Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar

yine bir pazartesi yine bir dünya iş, güç dağınıklık. Umarım herkes iyidir, daha yemek yapmadım ve ne yapacağımıda bilmiyorum neler yaptınız bakalım.

heeaaayyyytttttt açılın leynnnnnnn:sm_cool: oğluşum toparlanmaya başladı nasılmı şu an tezgahın altından tencere tava boşaltmakla meşgul biraz muhallebi yapmıştım iyi gelir diye yarısını yedi ohh yaaa çocuklar neşeli olunca değmeyin keyfime

birde kadişçim konuya ben yorum yapmazsam olmaz dedim bende eccük tecrübeli sayılırım temmuzda 10 yıl biticek :1closedeyes:
bak güzelim evliliğimin ilk yıllarında tabi aşktan başım dönüyokafamçokkarıştı adam akşam eve gelince tepesinden inmezdim sırnaşır dururdum sırnaşık şey bu işte pür dikkat tv elinde kumanda bir süre sonra ben bu adama nasıl aşık oldum demeye başladım sonrası nemi oldu tartışmalar konuşmlara baktım olmuyor en sonunda canıma yetti çektim elimi ayağımı bende onun yaptığı gibi ilgisiz alakasız davranmaya başladım sanırım bir sire sonra bir eksiklik hissetti ama bu epey zaman aldı sonrasında birgün bir konuşma esnasında işte sen sürekli kitap okuyor tv izliyor eskisi gibi benimle ilgilenmiyorsun dedi bende bu sözler bana tanıdık geliyor acaba nerden dedim uzuuuuuunnn bir konuşma oldu ama sonrasında ne yaparsam yapayım ben eski ben olmadım çünkü ister istemez bir şeyler yıpranıyor eskiyor .... velasıl kelam işler tam tersine döndü ve asla kıskandığını belli etmiyeceksin erkek milletine inadına inadına yapıyorlar insanın sonra aslında hemen hemen hiç kıskanç değilimdir buda onu deli ediyoooooosositososito sositososito işte böyle hayatım aynı durumlardan ben ve pek çok arkadaşımızda geçti hiç birşey insanın bekarlığındaki gibi olmuyor ne sosyal hayatın ne arkadaş çevren hele birde çocuk oldumu ve hiç destek yoksa insan zaman zaman çok bunalıyor.... sözün kısası geçecek kuzum geçecekkkkk:teselli:

maaşallak Tenzilecim nazar değmesin kuzuya bizde henüz cümle yok maalesef,

konuşmadan söz açılmışken aklıma ne geldi eltimin 2 yaşını geçkin bi oğlu var geçenlerde yaşlı bi komşuları gelmiş evlerine kadıncağız çok konuşuyormuş buda sen geç karşısına cümle aynen şu sonra sürekli ailesi tarafından tekrarlatılmış yanımızdada tekrarlatıldı hoş gibi '' şenin babanın ağjına töpek çıkşın'' şaştım dondum kaldım bişey diyemedim :)))

kızlar yeni geldim
alışverişe gitmiştim
gitmeden evvelde bi resim çekeyim dedim ne giydine koyarım diye

benim cadıda hemen arkamdaymış:))

Heytt be maşallah zeynep'e bak annesini geçmiş :), ikinizede

Mavice geçmiş olsun oğluş daha iyimiş yaramazlıklara başlamış ki, hastalık ertesi olunca bu insanı çook mutlu ediyor.

evet canım yanlarında konuşmalara çok dikkat etmek lazım bana asla komik tatlı vs. gelmiyor bu tür şeyler işte öğretirler hareket filan çocuk bilmiyor ayıp nedir sonuçta olur olmaz her yerde herkese her lafı edebilir

mavice, eda hoşgeldiniz güzellik getirdiniz :)))

sağol tatlım, nasılsınız bakalım.

Ve çocuklara öğretilen saçma şeylere aynen çok kızıyorum ne mantık ya. Hele ki erkekse kanun gibi öğretiyorlar.

Drn kuzumada maşallah, benim prenses anne demeye başladı 3 hafta evvel ama ADE diyordu, iki gündür kibar kibar anneee diyor ve içimin yağları eriyor. Geçen gün babasına babam dedi çok fena kıskandım. Birde elma demesi var ki süper dolu dolu emmoa diyor.

Son düzenleme:

aynen ama papağan gibi herşeyi tekrarlıyor....bu konuyu hiç araştırdınızmı bilmem kızlar bu konuda erkeklerden çok daha hızlı gelişim gösteriyor ... yani bizlerdeki bu çene allah vergisi doğuştan geliyorrrrnaniknanik

sağol mavicem iyi şükür çağanda iyiymiş çok sevindim geçmiş olsun tekrardan bebeğüm...

Edacım iyiyiz sağol canım şükür halimize sen nasılsın Asya hanım nasıl öperiz onu mis gibi yanaklarından...

zehram yine çok şıksın bebem ama kusura bakma zeynonun yanında biraz sönük kalmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

allah iyilik versin yefrüm saol teyzesi ama suratı bir görsen bir günde kaşıkkadar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…