- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.441
bir arkadaşımın kızıda çok ateşleniyor dediğin gibi idrar yolları enfeksiyonundan dolayı. Bencede üzerinde dur, o da dediğin gibi kilo almayan bir bebek ama bünye meselesi, annesine diyorum tek derdi kilo olsun ama o da haklı
eda bu arada asyanın şu profiline koyduğun resim çok şeker ne güzel oyuncakları dizmiş arasında oturmuş cadı
iyi geceler elmascım allah rahatlık versin
ya benim cadı sıksık ateşlenmiyor ama kilo problemei var gerçi ben takmıyorum kilo bende eşimde zayıfız zaten onunda olması normal geliyor zaten önemli olan sağlık bence bizim doktorda istedide idrar tahlili falan malesef yoğunluktan işten dolayı yaptıramadım ama hep aklımda soru işareti olarak duruyor
sağol canım, babamızın marifeti
uykudan yeni kalkmıştı sakinken oturttu onu :) komikler ya
bugünde babasına oyun öğretiyor, elinden tutmuş yere oturtmuş asya da yanına. Sözde yerden birşey alıp babasının eline verir gibi yapıyor, babasıda aaa diyor.
maşallak asyaya bak sen cadıya ababaya oyun heee bilmiyorki babası onu cebinden çıkarır çocuk iştee çok cadı oluyorlar vallahi
bizimkide durmamış hiç bugün annem dışarı çıkarmış biraz komşunun oğluyla oynamış annemlerin karşısı muhtarlık arakada park var yerini bilir gibi parka doğru gitmiş annem getirince ağlamış sonra dayanamamış götürmüş sallamış akydırmış 2 saat ölece kalmış parkta eve gedirip yıkamış yedirmiş üstünü değişmiş yatırmış 2 saat uyumuş cadı yorulmuş galiba
Maşallah beeee hey maşallahh oku oku bitmedi heeee döktürmüşsünüz
Yelizcim gözün aydın canımm hadi hayırlısı olsun hakkında
fatmacım bende yezdayı yarından itibaren başlıycam kesmeye karar verdim
elbise fikirleri için herkesin yorumuna teşekkür değerlendircem
kızlar kaynımı ameliyata almışlar(
çok fazla ilaç verdiklerinden dolayı iç kanama başlamış midede, midesi alınacak eğer dayanabilirse safra taşı da alınackmış, birazdan çıkacakmış ameliyattan
ne olur dualarınızı esirgemeyin
Çok teşekkür ederim canım AminnnnnnnnnnnnnnnYeliz'cim seninde gözün aydın, bu krizde çok şanslısın canım Allah utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?