- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.501
ben bu hfta ebrarla renkler ve kaşık üzerine çalışcam
bu çok güzel bir ffikirkaşıkla kendi kendine yemek yemesini kolaylaştırmak için yeliz yapıyordu
kurubakliyatla başlıyoruz bir kaba biraz nohut veya fasulye kaşık birde boş kap kaşıkla diğerine aktarmasıı gösreiyorsun önce sonra ondan yapmasını istiyorsun 10-15 dk oynadı sonra sıklıdı ara ara yapıcam yine sonra suya geçicem
bunu yapabilirim ama anlamaz galiba 14 aylık daha yagibi evdeki aynı renk eşyaları bir araya getirerekde olabilir
mavice geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun acil şifalar
Aynur cum kusura bakma lütfen profiline yazdım canım
Selam kızlar....
Geçen hafta leyleği havada gördük. Hergün gezdik... Pazartesi, salı arkadaş gezmesindeydim. Çarşamba kociz izinliydi havada kötü olunca akşama kadar yatak keyfi yaptık hepberaber. Akşam üstüde alışveriş merkezine gittik kuzu saatlerce trene bindi koparmak çok zor oldu. Perşembede okullar kapalı diye ablam geldi anneme oraya gittik. Cumarteside anadolu yakasına geçtik mevlüt vardı. Pazarda görümcem gelmişti 2 aylık bir bebeği var bütün gün onunla ilgilendik.
Bu gezmeler İreme çok yaradı. Her gittiğimiz yerde malumunuz çocuklar pür neşe oynadı durdu. Yaşıtlarıyla çenesi daha bir düştü herkese ismi ile hitap ediyor. İşte bizden bukadar...
Gerilere pek bakamadım inşallah önemli birşey hasta falan yoktur...
Aynurcum çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce toparlanır minik paşan. Ben isal durumlarında reflor diye bir ilaç var onu kullanıyorum dene istersen çok işe yarıyor.
Nimetim canım benim ayrılık başladı demek... İnşallah bu yaz sana su gibi geçer en uzun ayrılığınız bu olur. Bak birde konuşmuyor diyip duruyordum çenesi düştü meleğimin...
İyi yönünden bak temiz hava, bahçe, taze organik mamalar bak artık kuzunda tanıyor seni...
selam canım sağolasın daha iyiyim de iki üç gündür sağ bacağım ağrıyor uyuşuk gibi komple
günaydın canım nasılsın pek sık uğramıyorsun kızın nasıl?
günaydın canım eyvah kötü olmuş ya kıyamam kuzuşa
günaydın canım sana da güzel bir hafta dilerim nasılsın oğluş nasıl?
Elifcim selam nasılsın yoğunluk devam diyorsun Ruzişde iyiymiş hafta sonu aktiviteli geçmiş ne güzel bizde evde tıkılıydık maalesef hava kötü biliyorsun(,
günaydın Yelizcim sanada güzel bir hafta dilerim, Deniz nasıl?
günaydın canım nasılsın bakalım çokkkk geçmiş olsun Çağana kıyamam yaa hay Allah( Çağatay nasıl?
selam Kadiş aman aman iş güç zo Allah kolaylık versin canım Yezdadan ne haber iyiymi cadı?
Nimooo selam canım benim hafta sonu uçarak gitmişsin Nile :)) maaşallah kuzucuğa iyiyce dillenip tatlılaşıyorlar artık dimi yerim valla, kaynoş düzeni kendine göre ayarlamış desene erken kalkmamak için geç yatırıyordur kesin ne yapacaksın ne oluyor bitiyor habersizsin sonuçta sen ne desen bildiğini yapacak biraz daha sabret bakalım canım benim...
çok saolun kızlar çok teşekkür ederim ishali sabhatan beri kesildi ama ben yinede her ihtimale karşın bir reflor verdim ....oooy oooyy kzuuzlar pek bi dillenmiş desneizeeeeeeeeeeeee
ayşegülüm , aynurum geçmiş olsun beyaaaaaaaaa
ooh gezmeler yapılmışşşş kuzularlaaaaaaaaaaa
oh ohhhhhhh süpersiniz vallaaaaaaaaaaaaa
özeniyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn
kaçtane diş olcek bu arada 16 tane var bizimkindeeeeeeeeeee
mawice kuzu ishalmis,gecmiş olsun ,götürdünmü doktora,
bol bol pilaw makarna werebilirsin...
saol canımkadişcim çok fazla kafana takarsan senin için herşey sorun olmaya başlar en ufak şeyler batar çok sıkılmışsın belli sana biraz değişiklik tatil filan lazım gibime geldi ayrıca bu erkekler hep böyle mesela benim eşim oğlumuzu hiç taşımz nereye gitsek benim kucağımda yavru arada al diyerek veriyorum hemen yoruluyor beli ağrıyoe anne olmak çok başka yorulmamak gerektiriyor en başta ne bileyim işte böyle...
evet kadis seninkine erken olabilir
yok canım henüz götürmedim bugünde bekliyeceğim bakalım ne olacak ona göre saol tatlım teşekkür ederim ....
heee anladım kadşcim işin zor hakkatendee
anlat anlat rahatlarsınnn
saolsun burdaki arkadaşlarr benim sinir krizlerimdeee bitek onlar çekiyor :))))) çok yanımda oldular allah hepsinden razı olsun( tüm güzel annler)
odunluk muhteviyatına sahip oldular mııı yontmak uzun zaman alıyor diyebilirmmmm :)))))
vallaaaa her yönetmi denemiş biri olarak bıraktım doğal yaşamına kendisiniiiiiiiiiii
böle çok da süper olduuuuuu
en son ciddi ciddi aldım karşıma konuştummm ciddiyetimin farkına vardı( he zamanında da çok konuşmuş biri olarak) haa dedimki çok da tınnn en fazla 1 sene daha çekerimm sonra herkes kendi yolunaa, o zamandan bu zaman hayli yol katettik diyebilirmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?