Bebeklerimiz ve Biz

mevcancım nice yıllara canım eşinde tabiki allah ayırmasın berfeyle bir ömür dolu dolu yıllar geçirin ve mutlu olun

yerim onun dillerini ben ayşegül burda hava güzel ankarada nasıl
çıkar hava alsın daha iyi

yezdada ütü ve çaydanlığı gördüğünde cızaaa diyor kaçıyorrr

ayşeül,mevcan,tenzile eşleinizin doğum ünleri kultlu olsun
benim eşim saat takmıyor benim böyle bir hediye alternatifimde yok

tenzilecim eşinin yaşgünü kutlu olsun cnm...
ayrıca mevcan senin yeni yaşın kutlu olsun bidenem
hediyelerinizi de güle güle kullanın
benim kocişe her özel günde saat alsam asla hayır demez...

kadis nevresim ve bilumum çamaşır ütüsü işte
benimkide vuuu diye grdü ondan uyumadı zaten benim ütü motor takviyel buhara basınca ses çıkardığı için bütün elektriklilere vuuu diyor ma kendinide kasıp sallayarak
yaaa benim kızın dili ne zaman çözülcek hala bişey dediği yok
sizin aranızda komplekse gircem

fatmacım benimkide pek konuşmuyor öle bazen işine gelirse söylüyor ama ütü ve çaydanlığı görünce mutlka cıza diyor

anne ve babayıda işi düşünce diyorrr bzen babası sıkıştıyor onu çok ozaman anneme falan diyorrr

kızlar berfede ütü,çaydanlık,çay bardaklarını gece lambasını görünce uf uf diyor..kesinlikle ellemiyor..

kızlar bi sorum olacak.berfeye şimdi brokoli çorbası yapıyorum..2 haftadır aldığım brokoli biraz tuhaf geldi sanki solmuş çiçeklenmiş gibi..acaba mevsimimi geçiyor..almasammıki artık...

bizde oda yok bir kere ebrar bize meyve yeirmey çalışıyordu eşimde bende amadık onun yaptığı gibi başımızı salladık önce mama mama dedi sonra anne mama yii dedi yada bize öyle geldi

saolun kızlar
yok cnm bi yere cıkamayız ,kurtlar wadisi war

mektup hazir , pasta da
isyerine cicek te yollandı,
guzel geciyor bakalım simdilik:)

hay allahım ya öldürecek birgün bu kurtlar wadisi beniiiiiiiiiiiii
süper süper hadi bakalım tekrar kutluyorum daha nice yaşlara kızı ve güzel eşiyle birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…