Bebeklerimiz ve Biz

Deniz suylada yapıyor canım bardakdan bardağa, genelde başarılı. yolladığın resimde çok güzel.iyi fikir.

Afiyet olsun tenzile,

wayyyyy tatilde hallolmuş aman ne güzel ne güzel,kıskandım valla. Bu sene yine tatil yok bana ( eşimle onu konuştuk annemlerde bir seneyi bi tamamlayamadımki tatili hakedeyim... öhööö hööö öhööööö

ben bu hfta ebrarla renkler ve kaşık üzerine çalışcam

ay ne güzel bende başlasam artık
yani tüm bu koşturmacada asıl yavrumu ihmal ediyorum gibi geliyo
yani sadece oyun yemek değil diyorum
ama bakıyorum bir çok şeyi anlıyor yapabiliyor

bu çok güzel bir ffikir
ama benim miniğim bunları yer boğazında kalırsa bide
pişmişiyle yapmak en iyisi galiba

gibi evdeki aynı renk eşyaları bir araya getirerekde olabilir
bunu yapabilirim ama anlamaz galiba 14 aylık daha ya

kadis 14 aylık için bakayım ben sana aktivite
benimkide şuan renklerle ilgilenmiyor ama hafıza yerleştireyim ilerlde lazım olcak nasıl olsa

mavice geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun acil şifalar

Aynur cum kusura bakma lütfen profiline yazdım canım

çok saolun kızlar çok teşekkür ederim ishali sabhatan beri kesildi ama ben yinede her ihtimale karşın bir reflor verdim ....
kuzum çok halsi yyaaaa

şöyle yüzeysel baktım

nimo bu ayrılıklarınız tez zamanda son bulur inşallah da kuzun hep yanında olur umarım kayınpederinede söylenecek laf yok ne diyeyim allah kaynoşuna sabır versin onunda allah islah etsin

hepinizi çok öpüyorum yemek yapıcam sonra görüşürükkkkkkk

kadişcim çok fazla kafana takarsan senin için herşey sorun olmaya başlar en ufak şeyler batar çok sıkılmışsın belli sana biraz değişiklik tatil filan lazım gibime geldi ayrıca bu erkekler hep böyle mesela benim eşim oğlumuzu hiç taşımz nereye gitsek benim kucağımda yavru arada al diyerek veriyorum hemen yoruluyor beli ağrıyoe anne olmak çok başka yorulmamak gerektiriyor en başta ne bileyim işte böyle...

mawice kuzu ishalmis,gecmiş olsun ,götürdünmü doktora,
bol bol pilaw makarna werebilirsin...

ben çıkıyorum biraz oynıcaz çamaşırlarda bitti onları asalım
kızıma yardım ettiriyorum ben
18. aydan sonra yardım ettirmek gerekiyormuş kendşini ie yarar hissediyormuş hanımefendi oyun olur hem

heee anladım kadşcim işin zor hakkatendee
anlat anlat rahatlarsınnn
saolsun burdaki arkadaşlarr benim sinir krizlerimdeee bitek onlar çekiyor :))))) çok yanımda oldular allah hepsinden razı olsun( tüm güzel annler)
odunluk muhteviyatına sahip oldular mııı yontmak uzun zaman alıyor diyebilirmmmm :)))))
vallaaaa her yönetmi denemiş biri olarak bıraktım doğal yaşamına kendisiniiiiiiiiiii
böle çok da süper olduuuuuu
en son ciddi ciddi aldım karşıma konuştummm ciddiyetimin farkına vardı( he zamanında da çok konuşmuş biri olarak) haa dedimki çok da tınnn en fazla 1 sene daha çekerimm sonra herkes kendi yolunaa, o zamandan bu zaman hayli yol katettik diyebilirmmmm

benim oğluşda zeka küplerini çok seviyor her bir şekli yerli yerine takıyor değişik zeka oyuncakları var legoları seviyor birde bukgesini (süpürge) dünde ıslak mendilinden çıkartıp çıkartıp her yeri sildi odadaki tv.yi sehpasını, yatağını, kapıyı, yerleri, koltukları, babasını, kendi üzerini :)) bütün tozları bir alışı vardı hamarat yavrumun çok güldüm o haline :)))
birde dün babası yumurtlayan tavuk diye bi kitap almış kalın sayfalı 3 tane yumurta şeklinde minik kitap çıkıyor içinden kuyruğunu çevirince gıdaklayarak yumurtluyor çok sevdi tekrar tekrar sokup yumurtlatıyor tekrardan birde dikkatli onu fark ettim 3 tane yumurta var birini göremediğinde aramaya başlıyor öbüüü öbüüü diye :)) bu ara herşeyin öbürünü arıyor birde hadiseyi seviyoruz tv de çıkınca hemen adisss diyor :)))

Jege, Ali's Mother+, kadis, KADıS+, littlefairy+, mavice+, monpetit+, soytarı+

butun kızlar toplandık
maşallah diyorum

saol canım
evet düşünmemeye çalışcam yoksa fazla dalıyorum geçmişe dönüyorum
bu beni çok kötü etkiliyor

evet kadis seninkine erken olabilir

canım nerden bakıyosun aktivite
bende bakıversem

yok canım henüz götürmedim bugünde bekliyeceğim bakalım ne olacak ona göre saol tatlım teşekkür ederim ....

geçmiş olsun canım
kısa zamanda düzelmesi temennisiyle

adınıza sevindim yol kat etmişsiniz sonuçta
ben de çok yol aldım ama
ne çabalar harcayarak
bu günüme şükür diyorum

daha çok var ama kısa zamanda herşey çok gzel olcak inşallah

salonu kızlar çok yardımcı oldunuz
hepinizi öpüyoruma.s. bunlarda size

bana sorduysan eğer nimetcim 8-9 ayında zeka küpü almıştım küp adı üztünde sekiztane birbirinin içine giriyor.

Fatoşcum çok iyi yapıyorsun canım,ona görev vermek çok önemliymiş. bende sık sık yaparım.
yerdeki çöpü kovaya atmasını, çamaşır asarken toplarken yardım eder kuruları odasına götürür. gelirkenden koşarak gelir :) yeni görev için, sofra kurmaya yardım eder keza toplamayada. benimle beraber ev süpürür siler, :) vs vsssss

ayyy kızlar sizinkiler kız çocuğun yardım ediyorlar normal ama benim ki oğlan oda benle ev işi yapıyor bu sizce normal mi? yoksa ne yapmalıyım?

görev ayırımı ve oyuncak ayırımı yapmamak gerekiyormuş ayşecim, yardım etsin ileride eşi sana çok dua eder, kendi kuzeniminden biliyorum eşi çok şanslı kadın hiç bir iş yapmıyor evde. var gerisini sen düşün.

Bildiğin gibi münün oğluda çok meraklı, halende öyleymiş.

ben demeden yapıyor benle beraber Yelizcim çamaşır asarken yanımda temizleri götürüp sepete atıyor astıklarımı çekip alıyor giy giy diye her işte çıkıyor ortaya anlayacağın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…