlar hoşgeldiniz,
Elif'ten hiç haber alan yok sanırım, iyi haberleri gelsin inş.
Elmas sizede çok geçmiş olsun, benim kızımda dişlerini ateşli çıkarıyor ama senin ki çok yükselmiş dişten olmaya bilirmi acaba. Kendinle ilgili böyle şeylerde düşünme, hepimiz sürekli en iyisi için uğraşıyoruz ama her bebe ayrı
çok teşekkür ederim gideceğiz doktora idraryollarından şüpheleniyorum ben böbreklerimden rahatsızım çocuğunda olabilirmi acaba diye baktırcaz eşimin izin almasını bekliyorum iyi bir doktor araştırıyoruz
edacım hoşgeldin nasılsın asya nasıll
Merhaba Kadiş'çim hoşbulduk
Asya iyi şükürler olsun bu ara dişleri peşpeş patlamaya başladı biraz mızmız ama ben razcıyım ateşlenmesinde. Memeye yine çok düştü fakat gece emmelerini azaltmam yinede işe yaradı 3-4 saat uyku uyuyabiliyoruz.
Siz nasılsınız düğün dernek var sanırım elbise falan bakıyormuşsun. Sanırm yakında benimde ihtiyacım olacak ama daha birşey bakmadım. Yezda nın dişler nasıl rahatladı değil mi.
inşallah yoktur öle bişey canımm neyi idrar yollarına bağlıyorsun
çocuklarda olsun büyüklerde olsun idrar yollarında enfeksiyon varsa ateş yapar o yüzden idrar yolları enfeksiyonuna baktıracağım ben 8 senedir tedavi görüyorum ama enfeksiyonum hiç düşmüyor haliyle zaman zaman ateşleniyorum :1no2:
Haydi hayırlısı, Allah mutlu etsin.
Valla en iyisi mağaza mağaza gezmek ummadığın yerden çıkıveriyor. Bende baktım nette kafam göre birşeyler buldum ama nerede satıldığı v.s. yok arada bulasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?