Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bişi sorcam
bebişlerşnize yaşına uygun boyama kitabı almaya başladınızmı..
Albina da sürekli A4 kağıt isteyip bişeyler karalıyor..
Renkli kuru boyalarla boyama kitabı alayım artık diyorum..
varmı boyama yapanlarınız...

teşekkür ederim cnm...
şikayteçiyim biraz ama tek sağlıklı olsun da napalımmm

,
Elifcim selam saçların çok güzel olmuş güle güle kullan sana kısa saç çok daha yakışmış :)))
...

saol bidenem çok teşekkür ederim...
bu model çok hoş gerçektennn

saol aşkitom...bu sefer bende çok beğendim.çok içime sindi..
bekliyorum bakalım bi gelme ankaraya bi bize gelme çok fena bozuşurum...
eşime bile söyledim yerimiz hazır sizin için demedi deme...
unutmadan benim şimdi sadece yapılı
makyaj zati yapmıyorum..
ruhsar gibiyim rengi boz...
sen herhalükarda beni geçersin bacumm

aynurcum saol canım...
ay siz beğendiniz ya nasıl moral oldu bana anlatamam
sende güle güle kullan cnm saçlarını
bacım madem elinzin altında o kadar güzel bi mekan var..kaçırmayın bu güzel havalrı..bizim yerimizede gezin

herkese selamlar
elifcim saclar cok yakışmış
gule gule uzat

selam canım çok teşekkür ederim..poz verirken aklıma sen geldin...
sein saçlarına benzettim kendi saçlarımı

sende iyisin umarım...
drn kuzu nasıl:asigim:

Kızlar bİr nesne tÜrÜ bİŞey tutun soruları cevaplayın bİlİyor bu kadın yaaa sabahtan berİ ne yaptıysam bİldİ 1 tanesİnİ bİlemedİ İŞİn pÜf noktası nerde acep sorularda herhalde

eewet cnm yaa biliyor gerçektennde.
ama ben hile yaptım
bilemedin dedim:))

ay lahanayla ilgili şeyler okuyordum güya zayıflayacam yaaaa
bi yandanda krempeynirle galeta yiyordumhahahhahahhahahhahah
biraz önce odama giren işçiyede bi güsel tersledim
abla sen rejim yapmıyormuydun dedi
sanane dedim
doğru yaaa banane dedi
hahahhahahhahhhyyyyyyyyyy
çok kötüyüm çooooooooookkkkkkkkkkkk

yaşasın kötülük

ya bende balköpüğü istiyorum olurmu sizce bana jesicanın hoş olmuş emme denesemmi koyu tenlilere gidermi
bizim gelinin kız kardeşi kuaförde çalışıyor gel yaparız abla dedi ama o yapmış çok beğendim bende yaptırmak istiyorum birde karamel rengini düşündüm ama ??

bende ataç tuttum bilemedi..sorularda işin sırrı..yakalıyor hemen

ekinnazım teşekkür ederim canım

aa evrak rafını da bilemedi

kızlar YalanlarUstune diye bir film wardı onu izledim simdi
kuzu da uyandi,karnını doyurup bahceye cıkıcaz
operim herkesi

kızlar mrb nasılsınız ınsallah herkez ıyıydırrrr gecmısı okuyamadımmm yemek yapıcam hemen kocıs gelecekkk :)))

dogum gunu resımlerının bazılarını yukledım dıgerlerını yukleyemedım hata verıyoo sonra denıcemm

opuyorummmmm sekerler

selam kızlar
biz bugün kurum olarak pikniğe gittik müdür bey bize fırında oğlak eti yaptırmış (biraz dokundu galiba )kahvaltı tarzı bişeyler yapcam çayın olmasını bekliyorum piknikte yakartopta oynadık
ama çok polen savruldu heryerimiz yeşil yeşil olunca toplantıya kurumda devam ettik
perşembeye kadar geçer inşallah yağış olmazsa pikniğe gitcektik aynı yere mavice bilir (sarnıç) ize en yakın yer orası
doğal yaşam parkına arkadaşlar gitmiş 1 mayısta aksilik çıkmazsa gitmeyi planlıyoruz bizde gidersek resim çeker eklerim

fatoş ne güzel eğlenmişsiniz maşallahkaydirigubbakcemile5

benim burda canım çıktı valla
2 posta çamaşır yıkandı,asıldı,:1closedeyes:

topladım koydum bakalım bi ara ütü yapılır deyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

kulaklarını çınlatıyom fatoşummmmmmmmmmmşakkıdı

ya kızlar zeynep çok huysuzdu bugün, sürekli bacaklarıma yapışıp durdu kuzum:1no2:

yemeği zor yaptım, şimdi koynumda uyudu emerken

ama her an uyanabilirrdelikafadulden

mavicem gelmiş hoşgelmişşş, özletme kendünü gızzzzzzzzzzzzzzzzklava:

evet fatoşçum bilirim sarnıçı ne güzel olmuş iyi gelmiştir biz bu pazar dedik ama havalar nasıl olacak sanırım serinliyor ayy sinir oluyorum yaa bir şeye çok niyetlendimi insan mutlaka önüne aksilikler çıkıyor artık kısmet diyor ve çok heveslenmemeye çalışıyorum nasıl olacaksa artık.. bizimde arkadaş gitmiş çocuğuyla çok hoş ve değişik bir ortam olduğunu söyledi çocuğu bayılmış ama şunu söyleyeyim bilmiyorsan aklında olsun küçücük bir sandviç 6,5 liraymış batarız vallahi o yüzden hazırlıklı gidicez biz... ayyy çok özledim gezmeyi yaa sokak süpürgeliği yapmayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…