- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.001
elifimde saçlar süpperrr canooo güle güle kullansınn yakışmış bayağııı heeee kuzusundan şikayetçi gibi yaramaz olmuş ruzecik elifim olcak bizimkide aynı merak etme ne güzell bak boynuna sarılmış insan hiçbirşeye değişemiyor bu anııı :)))))) bazen benimkide yapıyor cadımmm öle mutlu oluyorumkiii
.
,
Elifcim selam saçların çok güzel olmuş güle güle kullan sana kısa saç çok daha yakışmış :)))
...
ya iki saattir okuyonuz bi kelime yazan yokkkkkkkkkkkkkkkk
elifim saçlarına bayıldımm kızz çok trend ve havalı olmuşunnn
ayşegülümün de saçları çok süperdi zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaza ankaraya gelecem kısmetse, sizin yanınızda sönük galırım kızlar yaaaaaaaaaa
neyse o zamana kadar bende bi yıkama , boyamai, yağlamayaaaaa girerim artuıkınnnnnnnnn
bekle beni ankaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra elifffffffffffffffffffffffffff harika olmuş yafri saçların çok yakışmış ve yaşına çok uygun bir kesim olmuş benim saçlarımda böyle ksim yaptığımda foto eklememiştim ama benimki çok az uzunu şöyle diyeyim seninle yelizin arası
.
herkese selamlar
elifcim saclar cok yakışmış
gule gule uzat
Kızlar bİr nesne tÜrÜ bİŞey tutun soruları cevaplayın bİlİyor bu kadın yaaa sabahtan berİ ne yaptıysam bİldİ 1 tanesİnİ bİlemedİ İŞİn pÜf noktası nerde acep sorularda herhalde
bilemediiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar
biz bugün kurum olarak pikniğe gittik müdür bey bize fırında oğlak eti yaptırmış (biraz dokundu galiba )kahvaltı tarzı bişeyler yapcam çayın olmasını bekliyorum piknikte yakartopta oynadık
ama çok polen savruldu heryerimiz yeşil yeşil olunca toplantıya kurumda devam ettik
perşembeye kadar geçer inşallah yağış olmazsa pikniğe gitcektik aynı yere mavice bilir (sarnıç) ize en yakın yer orası
doğal yaşam parkına arkadaşlar gitmiş 1 mayısta aksilik çıkmazsa gitmeyi planlıyoruz bizde gidersek resim çeker eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?