Bebeklerimiz ve Biz

sizle sohbete doyum olmaz ebrar uyumuşken banyoyu temizliyeyim dün paspasları yıkamıştım temiz temiz sereyim öpüldünüz hepiniz

mev.can cım doğumgünün kutlu olsun canım senin ve eşinin.
Daha nice nice yaşlara kuzununla.

Monpetit kolay gelsin canım güle güle

sorma yelizcim walla öle
adamin tek seyrettigi dizi,o gun de asla kimseye söz wermez program yapmaz,beni de tembihler:)
bizde kızımla askımemnu seyrediyoruz:)

kızlar bebeklerinizde farklı katı gıdalara ne zaman geçtiniz birde doktorumuz önce sebze çorbası yogurt ver sonra meyve suyu dedi ?

kolay gelsin monpetit

ya kızlar bu arada bi canta begendim bende bakın fotosunu yolluyorum hemen
cokisterim benim olsun ama 795 € imiş.. (((

farklı derken kSo..?

biz 6 ay sonunda ek gıdaya basladık,yogurt ,meywe puresi,we hawuc patates z.yagi we pirinç haslamasi ile,corbayı hafiften catalla eziyordum,1-2 hafta oyle gitti,
yatmadan öncede kasık muhallebisi weriyordum,8.ayda filan da kahwaştiya basladil sanırım,cicibebe bebek ekmegi ile,

bugün nesi var kızımın yaaa tekrar uyandı emzirdim yatırdım yanından kalkınca tekrar keyfi bilir
babası gelince çıkarız bizdede var kurtlar vadisi izleyen o saate dönmemiz lazım
banyoyu temizlemk akşama kaldı
kevser önce meyve suyu, püresi ve yoğurla başladık biz 6. aydan sonrada çorbalara geçtik yanlış hatırlamıyorsam
ütülediklerimi yerleştireyim bariii

jegecim gerçekten hoş bi çanta ama o paraya göre biraz sade kalmış bence..gerçi o para çantaya deil markaya veriliyor ama...

ya sorma werilmez walla o kadar para

turkiye de duzgun cakmaları warmış 400 küsüre ,
bi gun lotodan para cıkarsa alırım kesin:)

benim kuzum da uyandı kızlar,yogurdunu yedireyim
mesaim doldu
gece gelirim
opuyorum herkesi

kso cum beree 5,5 aylıkken kendi mayaladığım yoğurt, elma suyu ve havuç suyuyla başladık..tabii her gün ölçüsünü çoğaltarak..6 aylıkken sebze çorbasına başladık..havuç ,patates,kabak az pirinç düdüklüde haşlayıp süzgeçten geçirdim..üzerine az zeytinyağı gezdirdim..7 aylıkken kahvaltı verdim.bebek bisküvisi,tuzu alınmış peynir,yumurta sarısı ,ıhlamur azar azar..şimdi maaşallah ne versem yiyor..

sorma yelizcim walla öle
adamin tek seyrettigi dizi,o gun de asla kimseye söz wermez program yapmaz,beni de tembihler:)
bizde kızımla askımemnu seyrediyoruz:)

aynen bizim perşembe akşamımızı anlatmışsın sanki :))))))))))
Aşk-ı memnu da çok iyi gidiyor. :)))

kızlar bugün 3, günüm berfeyi gündüz memeden kesiyorum.sade geceleri vericem..1 ay sonra onuda bıraktırıcam..2 gündür çok ağladı ama sanki bugün biraz alışmış gbi..dua edinde daha çok ağlamadan unutsun gündüz emmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…