Bebeklerimiz ve Biz

evet canım birde idrara yolu enfeksiyonu çok önemli böbrekleri çürütmeye yol açıyor hamileyken çok zorluk yaşıyorsunuz kesenin yırtılmasına neden oluyor o yüzden saadece çocuklarda değil bizlerdede çok önemli

eda bu arada asyanın şu profiline koyduğun resim çok şeker ne güzel oyuncakları dizmiş arasında oturmuş cadı

sağol canım, babamızın marifeti

uykudan yeni kalkmıştı sakinken oturttu onu :) komikler ya

bugünde babasına oyun öğretiyor, elinden tutmuş yere oturtmuş asya da yanına. Sözde yerden birşey alıp babasının eline verir gibi yapıyor, babasıda aaa diyor.

ya benim cadı sıksık ateşlenmiyor ama kilo problemei var gerçi ben takmıyorum kilo bende eşimde zayıfız zaten onunda olması normal geliyor zaten önemli olan sağlık bence bizim doktorda istedide idrar tahlili falan malesef yoğunluktan işten dolayı yaptıramadım ama hep aklımda soru işareti olarak duruyor

gidemiyorum bir türlü yavvvv yatmaya sizi bırakıpta bence sakın ihmal etme eğer doktor istediyse iş her zaman yapılır bebeğimiz daha önemli

maşallak asyaya bak sen cadıya ababaya oyun heee bilmiyorki babası onu cebinden çıkarır çocuk iştee çok cadı oluyorlar vallahi

bizimkide durmamış hiç bugün annem dışarı çıkarmış biraz komşunun oğluyla oynamış annemlerin karşısı muhtarlık arakada park var yerini bilir gibi parka doğru gitmiş annem getirince ağlamış sonra dayanamamış götürmüş sallamış akydırmış 2 saat ölece kalmış parkta eve gedirip yıkamış yedirmiş üstünü değişmiş yatırmış 2 saat uyumuş cadı yorulmuş galiba

elmascım götürcemde izinler bu aralar pek verilmiyor birde götürdüğüm hastanede tahliller bayağı tutuyor malum biraz para sıkıntısı var kızımdan önemli değil tabiki hiçbirşey ona dünyalar feda en yakın zamanda yaptırcam ama

Ohh kızıma afferim gezdirsin kendini, bizde hergün atıyoruz kendimizi dışarı. Bugün arabasını falan almadım yürüdü hep gelince uzun uyudu.

havalar güzel maşallah ama çarpıyor işte birden aldanıyoruz malesef sıcaklığa man dikkat edelim

yoruluyorya eda ondan uyumuştur cimcimen

bende kaçıyorum sabah iş var malum gidip yatayım iyi geceler sanada allah rahatlık versin

seni ve kuzuyu öpüyorum .

topiğimizin güzel anneleri hepinizi ve kuzuları öpüyor iyi geceler diliyorum.ŞenizŞeniz

Çok teşekkür ederim canım saol.

Canım inşallah iyi haberlerini alırız,dualarımız onunla.

Yeliz'cim seninde gözün aydın, bu krizde çok şanslısın canım Allah utandırmasın
Çok teşekkür ederim canım Aminnnnnnnnnnnnnnn

Denizi yatırmadan önce keki koydum fırına saatinide ayarladım,( ondan önce bir tane çöpe gitti kapartma tozu bozuk diye) uyutuncada böreği hazırlayacaktım ama bende uyuya kalmışım kek olmuş kurabiye,
çok canım sıkıldı,yarına nasıl yetiştiricem hepsini hiç bilmiyorum

ahh yeliz bende sinir olurum yaptığım bir şey olmayınca malzemeyemi yoksa emeğimemi yani.. ben yatıyorum bir bakayım dedim topiğe iyi geceler canım inşallah deniz dah iyidir öpüyorum

Sorma aynurcum inanılmaz demorilize olmuş durumdayım.
Sabaha yine denicem bu 3 olucak.
Poğaça tarifi bakıyorum,oktay ustadan. Ama bütün şevkim kaçtı.
Deniz daha iyi canım tedaviye devam. Bizde öpüyoruz iyi geceler.

oktay ustanın tarifler iyi olur bak azri kızının bir poğaçası var pastane poğaçası diye biz onu çok seviyoruz ben hep sade yapıyorum ama içlide yapabiliyorsun dur ben sana link atı verem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…