Bebeklerimiz ve Biz

kızlarr ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugun aksam ustu 4 gıbı geldım derken annemler benı bıraktı bı cay ıcıp cıktılarr bızde esımle arkadasların yanına pıknıge gıttıkk ordan oturmaya anca bu saatte eve geldıkkk :))) ne gezentıyımmmm

dugun cok guzel gectı bı oynadım sormayınnnnnn oturmadım hıccc :)))

ekıncam canım gecmıs olsun tatlım uzuldummm acıl sıfalarr

kızlar sızler nasılsınız bakımmmmmm

sibel gözün aydin
ekincim gecmiş olsun teyzeneannenle de allah kawustursun tekrar,
fatoşcm benimkide cok sewiyor makineden ıslak ıslak cıkarıp bi yerleri silmeyi,özellikle de kendi camasiri olsun istiyor:)

mewcan ne cok sewiyorlAR kuzular haywanlari
maymunlara özel ilgi bizlere yakın olmasindandir:))

esmacim afiet olsun şekerim size de
bende Son Oyun die bi film wardi akşam arkadaslardan 11 gibi geldik,kuzuyu hemen yataga attgiim gibi filmi izledim..superdi..
simdi yatiorum
ilk gelene benden gunaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Günün ilk günaydını benden,mutlu,huzurlu,bol güneşli ve çok gezmeli bir hafta olsun,kuzularda hasta olmasın

günaydın kızlar
nasılsınız
yorucu bir program sonrası aranızdayım
iş başı yaptım hemde
ay çok yorgun hissediyormu kendimi yapacak
iş çok ama yapacak kişi yok diyim
oğluşum pek bi mutlu alışık benim yoğun tempoma
neyseki mayısa yada hazirana kadar rahatım sonrasında 2 haftalık daha kurs
oğluşumun iştahı çok iyi çok şükür
çok mutluyum öpüyordum hepinizi

herkese günaydın..
mükkemle geçecek bir hafta diliyorum...

ekinnazım teyzene geçmiş olsun canım..ne ozrdur kimbilir
mevcancım ne iyi etmişsiniz hayvanat bahçesine gitmekle
bizde gidecektik dün hayvanat bahçesine ruze bayılıyor hayvanlara ama halamlar yemeğe gelmek için aradılar
mecburen başka zamana kaldı..
bende cumartesi saçımı boyattımresmini eklerim birazdan
benim çok içime sindi bu defa saçım..kendime de çok iyii bir kuaför bulmuş oldum
kuzum çok yaramaz oldu...
yada normaldir ben bilemiyorum o mazlum kızım gitti yerine bi felaket geldi...
durdan sustan cıstan anlamaz oldu..
hergün daha bbeter oluyor..
iştah zaten yok..
sokakta gezsin ondan iyisi yok
akşam misafirden sonra evi toparlıyorum elinee muz verdim
hepsini kafasına sürmüştü..
5 kere şampuanladım saçını zorla çıkardım...
tenzile drn biraz erken başşlamış gibi geldi bana kıyafet seçmeye...
ruzeyi giydirmek zaten ölüm...
giyinmeyi hiç sevmiyor

Son düzenleme:
selam kızlarrr günaydınnnn
bende haftasonuuu burdaki hamarat garulardan etkilenipppppppppppppp
yazlıkları çıkartıpppppppppppppp
kışlıkları kaldırdım, eski evde çok rutubet vardı taşınırken anlamamaşım, bütün yazlıklar felaket kokuyordu, hepsi tertemizdi yendien yıkadım hertaraf şimdi çamaşırrr, nasıl ütülenecek onlar yaaaaaaaaaaaa

cumartesi bende bebe görmeye gittim, hadi sıra send enimet diyenlerin( kaynoş ve görümce) kafasını kırmak geldi içimden sanki yaşadıklarımı bilmiyorlarmış gibi

o gecede zaten kendimi 21 haftalık hamile gördüm, güya bebeğim hala içimdeymiş. ve ben farketmemişim, dokotr hala hamilesiniz üstellik 21 haftalık diyordu, ultrasonda gösteriyordu bana. sonra paniğe kapılıyordum ama ben bir sürü ilaç içtim ya bebeğime bişey odluysa diye üzülüyordum, karnımdan su alın nolur bakın bişeyi varmı diyorum. 2li 3lü testlerin hepsini kaçırdım diyorum. ağlyarak uyandım pazar sabahına. sonra kalkar kalkmaz hesap ettim. tam 21 haftalık olcaktı eğer hala içimde olsaydı. bugüne kadar hiç hesap etmemiştim, beynimde hep geri plana atmış düşünmemiştim. beynim bendne önce nasıl hesapladıda rüyama yansıttı anlamış değilim.
bi karnıma baktım keşke dedim sonraaaa

kızla oynaştık durduk haftasonu, artık her kelimeyi söylemey çalışıyor diyebilirim, hatmettiği kitaplardan artık kendisi gösterip söylüyor, bizim kelimelerimizinde ilk iki hecesi çıkıyr genelde, öyle yaniiiiiiiiii

Merhabalar herkese

Herkes iyi bakıyorum, bizde diş problemi dışında bir problem yoktu.
Kuzum için çok eğlenceli bir haftasonu oldu , sürekli park bahçe orman gezdik.

ıçimde bir burukluk var nedenini bilmediğim. Mutlulukmu mutsuzlukmu anlamadım.

Elif'cim saçların çok güzel olmuş kestirdinmi canım yoksa toplumu seçemedim???

Nimet çok ilginç bir rüyaymış canım.Allah hayırlara çevirsin inşallah.

Bende cuma gecesi ilginç bir rüya gördüm meşhur operasyon varya, onunla ilgili benide gözaltına almışlar.
Sanırım okuduğum haberlerin etkisinde kaldım.

selammm ben geldimm iyi bir hafta olsun hepinize

bende pazar gün gün boyu temizlikle uğraştım tabi bide kuzuyla :)))

oda temizlik yapmak istiyormuş cadım kirçözü bana ver diye ağladı durdu tabiki vermedim tozları almak için dolduruğum camsil şişesini kapatarak verdim onla oyalandı danntelleride alıyor gdip yatak odasından güya sıkıp siliyor cadımm:)))))

saçlarsüper elifimmmmmmmmmmmmm

saol nimetcim...
bende çok beğendim bu defa
rüyanda hayır olsun cnm inşallah

hg. bidenem..
umarım deo kolayca çıkartır diyeceğim ama zor geçiyormuş...
su gibi geçsin inşallah canım

saçlarımı kestirdim biraz seninkine benziyor ama bayağı kısası
yanları uzun arkalar kısacık katlı
aslında koyu kızılla koyu kahve ama kaynoşları evinde belli olmamaış

canım daha iyi olmasına sevindim alişin bende öle pek markaya bakmıyorum birkere arow dan almıştım sadece şimdi oturduğum yerde bir mağzadan alıyorum güzel malları var zaten benim kuzunun ayakları küçük geç büyüyor o yönden şanslıyız :)))

aynurcum uğramış gitmiş nasılsın canım kuzular nasılll

tenzilecim resim yorumun için teşekkürler canım evet 9 aylıktı yezdanın kulaklarını deldirdiğimde
bu arada derin erken başlamış kıyafet seçmelerine :) kolay gelsin şimdiden

ekincim istanbuldamıydın canım hasretlik gidermişin ne güzel. teyzenede çok çok geçmiş oldun canım acil şifalar

fatoşcum kuzusuyla gezmiş ebrarda var demek temizlik tutkusu annelerine çekiyorlar demek bu cadılar

yelizcim denoya çok çok geçmiş olsun canım bizde aynı sorun var yezdada isal olmuş ve burnu akıyor cumartesi eve gittim 2*3 kere annem dedi değiştirm isalden dolayıda kuzu pişik olmuş huzursuzdu dişleri geliyor bizimkininde mız mız ve huysuz inş. çabucak çıkartırlarda rahatlarlar

dünürüm seninde gözün aydın kocişine kavuştun son olur inş. bundan sonra ayrı kalmazsınız

mevcancım hayvanseverlik tutkusu bizdede var hakikaten topiğin kuzuları hayvanlara çok düşkün

esmacım piknik sefası yapmış gelmiş oohhh yarasın arda paşa nasıl canımmm

çokomda uğramış uzun zamandan sonra ellerine sağlık götür dolmalar bakalım . kuzularda iyidir inş.

zehramın pc yapılmış hadi gözün aydın temzilikler yapılmış güle güle kirlet canım

elifimde saçlar süpperrr canooo güle güle kullansınn yakışmış bayağııı heeee kuzusundan şikayetçi gibi yaramaz olmuş ruzecik elifim olcak bizimkide aynı merak etme ne güzell bak boynuna sarılmış insan hiçbirşeye değişemiyor bu anııı :)))))) bazen benimkide yapıyor cadımmm öle mutlu oluyorumkiii

nimocummm yazlıkları çıkartmış ama ütü vderdi sarmışş yapılır anam yaaa :) rüyanda ilginç canım hayırlara vesile olsun inş.

kadiscim çalışmaya başlamış kolaylıklar olsun inş.

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum,
Ekincim çok geçmiş olsun teyzene canım çok üzüldüm,
Kadişcim sağol canım günaydınlar sanada,
Elifcim selam saçların çok güzel olmuş güle güle kullan sana kısa saç çok daha yakışmış :)))
Yelizcim günaydın Deniz diş çıkartıyormuş geçmiş olsun bir an önce çıkması dileğiyle
bizdede var aynı dert şiş yavrumun damakları ama hala 7 tane dişimiz var
Nimetcim gerçekten çok ilginç bir rüya hayır olsun üzülme canım benim,
bizde hafta sonu bi kaç ev baktık ama sonuç yok şimdilik oradanda küçük görümceme gittik sitede oturuyorlar yavrum camdan yeşil bahçeyi gördü parka parka diye bağırdı durdu babası biraz indirdi dolaştırdı ama akşam olmuştu çok kalamadı geldikten sonrada sürekli kapıya gitti durdu parka diye :)) camdan abii abii diye görümcemin çocuklara seslendi durdu onlarla oynadı evde :)) birde garanti minimatik diye bir kumbara vardı kartı var aynı matik para yatır çek hoş bişey çok hoşuna gitti oynadı durdu kartını öptü sürekli :)))) eniştemizde oğluma hediye etti onu :)) açtırıp içine bakıyor paayaaa paayaaa diyor :)) tabii içi boş sadece madeni para amaçlı çünkü, sohbet esnasında baki ismini duydu görümcemin eşi oluyor sğrekli baki baki diye söylendi durdu :)) böyle bizden haberler bu kadar...

slm canlarım, iyi bir gün diliyorum hepinize

işlere koyuldum ama size bakamadan da yapamadım yine

zeynep nezle oldu yine, burnu akıyoo

haftasonuda çok kalabalıktı ev , başsağlığı için gelen gidenler oluyo

yoğun bi tempo beni bekliyo bi yandan iş, bi yandan yemek hazırlığı

ama sizi de ihmal etmeyeceğim arada bakıyorummmm

ya iki saattir okuyonuz bi kelime yazan yokkkkkkkkkkkkkkkk

elifim saçlarına bayıldımm kızz çok trend ve havalı olmuşunnn

ayşegülümün de saçları çok süperdi zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaza ankaraya gelecem kısmetse, sizin yanınızda sönük galırım kızlar yaaaaaaaaaa

neyse o zamana kadar bende bi yıkama , boyamai, yağlamayaaaaa girerim artuıkınnnnnnnnn

bekle beni ankaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam selam selammmmmmm

nasılsınız bakim öncelikle ekinim çok geçmiş olsun canım teyzeciğine acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

sonra elifffffffffffffffffffffffffff harika olmuş yafri saçların çok yakışmış ve yaşına çok uygun bir kesim olmuş benim saçlarımda böyle ksim yaptığımda foto eklememiştim ama benimki çok az uzunu şöyle diyeyim seninle yelizin arası kaydirigubbakcemile3

geçmişe hiç bakamadım hastalara acil şifalar sorun olmayanlar sorunsuz günlerin devamını diliyorum zimirdeki doğal yaşam parkını bileniniz varmı bilmiyorum hayvanat bahçesi konusu geçmiş gözüme ilişti iki haftadır niyetleniyoruz kısmet olmadı bir türlü gitmek ama hayvanat bahçesinden çok farklı bir kere kafes yok hayvanlar doğal yaşam ortamlarına yakın düzenlenmiş alanlarda yaşıyor ve kafes yerine hendek su kanalları tarzı engeller konmuş ve yakında inşallah avrupadnın en büyüğü olacak akdeniz akvaryumu kurulacak çok güzel bir yer ah birde gitmek nasip olsa

hepinize kocaman öpücükler sonra görüşürükkkkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…