- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.121
benden de kocaman günaydın herkese....
işler yoğun gelemiyorum yine malumunuz...
ruze hanım gayet yaramaz..akşam kapıdan girer girmez çantama saldırıp abur cubur sakız arıyor kuzucum...
bende iyiyim allaha şükür...
kızlar size bişi sorcam...
minişlerinizin bibieronlarını ne kadar da bir değiştiriyorsunuz???
hüüüüüüüü resmen çin işkencesi bu yaaa yarın çağatayın beslenmesi için peynirli poğaça yaptım misssss gibi kokusu sardı her yeri rejimdeyim birinin ucundan bir lokmalık kırdım nefsim körelsin die şimdide açtım soda içiyom
kendümü yazın güzel çamlı sahillerinde düşüne düşüne avıtıyom işte senağlama senağlama senağlama
gunaydın kızlar esımle basbasa kahvaltı yapıcaz oh ya çok özlemışım valla
dunurum napıyon kız valla adam geldı ama hep tugayda gercı bıgun evde bıgun ışte olması dahada ıyı oluyor bugun hep evde ugrayamayabılırım
çok geçmiş olsun oğluşuna, elmayı rendeleyip biraz ısıtıp verebilirsin o da iyi geliyor.
hüüüüüüüü resmen çin işkencesi bu yaaa yarın çağatayın beslenmesi için peynirli poğaça yaptım misssss gibi kokusu sardı her yeri rejimdeyim birinin ucundan bir lokmalık kırdım nefsim körelsin die şimdide açtım soda içiyom
kendümü yazın güzel çamlı sahillerinde düşüne düşüne avıtıyom işte senağlama senağlama senağlama
keçiboynuzu pekmezi ayrıyetten aç karna sabahları verebilirisin kansızlık ve iştahsızlığa iyi geliyor,
ama ıhlamura koymak için normal keçiboynuzunu alabilirsin aktardan yada kuruyemişcilerden.
tekrar acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?