J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.981
slm canlarım, iyi bir gün diliyorum hepinize
işlere koyuldum ama size bakamadan da yapamadım yine
zeynep nezle oldu yine, burnu akıyoo
haftasonuda çok kalabalıktı ev , başsağlığı için gelen gidenler oluyo
yoğun bi tempo beni bekliyo bi yandan iş, bi yandan yemek hazırlığı
ama sizi de ihmal etmeyeceğim arada bakıyorummmm
selammmmm canımm bak sen zilliyeeselammm ben geldimm iyi bir hafta olsun hepinize
bende pazar gün gün boyu temizlikle uğraştım tabi bide kuzuyla :)))
oda temizlik yapmak istiyormuş cadım kirçözü bana ver diye ağladı durdu tabiki vermedim tozları almak için dolduruğum camsil şişesini kapatarak verdim onla oyalandı danntelleride alıyor gdip yatak odasından güya sıkıp siliyor cadımm:)))))
selammmm danammmmmmm.hayırlısıyla bulursun canımm güzel bir evvvselam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum,
Ekincim çok geçmiş olsun teyzene canım çok üzüldüm,
Kadişcim sağol canım günaydınlar sanada,
Elifcim selam saçların çok güzel olmuş güle güle kullan sana kısa saç çok daha yakışmış :)))
Yelizcim günaydın Deniz diş çıkartıyormuş geçmiş olsun bir an önce çıkması dileğiyle
bizdede var aynı dert şiş yavrumun damakları ama hala 7 tane dişimiz var
Nimetcim gerçekten çok ilginç bir rüya hayır olsun üzülme canım benim,
bizde hafta sonu bi kaç ev baktık ama sonuç yok şimdilik oradanda küçük görümceme gittik sitede oturuyorlar yavrum camdan yeşil bahçeyi gördü parka parka diye bağırdı durdu babası biraz indirdi dolaştırdı ama akşam olmuştu çok kalamadı geldikten sonrada sürekli kapıya gitti durdu parka diye :)) camdan abii abii diye görümcemin çocuklara seslendi durdu onlarla oynadı evde :)) birde garanti minimatik diye bir kumbara vardı kartı var aynı matik para yatır çek hoş bişey çok hoşuna gitti oynadı durdu kartını öptü sürekli :)))) eniştemizde oğluma hediye etti onu :)) açtırıp içine bakıyor paayaaa paayaaa diyor :)) tabii içi boş sadece madeni para amaçlı çünkü, sohbet esnasında baki ismini duydu görümcemin eşi oluyor sğrekli baki baki diye söylendi durdu :)) böyle bizden haberler bu kadar...
selamm bebişşşselam selam selammmmmmm
nasılsınız bakim öncelikle ekinim çok geçmiş olsun canım teyzeciğine acil şifalar diliyorum :Saruboceq:
sonra elifffffffffffffffffffffffffff harika olmuş yafri saçların çok yakışmış ve yaşına çok uygun bir kesim olmuş benim saçlarımda böyle ksim yaptığımda foto eklememiştim ama benimki çok az uzunu şöyle diyeyim seninle yelizin arası kaydirigubbakcemile3
geçmişe hiç bakamadım hastalara acil şifalar sorun olmayanlar sorunsuz günlerin devamını diliyorum zimirdeki doğal yaşam parkını bileniniz varmı bilmiyorum hayvanat bahçesi konusu geçmiş gözüme ilişti iki haftadır niyetleniyoruz kısmet olmadı bir türlü gitmek ama hayvanat bahçesinden çok farklı bir kere kafes yok hayvanlar doğal yaşam ortamlarına yakın düzenlenmiş alanlarda yaşıyor ve kafes yerine hendek su kanalları tarzı engeller konmuş ve yakında inşallah avrupadnın en büyüğü olacak akdeniz akvaryumu kurulacak çok güzel bir yer ah birde gitmek nasip olsa
hepinize kocaman öpücükler sonra görüşürükkkkka.s.
selamlar kızlar..
herkeze mutlu ve sağlıklı, bir hafta diliyoruım..
hafta sonu bir çoğumuzda gezmelerle geçmiş..oh ne güzel...
bizde cumartesi çıktık.. pazar misaifirlerimiz vardı..
Eşimin fab. arkadaşları geldi eşleriyle..
keyifli bir gündü..
Ekincim hıoşgeldin cnm..
teyzene geçmiş olsun cnm..
Nazada geçmiş olsun..
acil şifalar cnm
saoll canımmm
sen nasılsınn albinacıkk nasıllll
maleseff çokk inatlr bunlarrewet ekincim
benden inat cıktı
son dakka golü olunca ne derse ok demek zorunda kaldim,yoksa ewde otuttururdum ben onu...
kızlar albina bikaç gündür çişli bezini değiştirirkende poposunu yıkatıyor.
yıkadıktan sonrada bezi bağlatmıyor.. dikkatini başka yere çekiyorum
zorla bağlıyorum..
kakasını eğer yanındaysam yapmadan önce söyler ve yapar.. eğer yoksam yapar yanıma gelir söyler..
kaksını yaptıktan sonrada değiştirene kadar asla oturmuyor..
dün sabah çok komiktik..
kuzum kakasını yapmış. yanıma geldi söylemeden su istedi..bende anlamadım verdim bardağı.
oturarak su içirtmeyeda alıştırıyorum. otur annecim dedim.
oturacak oturamıyor.. en sonunda söyledi kaka yaptığını baya komikti. çok güldük eşimle..
Albinackta iyi çok şükür canımcım.
güzellik uykusunda şuan:))
bizde balkon sezonunu açtık artık.
eve girmiyor..
bütün gün balkonda.:))
zeynepcim alibanaya maşallah afferin kuzuya bak söylüyor ne güzel bu arad dah iyimi rahatsızdı albina yanlışmı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?