Bebeklerimiz ve Biz

benden de kocaman günaydın herkese....
işler yoğun gelemiyorum yine malumunuz...
ruze hanım gayet yaramaz..akşam kapıdan girer girmez çantama saldırıp abur cubur sakız arıyor kuzucum...
bende iyiyim allaha şükür...
kızlar size bişi sorcam...
minişlerinizin bibieronlarını ne kadar da bir değiştiriyorsunuz???

Günaydınlar herkeslere güzel bir gün olsun

gece sohbey koyulaşmış bayağı

dünürüm gelmiş kocasına kavuşmuş ama yinede şikayetçi olsun canım sağlık olsun hiç değilse yanında nöbettede olsa görüyürsun bu arada efede aşı olmuş şifa niyetine canım maşallah kiloda boyda iyi

zehracım meme derdide tek değilsin bende aynı durumdayım bende kardeşimin düğünü geçsin diyorum öle kesiyim bende ya salça yada ayakkabı boyası düşünüyorum annem ablamınkini öle kesmişti :) heheh komik bir yöntem amakaydirigubbakcemile3

yelizcim canım deno iyileşmedi dimi daha dişler kuzuları mahvediyor malesef bizde aynıyız huysuz sürekli kucak istiyor iştah yok kuzudan ayrı olucan galiba sağlık olsun bakalım

edacımda uğramış asya ufak kazalr yaşamış geçmişler olsun canım saçlarınıda güle güle kullan canım

ekinim hala hasta acil şifalar canımmm sıcak birşeyler iç

vildanında oğluşu hasta acil şifalar canım

günaydın canım ben 6 ayda bir değiştiriiyorum öle de olması gerekiyor yanılmıyorsam ??

ohhhh ellerine sağlık canummm sabah kahvaltısına yollasana biraz

bizim cadı dün gece çok hareketliydi nedense uykudan uyanıp uyanıp durdu kalkıp anne anne seslendi durdu şu dişleri mahvetti kuzuyu ağlayarak uyanıyor uykularından mızmızlık huysuzluk dewam en kısa sürede çıkartsada kurtulsa yavrummm

günaydınnnnnnnn herkese mutlu bir gün diliyorum

kociş efendi yamuk attı çağatayı almaya ben gidicem az sonra çıkarım artık öpüyorum şekerlerrrrrr

biz biberon kullanmıyoruz su içiyodu 1 ay öncesine kadar sadece onuda bıraktı bardaktan istiyo
ii mi köötü mü bilemiyormu artık
bende dün kocama sinirlendim illa çoçuk aramızda yatsın ben össlüyorum doyamıyorum diye
alıştı ii ce bizim sıpada
bende sinir oldum küstüm yattım
sabahta konuşmıcaktım ama neyse dedim
baktım kı kendine tost yapmış ben uyanamamışım uyanınca hemen banada yaptı ilk defa hayatımda
yani illa küsmek kızmak lazım bunlara ya

ama oğluşumda çok şeker ya
doyamıyoruz gerçekten ya akşam 8 de uykusu geliyo sadece 3 saat babası 2.5 saat görüyo sadece
bide
çok özlüyorum çokkkk

gunaydın kızlar esımle basbasa kahvaltı yapıcaz oh ya çok özlemışım valla

dunurum napıyon kız valla adam geldı ama hep tugayda gercı bıgun evde bıgun ışte olması dahada ıyı oluyor bugun hep evde ugrayamayabılırım

kızlar aklıma gelmışken sorayım dedım efe hergun 1 ögun bazen 2 ögun muhakkak et urunlerı yıyor yemezse olmuyor et et dıye aglıyor bı sakıncası varmı bukadar çok yemesınde gunde 1 ögun tavuklu patates yemegı yıyorsa 1 ögunde et köfte veye balık yıyor

iyiyim canım vallah çalıyos işte olsun canım yaa yanında ya şükürler olsun sen eşinle vakit geçir sonra yine gelirsin

istersen doktoruna sor sibelcim tabiki hepsinden yemesi güzel ama hergün yemesinin bir sakıncası varmıdır bilmiyorum dediğin gibi oranın insanlarıda birşeyden anlamıyorsa sonuçta alamazsınki?

pediatri portalı var nette ordan doktora sor ben aklıma takılan birşey olursa soruyorum vallahi yada doktoruna

slm kızlar
kayınvalidemin erkek kardeşi ve eşi gelicek , yemek hazırlığındayım valla koşturuyorum
gece gene verdim meme mecburen hasta diyee

elma şekerim aynurum iradeli arkadaşım bravo sanaŞeniz
valla son yıllardarejim mejim yapamıyorum ben yaaaa

ben olsam 2 dene hüpletirdim ıscak ıscak poçalardan
helal olsun sana

inşallah güselçamlı sahillerini beraber fethederiz danammmmmmmmmmmm

vildancım nasıl oldu oğluşun, umarım daha iyidir

mavilim ve kadişim kolay gelsin sizede

alişimin anasını gören var mı?

dünürüm nassın bebeğümmmmmmmmm
öptüm seni ve gelinimi

sevil de arazi kaç gündür, hayırdır inşallah

Keciboynuzu pekmezini sabahlari veriyorum zaten..
Fakat normal keciboynuzunu burada bulabilecegimi sanmiyorum..Malum Almanya gibi yerde ne arar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…